teşekkür ederim peki sence goturmemin bi yararı var mı? teşhis koyuyorlar mı yoksa 2 soru sorup gonderiyorlarmi ?yani bize açıklama yapiyorlarmi ? evet dikkat eksikliği var diye.Canım bende çocuk ve ergen psikiayatrisi bölümündeyim bildiğim kadarıyla yani tahminimce bir araştırma yapıyorlar.Erken doğan ve sarılık geçiren çocukların %70inde Hiperaktivite ve Dikkat Eksikliği düşünülmüş onunla ilgilidir büyük ihtimal
cok ıyımıs aslında yanı guzel bı fırsatCanım bende çocuk ve ergen psikiayatrisi bölümündeyim bildiğim kadarıyla yani tahminimce bir araştırma yapıyorlar.Erken doğan ve sarılık geçiren çocukların %70inde Hiperaktivite ve Dikkat Eksikliği düşünülmüş onunla ilgilidir büyük ihtimal
Hava sıcak, haklısınız. Ama belki ileride sizin çocuğunuzun veya başka çocukların iyiliğine olacak bir araştırmadır. Çocuğunuz maşallah sağlıklıymış ama bu araştırma sayesinde daha dikkatle izlenmesi zarar değil yarar getirir.teşekkür ederim peki sence goturmemin bi yararı var mı? teşhis kosuyorlar mı yoksa 2 soru sorup gonderiyorlarmi ?
canım bir gelişim testi yaparlar kan testi falan yapıcaklarını düşünmüyorum peki sence bebegin hareketli mi ?teşekkür ederim peki sence goturmemin bi yararı var mı? teşhis koyuyorlar mı yoksa 2 soru sorup gonderiyorlarmi ?yani bize açıklama yapiyorlarmi ? evet dikkat eksikliği var diye.
gitsem mı bilemedim şimdi saat 1 de demişti tekrar arayıp gelecemmi diyeceğim çocuk oyuncağı gibi olduHava sıcak, haklısınız. Ama belki ileride sizin çocuğunuzun veya başka çocukların iyiliğine olacak bir araştırmadır. Çocuğunuz maşallah sağlıklıymış ama bu araştırma sayesinde daha dikkatle izlenmesi zarar değil yarar getirir.
hareketli valla. bide mesela boyama yapıyor onu tamamlamadan bırakıyor hemen. sıkılıyor sence goturmelimiyimcanım bir gelişim testi yaparlar kan testi falan yapıcaklarını düşünmüyorum peki sence bebegin hareketli mi ?
Benim fikrim götürmenden yana ama tabi ki bu senin kararın ama ben 5 yıldır bu bölümdeyim hep ortak konuşulan bu teşhishareketli valla. bide mesela boyama yapıyor onu tamamlamadan bırakıyor hemen. sıkılıyor sence goturmelimiyim
teşekkür ederim yarın arar götürürüm belkiBenim fikrim götürmenden yana ama tabi ki bu senin kararın ama ben 5 yıldır bu bölümdeyim hep ortak konuşulan bu teşhis
arkadaşlar 5.5 yaşında oglum var doğduğunda ssarılık geçirip 2 gece kuvozde kalmıştı az önce hastaneden aradılar psikiyatri bölümü o tarihe yatan bebekleri takibe alacağız dediler ne den çağırıyo
r olabilirler bi fikri veya bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?