Oğlumu annesine gostermelimiyim

Komşunuzu 20 kere okusam anlamam herhalde

Hukuksal hiç bir hakkı yoksa parmağını göstermem.iyi yapıyorsun. Ama anne olarak değil hala olarak buyutursen ileride çocuğun travma geçirmesini önlersin.Bilerek büyürse sana kızmaz,ama bir gün öğrenirse emin ol gidecektir.

Devlet olayı biliyor,Velayet bende. Hukuksal olarak hiç bi hakkı yok...

Sen annesi gibi hissedebilirsin , annesisindir de cunku buyuk bir fedakarlik yapmissin. Buraya kadar tamamen seni destekliyorum. Yalniz babasina da belli zamanlarda gostermen gerek ama vicdani acidan rahatim diyorsan sorun yok.

bu konuda amma karisikmis yahu allah sabir versin o aileyede gercekten cok zor.ama burda konu sahibinin bile istege yaptigi bisey degilmis,cocuk biliyomus halasi oldugunu ama kendi istemis anne demeyi yavrum gercek annesinden goremeyince ilgi,sevgi tabiki anne demeyi secmistir cocuk allah yardimcisi olsun

Tabii ki bir uzmana danışın. Çocuklar konusunda uzman bir psikoloğa danışın.

Sizi rahatsız ederlerse de, şikayetçi olup, mahkemeye başvurup sizden uzak durmalarını talep edebilirsiniz. İlk rahatsız ettiklerinde başvurun ki çocuğu kaçırmaya cesaret edemesinler.

Hatta şimdiden iyi bir avukata danışın. Bir aydır arayıp rahatsız ediyorlarmış sizi. Bunun için de maddi ve manevi tazminat ve uzak durma davası açılabilir sanırım. Belki o zaman meselenin ciddiyetini anlayıp vazgeçerler.

Yani uyanık olmak, her ihtimale karşı önlem almak, ve iki iyi uzman sizin sorununuzu çözer sanırım. Bir çocuk psikoloğu ve iyi bir avukat.

çocuğu da düşünmek lazım, psikolojisini yıpratabilir
görüştürmeden önce pedagoga danışmalısınız kesinlikle

bu miniklere bu acıları yaşatanları Allah havale ediyorum. ne suçları var. kocaman insanlarız tabikidee bizim bile anne kucağına ihtiyacımız var. küçücük yavru istemez mi hiç anne babası sevsin korusun. çok çok zor. keşke etraf hiç bişi demese. annesi olacak o kadında unutsa gitse. hatırlamaz çocuk unutur. ama işte böyle gerçekler mutlaka öğreniliyor. sonra çocukta büyük bir travma.

Sanirim yurt disindasin. Sigara yaniklari varsa ve velayet sizde oldugu icin yasal olarak gostermeme hakkiniz var ama en azindan babasini gorsun. Vicdani acidan zor bir durum .

Babasıyla görüştürüp görüştürmemeyi de psikoloğa sorun bence.

Sen cocugu almalarindan korkuyorsun. Bir avukata danismaya ne dersin. Senin istedigin saatlerde gorme sarti koyabilirsin.

Böyle karar verilirse bence görüşme bir uzman eşliğinde olmalı. Yine çocuğa fiziksel veya psikolojik zarar verilmesin diye.

Siz çok iyi birisiniz.
Vermeyin o çocuğu. Hatta annesine (!) deyin ki devlet bana verdi artık o benim oğlum. O sigara yanıkları için rapor aldık senin yakınına bile yaklastirmazlar artık çocuğu..

Ne biçim insanmış o. Bence öyle anne lazım değil kesinlikle göstermeyin derdim ama işte baba tarafından kan bağınız var. Atsanız atılmaz satsanız satılmaz bunlar.. Mutlaka bir uzmanla görüşün bundan donrası için öyle bir plan çizin. Yavrum ya tam bir düzen oturtturmuş yine çomak sokuyolar... Bence artık ana baba olmak için rapor flan istesinler aklı melekeleri ve ruh sağlığı yerindedir diye.

velayet sizde, raporda var
hiçbişi yapamaz kadın. b.k yesin kalsın memleketınde
anne oldugu şimdi mi aklına gelmıs. bebegın üzerinde sigara söndürmek nedir ?
nasıl bi vicdan.. ınsan kırk kat yabancıya yapamazken kendı bebeğine yapması kan dondurucu..

ve dıger yazdıklarınızı okudum bebege ıskence vs çok çok kotu oldum...çok acıdım yavruya....neysekı sız sahıp çıkmışssınız....lakın sızı anne baba bılmesı dogru gelmedı bana....göstermek konusundada ılk defa bır konu hakkında fıkrım yorumum yok....uzuldum acıdım çok kotu oldum sadece....

Diğer konunda dünya senin gibi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyo demiştim gene aynısını diyorum

İki kendini bilmez evlenmiş bir de bebek yapmış e olmadı boşanıyoruz çocukta ayak bağı olmasın demişler, kedi mi bu, seviyoruz bebek yapalım sevmiyoruz bebeği atalım barıştık tekrar alalım küsersek geri verelim, yurtdışında kolay değil yasaları çiğnemek, Türkiye olsa dur bir düşün derdim ama yasal hak ve sorumluluk sende olduğuna göre inisiyatif de sende

Tek çekincem şu: olay cirkinlesir de anne babası sizi tacize başlarsa eşin bunalıp istemiyorum falan der mi, neticede bebekle senin kan bağın var şimdide annesi oldun ama eş için kan bağı söz konusu değil

taylor ile aynı şeyleri yazacaktım
kesinlikle iyi bir çocuk psikoloğu (
pedagog değil!) ve iyi bir avukat
önce psikologla görüşün, çocuk açısından en iyisi ne olacaksa ona göre avukatla görüşün
Allah size yardım etsin, işinizi kolaylaştırsın
küçük bir çocukta sigara izleri ne demek?
istememişler, terketmişler
çocuk mutlu, siz mutlu
ama uzmanlar bizim bilemediklerimizi bilir, tecrübeleri, yaşanmışlıkları bilir
sakın kendiniz bir karar almayın bence
Allah hayırlısını versin, siz de hep hayırlısı için dua edin...

not: çok üzüldüm, ağladım vallahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…