- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Kız işkence mi ediyorsun sen kadının oğluşunapadişah çocuğu o
Senaryo aynı,oyuncular farklı..Fragman desene
Yaaa senin kayinvalideye de benimkine de pek kızamıyorum oglus kelimesini duyduktan sonraEsin zaten farkındadır durumun o yüzden hiç kendini yıpratma .Ana o ana Anayım ben ana da diyor mu
Ayy bişey demek istemiyorum yarın bir gün bende aynı konuyu açarmışımKuma olur bana
Şimdide hasetinden kendini yedigin icin zayiflayamiyorsun heralde deseydin ya.Ben çalışıyorum diye eşim bana yardım eder bana gelip diyor, ben çocuğuma çatal bile kaldırtmazdım klsldlsşs.
Sidik yarıştırıyor bazen.
Evet oğluş senin sen doğurdun ama benimde eşim.
Bana geçen ne dedi ya oğluşuna hamile kalınca çok sevinmiş o yüzden çok kilo almış.
Doğurunca tatlığından yememi kesmedim zayıflayamadım dedi.
Nispet yapıyor bana
Desede annesi anlayacak biri değilBu işin çozumu maalesef sende degil, esinde bitiyor.
Yani anne ben 35 40 yasinda insanim artik minciklamadan mi sevsen acaba demesi gerek.
Biz abimle bir birimize cok duskunuzdur ama gelinimiz varken sarmas dolas enseye saplak durumuna dikkat ederiz mesela.
Cunku cidden rahatsizlik verecek derecede sıkı sarila sarila sapur supur operek severiz.
40 yasinda adamda esinin yaninda oyle sevilmez ki diye dusunmeleri lazim.
Ya insan istemsiz gıcık oluyor, her gün görseler bile sanki çok uzaktaymış edası ile yapışıyorlar, bence amaç senle eşinin sevgisiyle yarışmak, yoksa kız evlatları da var yani ...Normalde de kıskanmam hiç ama batıyor artık
Ya benm kaynanamda bazı şeyleri duymuyor ben artık oğluna bıraktımBir insan bir konuşmayı kaç kere duymak zorunda ki Calcifer ?
Ben istemiyorum mesela sen keyfine bak diyorum ben eşime bakıyorum zaten diyorum ama kadın duymuyor.
Sırf bu değil her konu da böyle.
Şimdide hasetinden kendini yedigin icin zayiflayamiyorsun heralde deseydin ya.
Bak tam yeriymis ya ahahah
simdide hasetliginden kendini yedigin icin zayifliyosun o zaman deseydinYok yavrum fesatlığından 60 kilo verdi :))
Senaryo aynı,oyuncular farklı..
Bu işin çozumu maalesef sende degil, esinde bitiyor.
Yani anne ben 35 40 yasinda insanim artik minciklamadan mi sevsen acaba demesi gerek.
Biz abimle bir birimize cok duskunuzdur ama gelinimiz varken sarmas dolas enseye saplak durumuna dikkat ederiz mesela.
Cunku cidden rahatsizlik verecek derecede sıkı sarila sarila sapur supur operek severiz.
40 yasinda adamda esinin yaninda oyle sevilmez ki diye dusunmeleri lazim.
Bunun bence bir çözümü yok sevsin yani benim de öyle bir sevgilim vardı annesiyle aşk yaşıyorlardı resmen bana ne hiç de rahatsız olmam cidden
beni tek rahatsız eden oğluna bakmam gerekiyormuş gibi davranan kv olurdu
Reşit bir bireyi bakayım diye evlenmedim
Ee sizin gibi müthiş bir insan oğlunu öz bakımdan eksik yetiştirmemiştir diye düşünüyorum derdim ahaha
Ayy bişey demek istemiyorum yarın bir gün bende aynı konuyu açarmışım
Ya insan istemsiz gıcık oluyor, her gün görseler bile sanki çok uzaktaymış edası ile yapışıyorlar, bence amaç senle eşinin sevgisiyle yarışmak, yoksa kız evlatları da var yani ...
Acayip malzeme cikar ya bu kaynanadan.Eşim kaç kere dedi anne yapma şunu diye ne var sen benim oğlumsun, seni ben doğurdum diyor
Ya benm kaynanamda bazı şeyleri duymuyor ben artık oğluna bıraktımama genel herkese olduğu için ben takmıyorum çoğunlukla. Huylu huyundan vazgecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?