Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Bu işin çozumu maalesef sende degil, esinde bitiyor.
Yani anne ben 35 40 yasinda insanim artik minciklamadan mi sevsen acaba demesi gerek.
Biz abimle bir birimize cok duskunuzdur ama gelinimiz varken sarmas dolas enseye saplak durumuna dikkat ederiz mesela.
Cunku cidden rahatsizlik verecek derecede sıkı sarila sarila sapur supur operek severiz.
40 yasinda adamda esinin yaninda oyle sevilmez ki diye dusunmeleri lazim.

Şimdide hasetinden kendini yedigin icin zayiflayamiyorsun heralde deseydin ya.
Bak tam yeriymis ya ahahah

Desede annesi anlayacak biri değil

Normalde de kıskanmam hiç ama batıyor artık
Ya insan istemsiz gıcık oluyor, her gün görseler bile sanki çok uzaktaymış edası ile yapışıyorlar, bence amaç senle eşinin sevgisiyle yarışmak, yoksa kız evlatları da var yani ...

Bir insan bir konuşmayı kaç kere duymak zorunda ki Calcifer ?
Ben istemiyorum mesela sen keyfine bak diyorum ben eşime bakıyorum zaten diyorum ama kadın duymuyor.
Sırf bu değil her konu da böyle.
Ya benm kaynanamda bazı şeyleri duymuyor ben artık oğluna bıraktım ama genel herkese olduğu için ben takmıyorum çoğunlukla. Huylu huyundan vazgecmez

Eşim kaç kere dedi anne yapma şunu diye ne var sen benim oğlumsun, seni ben doğurdum diyor

Hee benimki de oğlunun içtiği ilaçları bana soruyor ne bileyim dedim. Ben bilip ben vericekmişim. Neden herkes kendi ilacını takip etmiyor peki. Ben kaynanamı çok severdim de lohusalık vurdu.

Aklı sıra seninle yarışıyor işte. "Oğlumun hayatında önce ben sonra gelin" sendromu. Sen de inadına en neşeli halinle sinir et bence. Oğlumu bırakamam dediğinde kocana sarılıp "sen oğlunu benimle evlendirdiğinde bıraktın annecim, lütfen herkes kendi kocasıyla ilgilensin" de mesela. Yani kadın her saçmalığında perişan et

Ya insan istemsiz gıcık oluyor, her gün görseler bile sanki çok uzaktaymış edası ile yapışıyorlar, bence amaç senle eşinin sevgisiyle yarışmak, yoksa kız evlatları da var yani ...

Arada konuşuyoruz başka şehre taşınalım diye aa olur mu ben ne yaparım bende gelirim diyor.
Bize sormak etmek yok kendi düşüncesi bu.
Yurt dışına çıkalım dedik oturdu ağladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…