Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Olur mu öyle şey minnoskiz o onun anası, o doğurmuş, o büyütmüş sen ben kimiz ki

Geleceğin kv adayısın sen ondan bu yorumlar
Sevsin oğluşunu da ben gözüme sokmadan sevsin

Ya cidden ama nerede gözüne sokuyor

Kadın oğlum sadece beni sevecek de demiyor eşin de umursamıyor ama bu seni neden rahatsız ediyor

Son olay ne yani seni dertlendiren,
buraya yazmaya iten

Kv oğlunu sevse bana ne, sevmese bana ne, göze soksa ne olacak ki

en çok o sevsin, benim hayatımda ne değişir ki

Bunu çok sevdim deneyeceğim
Bazen yanında olmayacak şeyler diyorum kv de gör hemen tatlı koyayım sana diyor
Benim minnoş tatlıya çok düşkündür

Eşimi sevsin eşim de en çok onu sevsin ama bunu benim gözümün önünde yapmasın kv çünkü sahte geliyor nispet yapar gibi.
6 ay nisanlı kaldım bir kere duymadım ağzından oglusum diye evlendikten sonra kıymete bindi.
Yoksa bana ne ilgilenmiyorum ama sürekli aynı konular.

Olur mu öyle şey minnoskiz o onun anası, o doğurmuş, o büyütmüş sen ben kimiz ki
İşte bu sebeplerden yuvalar huzursuz olabiliyor çatırdıyor evlilikler bile bitiyor ( Allah sizden uzak etsin ben genel konustum ) bunu neden anlamıyor bu erkek anaları , geçen bir komşu resmen dediği laf su oğlu boşandı eşinden ve diyorki ne yaptım ettim attırdım o kadını iyi halt ettin !

Eğer ciddi anlamda iyi bir evliliğimiz olmasa bizimki de biterdi.
Ben cidden bazen katlanamıyorum bu şeylere bana çok saçma geliyor

Oğlunu her seferinde gözümün içine baka baka sevmesin mesela korkuyorum bazen önümde emzirecek diye

Ah forever, belki hamilelik süreci zor geçmiştir (kv empati mode on)
Beni biliyorsun, o yüzden lv haklı bence. Ben de oğlumu bırakıp başja şehre başka ilçeye gidemem. Geline zararı olmadıktan sonra ona ne ki

Şaka şaka
Ver odunu kv ye
Abartmasın
Sırtına ter havlusu da koyuyor mu?
Sana mı nispet yapıyor anlamadım.
Bir salsınlar şu çocuklarını
Yazık kendine de aslında, bir kere dünyaya geliyor ama hayalini bile gerçekleştiremiyor
Farkında da değil bu durumun
Çocuklarda yaptığımız gibi sen hiç tepki vermezsen acaba bu davranışı söner mi zamanla?

Ya insan istemsiz gıcık oluyor, her gün görseler bile sanki çok uzaktaymış edası ile yapışıyorlar, bence amaç senle eşinin sevgisiyle yarışmak, yoksa kız evlatları da var yani ...
Kesinlikle öyle. Beni karısından daha çok sevsin telaşı başka bir şey değil.

Oğluş mu diyor hala aıwghsk
Gerçi oğluşkom diye bişi de var
Onu da diyebilirdi sjshha

İşte gözünün önünde sevince sana yarattığı his yapmacıklık nispet mi

Kv dem kendinden başka kimseyi sevmez ama oğullarına da benim oğluma da sözde ölür

Yani beni bu rahatsız etmiyor yalancı ise yalancı nispet ise nispet

Oğlunu sen olmadan görsün o zaman, sen takma

Benden uzak olsun de geç

Bende anneme köye git yazın oranın havası sana iyi geliyor diyorum, seni nasıl bırakayım çocuklarla napicaksin diyor çok yadirgayamadim o yüzden :))

Eğer ciddi anlamda iyi bir evliliğimiz olmasa bizimki de biterdi.
Ben cidden bazen katlanamıyorum bu şeylere bana çok saçma geliyor
Siz birbirinizi seviyorsaniz birlikte mutluysaniz hiç öyle düşünmeyin , evet elbette çok can sıkıcı bir durum bu ailelerin evliliklere mudahelesi gencleri rahatsız etmeleri ama burda erkekte bitiyor iş aslında dengeyi erkek kurmalı ve kadını Kendi ailesiyle muhatap etmemeli gereksiz yere...kendi olayimi da sürekli anlatmak ta istemiyorum buralarda baya yazıyorum ama bizde sorun eş olacak kişinin beni ailesine savunması yanliz bırakması oldu ve boşanma aşamasına geldik yani illa aldatma şiddet ile bitmeyebiliyor evlilikler bu da büyük sorundur esasında ...ama dedigim gibi Rabbim eşin ve sana huzur versin siz birbirinizi sevin birbirinizi destekleyin de elbet çözüm bulunur

Anne benim sana ihtiyacım yok, bu yaştan sonra kendi keyfine bak diyor ama kadın anlamıyor.
Evde bekar görümcem var ona rağmen, derdi eşim.
Sana oğlunu ne kadar sevdiğini gösterip göz dağı vermek için yapıyordur, takmazsan o da artık zevk almaz. Zaten size de bi şey yaptığı yok duymayın bence

Bilsem hatun bilsem de yapsam keşke.
Baya öncelerde eşimin atleti cıkmış tişörtünün altından aşkım dedim üstünü topla istersen kv döndü dedi aa nolcak onu ben büyüttüm görmediğim şey mi diye.
Bende dedim soyunsun o zaman.
Midem bulanıyor artık.
Bana bi zararı yok evet ama bu huyları çok irrite ediyor beni

Allahtan uzağız yakın olsak hiç olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…