Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Eğer eşim o dengeyi saglamasaydi çoktan biterdi bizim ben çekemem öyle kv falan.
Allahtan diyorum ya evliliğimiz iyi yani yoksa cidden çekilecek çile değil

Sana oğlunu ne kadar sevdiğini gösterip göz dağı vermek için yapıyordur, takmazsan o da artık zevk almaz. Zaten size de bi şey yaptığı yok duymayın bence

Onu söylüyor sürekli siz birbirinizi ne kadar çok seviyorsunuz diye belki de ondan yapıyor

Benim annemde de aynı şeyler var. Oğlummmm , herşeyimmmm , bitanemmm deyince dağları deler geçer
seni çok iyi anlıyorum . Bizim gelinin yanında da inatla annem göğsüne basar sarılır inadına yaptığı besbelli olur . Ben daha çok seviyorum , o beni daha çok seviyor demeye çalışıyorlar aslında .
Gerçi annem her zaman oğlunun en kıymetlisi olduğunu vurgular .
Benim iki oğlum var , henüz o duygu gelmedi . Belki tek erkeklerde oluyordur

Ne faydası var ki oğlumu bırakmam demesinin
Çünkü sen ona iyi bakamazsın !!! Yedirip içiremezsin!!!! Belki zayıflatırsın
Bence annelerimizin nesil olarak en büyük başarıları erkek çocuk doğurmak . Öyle bir Zafer sarhoşu olmuşlar ki o minik pipili bebeği görünce , hala ayıkamamışlar .

Mesela bu sözü neden rahatsız etti

“Yani sorun değil, biz yabancı değiliz” demiş soyunsun o zaman demeye ne gerek var

Bir de annesi dese “atletini içine koy” diye “ne karışıyor kocaman adam” derdin, sen neden anne yanında müdahale ediyorsun mesela

Kv'yi neden sorun ettiniz anlayamadım ben. Anlattıklarınız arasında bir sorun göremiyorum. Evli değilim ondan mı bilemedim tabii.
Size karşı bir sözü olsa ya da eşiniz ile olan iletişiminiz etkilense ya da eşiniz durumun farkında olmasa evet bence de sorun bu derdim. Ama şu durumda kayinvalidenin size hiçbir zararı yok ki, niye dert ediyorsunuz?

Size kendimden bir şey söylemeye geldim durumunuza çözümüm yok.

Kp kv min telefonuna kayıtlı değil direk numarası çıkıyor.

Eşim? AŞKIM diye kayıtlı. Tek oğlu da değil üstelik

Benim kendi annem öyle vıcık vıcık sevmekten hoşlanmaz yani tüm çocuklarına öyle. Acaba erkek kardeşim evlenirse nasıl olacak değişecek mi merak ettim :)

Arada konuşuyoruz başka şehre taşınalım diye aa olur mu ben ne yaparım bende gelirim diyor.
Bize sormak etmek yok kendi düşüncesi bu.
Yurt dışına çıkalım dedik oturdu ağladı.
Allah yardım etsin gerçekten, bu kv ler niye böyle yaaa..

Evime karışamaz çünkü ben yemem o numaraları.
Hele o oğluşum lafı beni benden alıyor
Oğlusum keimesini duyunca bana bi titreme geliyor. Bi buhran ve kriz geciriyorum .

Sizin kv nin derdi oğlunu çok sevmesi değil. Onun derdi sizinle. Sizi kıskanıyor. Size gösteriyor yani. Oğlu evlenmeden önce eminim ki bu kadar sapıtmamiştır.

Ne zaman evlendi o zaman ogluşu kıymete bindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…