- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Siz birbirinizi seviyorsaniz birlikte mutluysaniz hiç öyle düşünmeyin , evet elbette çok can sıkıcı bir durum bu ailelerin evliliklere mudahelesi gencleri rahatsız etmeleri ama burda erkekte bitiyor iş aslında dengeyi erkek kurmalı ve kadını Kendi ailesiyle muhatap etmemeli gereksiz yere...kendi olayimi da sürekli anlatmak ta istemiyorum buralarda baya yazıyorum ama bizde sorun eş olacak kişinin beni ailesine savunması yanliz bırakması oldu ve boşanma aşamasına geldik yani illa aldatma şiddet ile bitmeyebiliyor evlilikler bu da büyük sorundur esasında ...ama dedigim gibi Rabbim eşin ve sana huzur versin siz birbirinizi sevin birbirinizi destekleyin de elbet çözüm bulunur
Annesinin gozunde o hep poncik bir minnostur.Çocuk dediğimizde 2 metre 100 kilo adam
Sana oğlunu ne kadar sevdiğini gösterip göz dağı vermek için yapıyordur, takmazsan o da artık zevk almaz. Zaten size de bi şey yaptığı yok duymayın bence
Annesinin gozunde o hep poncik bir minnostur.
Bence kayınvalideniz gitmek istemiyor,eşinizi bahane ediyor oğlumu bırakamam diyerek.Anne benim sana ihtiyacım yok, bu yaştan sonra kendi keyfine bak diyor ama kadın anlamıyor.
Evde bekar görümcem var ona rağmen, derdi eşim.
Minik kuş.Pıtırcık sevgi yumağı
Bence kayınvalideniz gitmek istemiyor,eşinizi bahane ediyor oğlumu bırakamam diyerek.
Kp gitmek istiyormuş ya,ona "ben oralarda yaşamak istemiyorum"demiyor da,oğlumu bırakamam diyor gibi geldi bana. Bahane ediyor yani eşinizi kalmak için.Ne faydası var ki oğlumu bırakmam demesinin
Bunu bende hep dusunuyorum inanirmisinOğlunu her seferinde gözümün içine baka baka sevmesin mesela korkuyorum bazen önümde emzirecek diye
Çünkü sen ona iyi bakamazsın !!! Yedirip içiremezsin!!!! Belki zayıflatırsınNe faydası var ki oğlumu bırakmam demesinin
Tabiiiii bukadar sevgiye psıkolojıkmen taşar dolar akar valla gani ganiSüt bile gelebilir eminim
Bilsem hatun bilsem de yapsam keşke.
Baya öncelerde eşimin atleti cıkmış tişörtünün altından aşkım dedim üstünü topla istersen kv döndü dedi aa nolcak onu ben büyüttüm görmediğim şey mi diye.
Bende dedim soyunsun o zaman.
Midem bulanıyor artık.
Bana bi zararı yok evet ama bu huyları çok irrite ediyor beni
Benim göğsümden süt yaşardıTabiiiii bukadar sevgiye psıkolojıkmen taşar dolar akar valla gani gani
Acayip malzeme cikar ya bu kaynanadan.
Arada esinle uzanirken falan resim cekip anasi benim icin dogurmus yazip paylas bence
Allah yardım etsin gerçekten, bu kv ler niye böyle yaaa..Arada konuşuyoruz başka şehre taşınalım diye aa olur mu ben ne yaparım bende gelirim diyor.
Bize sormak etmek yok kendi düşüncesi bu.
Yurt dışına çıkalım dedik oturdu ağladı.
Oğlusum keimesini duyunca bana bi titreme geliyor. Bi buhran ve kriz geciriyorum .Evime karışamaz çünkü ben yemem o numaraları.
Hele o oğluşum lafı beni benden alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?