- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Aynı şeyi ben de düşündüm.Benim de oğlum tek , ben de mi böyle olacağım acaba , kafamda deli sorular
muhtemelen, bence siz irrite olmussunuz. kendinizi biraz rahatlatmaya calisin, gormemezlikten gelin..Onu söylüyor sürekli siz birbirinizi ne kadar çok seviyorsunuz diye belki de ondan yapıyor
Kp gitmek istiyormuş ya,ona "ben oralarda yaşamak istemiyorum"demiyor da,oğlumu bırakamam diyor gibi geldi bana. Bahane ediyor yani eşinizi kalmak için.
Benim annemde de aynı şeyler var. Oğlummmm , herşeyimmmm , bitanemmm deyince dağları deler geçer
seni çok iyi anlıyorum . Bizim gelinin yanında da inatla annem göğsüne basar sarılırinadına yaptığı besbelli olur . Ben daha çok seviyorum , o beni daha çok seviyor demeye çalışıyorlar aslında .
Gerçi annem her zaman oğlunun en kıymetlisi olduğunu vurgular .
Benim iki oğlum var , henüz o duygu gelmedi . Belki tek erkeklerde oluyordur
B
Bunu bende hep dusunuyorum inanirmisin
Çünkü sen ona iyi bakamazsın !!! Yedirip içiremezsin!!!! Belki zayıflatırsın
Bence annelerimizin nesil olarak en büyük başarıları erkek çocuk doğurmak . Öyle bir Zafer sarhoşu olmuşlar ki o minik pipili bebeği görünce , hala ayıkamamışlar .
Mesela bu sözü neden rahatsız etti
“Yani sorun değil, biz yabancı değiliz” demiş soyunsun o zaman demeye ne gerek var
Bir de annesi dese “atletini içine koy” diye “ne karışıyor kocaman adam” derdin, sen neden anne yanında müdahale ediyorsun mesela
Kv'yi neden sorun ettiniz anlayamadım ben. Anlattıklarınız arasında bir sorun göremiyorum. Evli değilim ondan mı bilemedim tabii.
Size karşı bir sözü olsa ya da eşiniz ile olan iletişiminiz etkilense ya da eşiniz durumun farkında olmasa evet bence de sorun bu derdim. Ama şu durumda kayinvalidenin size hiçbir zararı yok ki, niye dert ediyorsunuz?
Size kendimden bir şey söylemeye geldim durumunuza çözümüm yok.
Kp kv min telefonuna kayıtlı değil direk numarası çıkıyor.
Eşim? AŞKIM diye kayıtlı. Tek oğlu da değil üstelik
Benim kendi annem öyle vıcık vıcık sevmekten hoşlanmaz yani tüm çocuklarına öyle. Acaba erkek kardeşim evlenirse nasıl olacak değişecek mi merak ettim :)
Ara ara bu şarkıyı da paylaşabilir konu sahibi
Allah yardım etsin gerçekten, bu kv ler niye böyle yaaa..
Oğlusum keimesini duyunca bana bi titreme geliyor. Bi buhran ve kriz geciriyorum .
Sizin kv nin derdi oğlunu çok sevmesi değil. Onun derdi sizinle. Sizi kıskanıyor. Size gösteriyor yani. Oğlu evlenmeden önce eminim ki bu kadar sapıtmamiştır.
Ne zaman evlendi o zaman ogluşu kıymete bindi.
Benim de oğlum tek , ben de mi böyle olacağım acaba , kafamda deli sorular
Bizimki de öyle bir aşkla bakıyor ki esime , bazen diyorum ki galiba anne olmadan anlayamayacağım bu saçma durumu , resmen kadın aşık aşık bakıyor, içten içe hayret ediyorum, ben bile öyle derin bakmadm eşime , nasıl bir aşksa artık anlamıyorum vallahi , resmen küçük oğluşunu görüyor bakınca , mıncırmak isteği geliyor herhalBilsem
30 yaşındaki adam gözünün önünde soyunsa sorun yok yani damdan
Bizimki de öyle bir aşkla bakıyor ki esime , bazen diyorum ki galiba anne olmadan anlayamayacağım bu saçma durumu , resmen kadın aşık aşık bakıyor, içten içe hayret ediyorum, ben bile öyle derin bakmadm eşime , nasıl bir aşksa artık anlamıyorum vallahi , resmen küçük oğluşunu görüyor bakınca , mıncırmak isteği geliyor herhalAnnelik böyle bişey mi acep
Ah forever, belki hamilelik süreci zor geçmiştir(kv empati mode on)
Beni biliyorsun, o yüzden lv haklı bence. Ben de oğlumu bırakıp başja şehre başka ilçeye gidemem. Geline zararı olmadıktan sonra ona ne ki
Şaka şaka
Ver odunu kv ye
Abartmasın
Sırtına ter havlusu da koyuyor mu?
Sana mı nispet yapıyor anlamadım.
Bir salsınlar şu çocuklarını
Yazık kendine de aslında, bir kere dünyaya geliyor ama hayalini bile gerçekleştiremiyor
Farkında da değil bu durumun
Çocuklarda yaptığımız gibi sen hiç tepki vermezsen acaba bu davranışı söner mi zamanla?
Oğluşumu bırakamam kimse kusura bakmasınAman ya yapma gözünü seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?