Oglumu cennete gönderdim

Ben görmedim oğlumu göstermediler hic çok uzulursin unutamazsin dediler bana... Anlattilar oğlumuz çok güzel bi bebekmis öyle dediler kayinpederim gördü agliyormus anlatti ruyasina giriyormuş torunu çok kotu babam da seker hastasiydi zaten torunu görünce dahada yükseldi fenalasti biden çok zor aci oldu bende 3 gündür hastaneden cikamamisim tansiyonum çok yuksekteydi

Bana bi sene bekle diyor ama ben bi seneyi bekleyemicem 6-8 ay sora inşallah su an 2 ay geçti çocuk özlemi içimde hala
Aynı zamanlarda kaybettik demek ki bebeklerimizi... Hem vücudumuz hem de psikolojimiz kendini toplamalı. 6 ay içinde çok iş düşüyor bize. Doktorum protein ağırlıklı beslen dedi. Her yemeğe kuzu kemiği suyu ekle dedi. Bol, bol ayran iç, yumurta ye dedi. Ayrıca kanım düşük olduğu kan ilacımı kullanmaya devam etmemi söyledi. Folik asit de önemli, onu da kullan günde iki tane dedi. Bir de spor yapmamı söyledi ama sadece yürüyüş,koşu ve yüzme yapabilirmişim... Spor sanırım iyi gelir hem ruhuma hem de bedenime...

Ben de 39 haftalıkken kaybettiğim oğlumu görmedim. görürsem üzülürüm diye göstermediler. ama bazen keşke görseydim diyorum. gerçi bir kez rüyamda gördüm meleğimi. Allahım sen büyüksün kimselere ikinci kez yaşatma. Onun acısını başka bir bebek ile hafiflet ya rabbim.

Aynen oyle benim odada herkesin yawrusu yanindaydi bense bos saatlerce sabahlara kadar sut sagardim bebegime goturmek icin cok agladim gizli gizli lavabolarda ahh ahh bi Allah bi biz biliyoruz bu aciyi

Evet doktorlar beni aldi goturdu aileme bile hic bisey demeden milletin icinde soydu canimi yaktilar alirken yawrum iyiydi bi anjiyo olacakti ve kurtulacakti Allahin izjiyle ama takintili doktorlar yapmadi bekledi illaki afff afff cok yandik biz Allah yardimcimiz olsun

Aynen oyle benim odada herkesin yawrusu yanindaydi bense bos saatlerce sabahlara kadar sut sagardim bebegime goturmek icin cok agladim gizli gizli lavabolarda ahh ahh bi Allah bi biz biliyoruz bu aciyi
Yaşamayan bilemez bu acıyı. Herkes anlamaya çalışıyorum diyor ama anlayamazlar ki... Bir parçanı toprağa veriyorsun ve bir yanın hep eksik olarak yaşamak zorundasın... Bu tarifsiz bir acı, Rabbim düşmanım başına bile vermesin. Çok zor, çoookk...

Aminnnn aminnnn aslinda bi korkumda o ya bi daha yasarsam bu aciyi korkuyorum Allahim affet diyorum ama korkuyorum Anneligi tattim eksik kaldim bi daha eksik kalmak istemiyorum

Aminnnn aminnnn aslinda bi korkumda o ya bi daha yasarsam bu aciyi korkuyorum Allahim affet diyorum ama korkuyorum Anneligi tattim eksik kaldim bi daha eksik kalmak istemiyorum
Aynı korkuları ben de yaşıyorum. Benim bebeğimin neden öldüğü bile belli değil... Sebepsiz bebek ölümü diye nitelendiriliyor... Bilmediğin bir şeyle savaşmak daha da zor. Aklında bir sürü acaba oluyor... Ama korkmamalıyız... Bir kere bu acıyı yaşadık diye aynı acıyı tekrar yaşayacak değiliz. Yani en azından benim temennim bu yönde...

Insallah oyledir inan ki buna cok ihtiyacim var aslinda hepimizin var yawrumuzun olmasina cok ihtiyacimiz var bunu biliyorum sadece ama bu sezeryan korkutuyor beni

Ben eşime belki bakamam oğluma diye resmini çektirmiştim. Her gün bakıyorum resmine, öpüyorum, okşuyorum... Belki de kendime eziyet ediyorum bilmiyorum ama çok özlüyorum oğlumu... Fotoğrafıyla 20 haftalıkken detaylı ultrasonda çektirdiğimiz videodaki hareketlerini birleştirmeye çalışıyorum. Normal mi bu yaptıklarım bilmiyorum ama ben oğlumu çok özlüyorum...

Insallah oyledir inan ki buna cok ihtiyacim var aslinda hepimizin var yawrumuzun olmasina cok ihtiyacimiz var bunu biliyorum sadece ama bu sezeryan korkutuyor beni
İkinci bebeğin de mecburen sezaryen olmak zorunda ilki sezaryen olduğu için. Olmazsa ikincisini epidural yaptırırsın. Zaten sezaryen günün de önceden belli olacak. Sen nerede oturuyorsun? Pendik'te bildiğim bir doktor var Medet Yılmaz diye. Özel muayenehanesi var. Muayene ücreti öyle çok uçuk da değil, 80 TL. Adam paraya önem vermediği için ücretini düşük tutuyor. Çok anlayışlı, çok güler yüzlü. Ben bu hafta sonu gittim ona. Deneyimli bir doktor da. İstersen sen de bir git. Bir de Sultanbeyli'de Özel Saygı Hastanesinde Hilal Karahan var. O da çok iyi bir doktor. Hem bu hastanenin de ücretleri o kadar yüksek değil (Muayene 50TL). Ben iki doktorla gitmek istiyorum ikinci gebeliğimde. Bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum... Doğumumu Kurtköy Ersoy Hastanesinde yaptım. Hastane çok iyi, çok ilgilendiler ama dediğim gibi kötü anılarım var orada...

Hic parasina bakmadik biz ama o an oyle bi oldu ki o kanet hastaneye gonderdiler hemen beni bi anda oldu neye ugradigimi sasirdim en son ben alibeykoyde halic hospital vardi Fuzen hnm ona muayene oluyordum bi daha hamile kalirsam bunlarda aklimda kalsin gidebilirim Allah razi olsun cok sagolun ben uskudar camlicada oturuyorun oralara gitme ihtimalim.var sezeryan olacagimi biliyorum bende hep doktor korkusu vardi ve hep basima geldi 6 8 saat arasi yogun bakimda kalmisim yeni ogreniyorum bu korku beni cekiyor iste

Epidural yaptirirsin ben ikincisinde Epidural düşünüyorum. Oraya yakın çok iyi bir doktor daha tanıyorum. Eltimin doktoru. Onun eşi çok guvensizdi doktor konusunda, gezmedikleri doktor kalmamıştı en sonunda o doktora guvenebilmisti. Eltim de çok rahat bir ameliyat geçirmişti ben bana çok uzak diye ona gidemiyorum. Muhtemelen ikinci gebeligimin Son haftalarında hergün kontrole cagirilirim o nedenle bana yakın bir yer olmalı... Senin için adını ogrenirim doktorun...

Iste buna cok sevinirim ama ben epidural yapamam diye dusunuyorum cunku o sesler beni cok etkiler ben biraz degil baya bi korkagim bu hastane islerinde.. ama o doktor ismini ogrenirsem en azindan simdi bi kontrol amacli giderdim

Iste buna cok sevinirim ama ben epidural yapamam diye dusunuyorum cunku o sesler beni cok etkiler ben biraz degil baya bi korkagim bu hastane islerinde.. ama o doktor ismini ogrenirsem en azindan simdi bi kontrol amacli giderdim
Otagtepe tıp merkezi. Op.dr Ömer Demirelli... Sana benden daha yakın sanırım... Hatta ben de bu doktora bir kere gitmeyi düşünüyorum gebelik öncesi yapmam gereken şeyler hakkında belki farklı şeyler söyler diye...

Allah razi olsun arastirip bakacagim cunku bende daha yeni dogumdan beri ilkkez adet gordum buda demek oluyor ki evlat sahibi olabilirim eger sezeryan suan bana engel olmazsa bi yawrum olsun istiyorum gercekten insallah bize de Rabbim saglikli evlatlar nasip eder

Cumlemizden razı olsun... En kısa zamanda inşallah bizim de kucagimiz dolar hayırlısıyla...

30 eylülde mi doğum yapmıştın? ne zaman ilk kez adet gördün. ben de 1 ekimde sezeryan ile ölü bebek doğurdum.

30 eylülde mi doğum yapmıştın? ne zaman ilk kez adet gördün. ben de 1 ekimde sezeryan ile ölü bebek doğurdum.
Yok 20 agustos dogum yaptim 30 eylulde Kizim gitri yawrum gitti 31 ekim gecesi adet gordum 3 ay olacak iste dogum yapali Rabbim sabrini versin her ne kadar zor olsa da hala sabrim gelmese de Rabbim herkese sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…