Bende ordan aldımhttps://bukitaplarucuz.net/cennet-cocuklari-seyfettin-bulut.html
BURDA BULDUM BELKİ BAŞKA ALMAK İSTEYEN OLUR
Cok iyi anlıyorum seni ama toparlanmaya çalış. Tabi ki başka bebeğin olacak sağ salim alacaksın kucağına. O yuzden bir an önce toparlanmamız lazım. İkinci bebek için güçlü olmalıyız. Hatta bence kaybettiğimiz gibi aynen geri gelecek bize. Sabredecez yapacak başka bir şey yok.
Bilmiyorumki canım . Zaman geçtikçe daha iyi oluyo insan ilk 2 ayımı düşündükçe şükrediyorum bu halime. Ne yerde ne gökteydim ilk zamanlar. Zaten herkes unuttu bile yavrumu bi ben unutamam. Ama haka gülemiyorum somurtuk biri oldum çıktım. O eski ha haim gitti bi başka ben geldi sanki mutsuz sesiz
Bana şirket deme. Yarın işe başlıyorum. Hamile gidip bebeksiz dönmek. Acayio gerginim bugün. İnşallah kolay atlatırım çok zorlanıcam gibi geliyorDoğru diyorsun canım. Zamanla alisiyoruz bu acıya o yüzden bence. Ben de aynı şekilde gulemiyorum hiç. Şirketteki arkadaşlar çok kızıyor bana. Normalde çok güler yüzlü hayat dolu bir insandım. Şimdi ortada gezinen ruhtan bir farkım yok
Allahım sabırlar versin canım sana cennette yavrun seni bekleyecek inancını itikadını asla yitirme.. Rabbim inş tekrar güzel duygular yaşaman bi evlat kucağına alman için sana yeni kapılar açar.. Eşine ve sana bolca sabır diliyorum..Kizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
İlk bir kaç gün kötü oluyor insan ama sonra iyi geliyor çalışmak. Bir iki hafta sonra iyi ki baslamisim işe diyeceksin...Bana şirket deme. Yarın işe başlıyorum. Hamile gidip bebeksiz dönmek. Acayio gerginim bugün. İnşallah kolay atlatırım çok zorlanıcam gibi geliyor
İnşallah canım. Ben hiç kız erkek ayrımı yapmazdim ama oğlumu kaybettikten sonra nedense oğlum olsun istiyorum. Ama sanki bana ikinci bebeğim kız olacakmış gibi geliyor. Annem de öyle diyor. Kız guzeliydi oğlun arkası kız olacak sanki diyor. Rabbim hayırlısını sağlıklı ve uzun omurlusunu versin de kız olsun önemli değil... Ama gönlüm erkek olsun istiyor. Hatta abisine benzeyen bir erkek bebek ne güzel olurdu... :)
Umarım canım dediğin gibi olurİlk bir kaç gün kötü oluyor insan ama sonra iyi geliyor çalışmak. Bir iki hafta sonra iyi ki baslamisim işe diyeceksin...
Kızlar olsunda sağlıcakla cinsiyeti önemli değil. Sağlıkla kavuşalım daBana da benim kızım olacakmış gibi geliyor aynen. Ama benim için de farketmez. Kızları cok seviyorum. Erkek olursa da kaybettiğim oğluma teselli olur. İki türlü de mutlu olurum. Yeter ki sağlıklı olsun.
Ah canımmm benim 4.5 ay olcak aynen gözümdeki yaş azaldı evet ama kalbimdeki acı ne olacak. Aynen herkes iyi sanıyo bizi hakbuki acı hiç azalmıyo sadece o acıyla yaşamayı öğreniyoruz o kadar
Slm kizlar hemen hemen 3 ay oldu cok sukur psikolojik yardim filan almadan buhran donemini atlattim he ama ara ara gozumden yaslar dokuluo. Bu süre icinde kendimi tarttim evliliğimi tarttim daha bi duzene girdim oglumu cok ozluorum ama o benim melegim içimde duruo hala. Tekrar bi hamilelik ne zaman isterim bilmiorum herkes 6 ayi gecsin bak isticen filan dio ama ben 1 yada 2 sene beklerim gibime geliyo cok yiprandim kendimi 50 yasinda hissediorum.
Artik istiyor oda ama bende Kizimda yasadigim acilari sıkıntilari tekrar yasarim.diye istemiyor bi yanim aslinda ama sonra beraber hamile oldugumuz insanlari gorup yawrularini onlar kucaklarinda bense kalbimde tasirken gorurken yaniyorum bitiyorum o aciyi tarif etmek mumkun degil sizlerde biliyorsunuz Rabbim hayirlisini versin gecen aydan beri bi Melegim.daha olsun diye bekliyorum suanCanım eşin istemezse sen üzülüyordn diye istemez. Benim eşim dün dedi bana ben istemiyorum dedi. Acayip bozuldum neden dedim. Sen böyleyken ben istemem dedi. Yani adamlar hem bizi hem cennetteki bebeklerini düşünüp üzülüyorlar. Biz toparlanırsak isterler ama biz nasıl toparlanıcsaz onu bilmiyorum
Cok üzüldüm. Allah sana sabirlar versin. Ve biran once kucağına hayırlısıyla eli ayagi duzgun bi cocuk nasip etsin. Gercekten çokzor olmalı. Sezaryen amekytanda cocugu kucagina mi verdiler. Nasıl gördün kokladin. Onu merak ettimSlm kizlar hemen hemen 3 ay oldu cok sukur psikolojik yardim filan almadan buhran donemini atlattim he ama ara ara gozumden yaslar dokuluo. Bu süre icinde kendimi tarttim evliliğimi tarttim daha bi duzene girdim oglumu cok ozluorum ama o benim melegim içimde duruo hala. Tekrar bi hamilelik ne zaman isterim bilmiorum herkes 6 ayi gecsin bak isticen filan dio ama ben 1 yada 2 sene beklerim gibime geliyo cok yiprandim kendimi 50 yasinda hissediorum.
Epidural sezeryan oldum once ilac uyusturmadi dr genel olsun dedi inayla reddettim canim yansada uyumicam oglumu gorcem diye. 2 kez verdiler ilaci dogumdan sonra dr ameliyathanede gostermek istemedi emin misin diye sordu biakc kez eminim dedim o benim canim. Cok yaklastirmadi ii ce inceledim ama uzaktan dokunmadim zaten ameliyat masasindaydim cok guzeldi coook tam esimlr hayal ettiğimiz gibi hersey cennet kusum oglum benim...Cok üzüldüm. Allah sana sabirlar versin. Ve biran once kucağına hayırlısıyla eli ayagi duzgun bi cocuk nasip etsin. Gercekten çokzor olmalı. Sezaryen amekytanda cocugu kucagina mi verdiler. Nasıl gördün kokladin. Onu merak ettim
Slm kizlar tip fakültesinde pihtilasma testlerini yaptirdim protein c ve anti trombolin 3 dusuk cikti tekrar bi test daha yapulacak ve kesinlestiginde ilac tedavisi gebelikte igne uygulanacak ama cokmus psikilojimin uzerune bu tuz biber oldu. Bi de tiptaki dr bana ne gerek var test yaptirmaya demisti al iste die kagitlari suratina firlatasim geldi kendi drma gittgimde adam akilli aciklama duyabildim simdi baska bi dr a daha gorunecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?