Oglumu cennete gönderdim

İnşallah canım. Ben hiç kız erkek ayrımı yapmazdim ama oğlumu kaybettikten sonra nedense oğlum olsun istiyorum. Ama sanki bana ikinci bebeğim kız olacakmış gibi geliyor. Annem de öyle diyor. Kız guzeliydi oğlun arkası kız olacak sanki diyor. Rabbim hayırlısını sağlıklı ve uzun omurlusunu versin de kız olsun önemli değil... Ama gönlüm erkek olsun istiyor. Hatta abisine benzeyen bir erkek bebek ne güzel olurdu... :)

Doğru diyorsun canım. Zamanla alisiyoruz bu acıya o yüzden bence. Ben de aynı şekilde gulemiyorum hiç. Şirketteki arkadaşlar çok kızıyor bana. Normalde çok güler yüzlü hayat dolu bir insandım. Şimdi ortada gezinen ruhtan bir farkım yok

Bana şirket deme. Yarın işe başlıyorum. Hamile gidip bebeksiz dönmek. Acayio gerginim bugün. İnşallah kolay atlatırım çok zorlanıcam gibi geliyor

Allahım sabırlar versin canım sana cennette yavrun seni bekleyecek inancını itikadını asla yitirme.. Rabbim inş tekrar güzel duygular yaşaman bi evlat kucağına alman için sana yeni kapılar açar.. Eşine ve sana bolca sabır diliyorum..

Bana şirket deme. Yarın işe başlıyorum. Hamile gidip bebeksiz dönmek. Acayio gerginim bugün. İnşallah kolay atlatırım çok zorlanıcam gibi geliyor
İlk bir kaç gün kötü oluyor insan ama sonra iyi geliyor çalışmak. Bir iki hafta sonra iyi ki baslamisim işe diyeceksin...

Bana da benim kızım olacakmış gibi geliyor aynen. Ama benim için de farketmez. Kızları cok seviyorum. Erkek olursa da kaybettiğim oğluma teselli olur. İki türlü de mutlu olurum. Yeter ki sağlıklı olsun.

Bana da benim kızım olacakmış gibi geliyor aynen. Ama benim için de farketmez. Kızları cok seviyorum. Erkek olursa da kaybettiğim oğluma teselli olur. İki türlü de mutlu olurum. Yeter ki sağlıklı olsun.
Kızlar olsunda sağlıcakla cinsiyeti önemli değil. Sağlıkla kavuşalım da

Slm kizlar hemen hemen 3 ay oldu cok sukur psikolojik yardim filan almadan buhran donemini atlattim he ama ara ara gozumden yaslar dokuluo. Bu süre icinde kendimi tarttim evliliğimi tarttim daha bi duzene girdim oglumu cok ozluorum ama o benim melegim içimde duruo hala. Tekrar bi hamilelik ne zaman isterim bilmiorum herkes 6 ayi gecsin bak isticen filan dio ama ben 1 yada 2 sene beklerim gibime geliyo cok yiprandim kendimi 50 yasinda hissediorum.

Aynı şeyi ben de hissediyorum. Çok yorgunum, çoook... Ama yaşım 32 ve bir çocuğum bile yok daha. O nedenle ben bir an önce istiyorum bebek Rabbim nasip ederse. Ama onu da kaybeder miyim diye korkmuyor da değilim. Bu korkulardan da hiç bir zaman kurtulamayacağız sanırım...

Artik istiyor oda ama bende Kizimda yasadigim acilari sıkıntilari tekrar yasarim.diye istemiyor bi yanim aslinda ama sonra beraber hamile oldugumuz insanlari gorup yawrularini onlar kucaklarinda bense kalbimde tasirken gorurken yaniyorum bitiyorum o aciyi tarif etmek mumkun degil sizlerde biliyorsunuz Rabbim hayirlisini versin gecen aydan beri bi Melegim.daha olsun diye bekliyorum suan

Cok üzüldüm. Allah sana sabirlar versin. Ve biran once kucağına hayırlısıyla eli ayagi duzgun bi cocuk nasip etsin. Gercekten çokzor olmalı. Sezaryen amekytanda cocugu kucagina mi verdiler. Nasıl gördün kokladin. Onu merak ettim

Epidural sezeryan oldum once ilac uyusturmadi dr genel olsun dedi inayla reddettim canim yansada uyumicam oglumu gorcem diye. 2 kez verdiler ilaci dogumdan sonra dr ameliyathanede gostermek istemedi emin misin diye sordu biakc kez eminim dedim o benim canim. Cok yaklastirmadi ii ce inceledim ama uzaktan dokunmadim zaten ameliyat masasindaydim cok guzeldi coook tam esimlr hayal ettiğimiz gibi hersey cennet kusum oglum benim...

Slm kizlar tip fakültesinde pihtilasma testlerini yaptirdim protein c ve anti trombolin 3 dusuk cikti tekrar bi test daha yapulacak ve kesinlestiginde ilac tedavisi gebelikte igne uygulanacak ama cokmus psikilojimin uzerune bu tuz biber oldu. Bi de tiptaki dr bana ne gerek var test yaptirmaya demisti al iste die kagitlari suratina firlatasim geldi kendi drma gittgimde adam akilli aciklama duyabildim simdi baska bi dr a daha gorunecegim

Canım yanlış anlama da bence sevinmelisin en azından bir sebep çıktı. En azından 2.hamileliginde alabilecegin bir tedbir var. Aynı testleri ben de yaptırdım, sonuçların çıkmasını bekliyorum. İnşallah birşey çıkar diye dua ediyorum. Eğer çıkmazsa 2. Hamileligim süresince herşey iyi gitse de sürekli acaba bu bebeğimi de kaybedecek miyim korkusu olacak....

Ilk duydugumda cok kotu oldum ama simdi arastirinca rahatladim acikcasi. Bi de tiptaki dr sinirlerimi yipratti ama simdi bikac dr la daha gorustugumde ii hissettim kendimi. Bilmiorum ins zamanla daha mutlu olacagimiz gunlerimiz olur ins senin de sebebin belli olur ve saglikli bebis lerin olur arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…