Oglumu cennete gönderdim

Yok 20 agustos dogum yaptim 30 eylulde Kizim gitri yawrum gitti 31 ekim gecesi adet gordum 3 ay olacak iste dogum yapali Rabbim sabrini versin her ne kadar zor olsa da hala sabrim gelmese de Rabbim herkese sabir versin

Allah bizim gibi acılı annelere sabirlar versin onca emek onca çile cekip hamilelik suremizi tamamladik. Bebeklerimiz ucup gitti cennete. Allah yardimcimiz olsun.
Benim karnim cok agriyor. Acaba ne zaman adet olacam diye merak ediyorum.

Allah bizim gibi acılı annelere sabirlar versin onca emek onca çile cekip hamilelik suremizi tamamladik. Bebeklerimiz ucup gitti cennete. Allah yardimcimiz olsun.
Benim karnim cok agriyor. Acaba ne zaman adet olacam diye merak ediyorum.
Aminnn aminnn.. cok zor insani yiyip bitiren bi aci bizimkisi.. Dogumdan sonra ki kanamalar bitti mi sutun geliyor mu senin

Aminnn aminnn.. cok zor insani yiyip bitiren bi aci bizimkisi.. Dogumdan sonra ki kanamalar bitti mi sutun geliyor mu senin

Kanamam yeni bitti. Süt önleyici ilac kullandım. Süt hic gelmedi. Moralim cok bozuk. Cok acı coook. Ne yapsam olmuyor.

Kanamam yeni bitti. Süt önleyici ilac kullandım. Süt hic gelmedi. Moralim cok bozuk. Cok acı coook. Ne yapsam olmuyor.
O zaman olabilirsin diye dusunuyorum aslinda bunyeden bunyeye degisir diyorlar ama ben 41 gun sutumu sagip verdim yeni bitti damla damla sıkarsam anca gelir ve ben Kizim oleli 35 gun oldu bende cumartesi gece adet gordum bi ay sonra olur bence diye dusunuyorum... insanin morali kalmiyor ki zaten ölü gibi yasamaya calisiyor insan gecer diyorlar gecmeeez sabir deyip bekliyoruz yawrumuza kavusacagimiz gunu

Allah başka acı göstermesin. Senin ki benden de zor. Şimdi bekleyecez yaralarimizin sarılmasını Bir yer hep sızlayacak yuregimizde ama Allah tez zamanda saglikli bebekleri kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.

Allah başka acı göstermesin. Senin ki benden de zor. Şimdi bekleyecez yaralarimizin sarılmasını Bir yer hep sızlayacak yuregimizde ama Allah tez zamanda saglikli bebekleri kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Aminnnn insallah Rabbim cok buyuk ya biliyorum bizi sevdiginden cok sevdigin yasatti bunlari Hamdolsun insallah dedigin gibi yawrularimiz olurda burda da paylasiriz mutlulugumuzu

Başınsağolsun. Böyle durumlarda n denir ki, hiç birşey bence...Rabbim cennetinde bulusturacak seni meleğinle. Hayırlı sağlıklı bir bebek versin inş. En kısa zamanda.

Oğlum bu dünya gelip geçici, öbür dünyada, sonsuz dünyada sarıp sarmalıycam, öpüp kokluycam, ninniler söyleyerek büyütücem seni diye teselli ediyorum hem oğlumu, hem kendimi... Aynı acıyla sınamasın Rabbim bir daha bizi ve kucağımız bir an önce dolsun inşallah...

Aynı temennideyim

Aminnnn insallah Rabbim cok buyuk ya biliyorum bizi sevdiginden cok sevdigin yasatti bunlari Hamdolsun insallah dedigin gibi yawrularimiz olurda burda da paylasiriz mutlulugumuzu

Amin inşallah. Cümlemize nasip etsin inşallah. Ramazandan sonra deneyeceğim tekrar

Söyle canım ya bence korunmayın olursa olsun. Olsun diye de uğraşma. Psikolojimiz berbat olduğu için hemen de olmayabilir
Aynen oyle aslinda oluruna birakmak lazimda diyorum ya esime diyemiyorum ben istemezse burkulurum gene

Evlâda lâyık anne baba olma şerefine nail olanlar; küçük yaşta çocuklarını vatan-ı asli’ye gönderen, Rabbimizin Halil’i, İbrahim (as) ve eşi Sare’ye ciğerparelerini emanet ettiklerinin bilincinde olanlardır. Bu durumu Resulullah şu şekilde izah ediyor:

“Mü’minlerin ölen çocukları Cennette bir dağdadır. Kıyamet günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını Hz. İbrahim ve hanımı Sare üzerine alır. Evet, evlâdını kaybeden anne ve baba için Cennette Hz. İbrahim ve eşi Sare ile sohbet edebilmek, onlara teşekkür edebilme şerefine nail olmak, Allah’ın Halil’inin evlâdıyla ilgilendiğini bilmek insanı hem rahatlatıyor, hem de sevindiriyor. Sevinçlidir o anne ve babalar ki evlâtları vesilesiyle Hz. İbrahim ve eşi Sare ile Cennette sohbet edebilmek için güzeller güzeli bahaneleri var.”

Peygamber Efendimiz (asm) buyuruyor ki:

Şüphesiz ben, Cennet kapısında durup girmemekte ayak direten bir düşük çocuğa varıncaya kadar, diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim.

Bu çocuğa Cennete gir! denilecek.

O da: Ya Rabbi! Annem babam da girsin diyecek.

Bunun üzerine, Anne ve babanı da alarak Cennete gir! denilecektir.1

Aminnn. İnşallah... Rabbim bizi bebeklerimizin şefaatinden mahrum etmesin. Tek tesellimiz bunlar zaten. İnanç olmasa katlanamaz insan...

Ebû Talhâ’nın (ra) bir erkek çocuğu dünyaya gelmişti.
Çok sevimli bir yaşında hastalandı ve çok geçmeden öldü. Ölürken Ebû Talhâ (ra) evde yoktu. Akşam eve geldiğinde:
“Çocuk nasıl?” diye sordu. Eşi Ümmü Süleym:
“Çocuk çok iyidir. Sen de bugün geciktin. Her halde acıkmışsındır. Sana yemek koyayım. Yemekten sonra çocuğu görürsün” dedi.
Ümmü Süleym yemek getirdikten sonra:
“Ey Ebû Talha! Eğer bir kimsenin yanında başkasına ait bir emanet bulunursa ve emânet sahibi emânetini geri almak isterse, o kimsenin bundan alınıp gücenmeye, kızmaya ve üzülmeye hakkı var mıdır?” dedi.
Ebû Talha (ra):
“Hayır!” dedi. Eşi:
“Senin oğlun bizde bulunan Allah’ın bir emâneti idi. Allah emânetini geri aldı” dedi. Ebû Talha (ra):
“Çocuk şimdi nerede?” dedi. Eşi:
“Arkadaki odadadır” dedi.
Ebû Talha (ra) kalkıp odaya geçti ve çocuğun üzerinden örtüyü kaldırarak:
İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn.” (=Biz Allah için varız ve Allah’a dönüyoruz.) dedi.
Ebû Talha (ra) Peygamber Efendimiz’e (asm) geldi ve durumu anlattı. Peygamber Efendimiz (asm):
Beni hak Peygamber olarak gönderen Allah’a yemin ederim ki, Ümmü Süleym çocuğun ölümüne sabrettiği için Allah onu bir çocukla müjdelemiştir” buyurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…