- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Insallah Allahin izniyle Rabbim.bize herkese vermedigi sansi verdi Elhamdulillah insallah baska yawrularimiz olur Anneligimizi doyasiya yasarizBiz ebediyet çocuklarının anneleriyiz. Seçilmiş anneleriz. Bu sınavı layıkıyla geçeceğiz inşallah
Insallah Allahin izniyle Rabbim.bize herkese vermedigi sansi verdi Elhamdulillah insallah baska yawrularimiz olur Anneligimizi doyasiya yasariz
Aminnn...Insallah Allahin izniyle Rabbim.bize herkese vermedigi sansi verdi Elhamdulillah insallah baska yawrularimiz olur Anneligimizi doyasiya yasariz
Rabbim sifa versin insallah Allah her zaman yardimcimiz olsun hersey gececek tabi ki rabbim buyuk bize bayirli saglikli yeni evlatlar nasil edecek ozel Anneleriz ozel Hamdolsun..Günaydın melek anneleri günler gunleri kovaliyor icimizdeki aciyi dindirmeye calisiyoruz rabbim hepimize bol sabirlar versin. Benim daha kirkim çıkmadı ve stresten kulak enfeksiyonu oldum inanilmaz agir geciriyorum doktor serum igne tedavisi verdi. Kulagimin agrisinda icimdeki aciyi yasayamadim. Cok sukur dimdi daha iiyim. Elbet acilarimiz dinecek ve rabbim yeni bir bebek nasip edecek. Meleklerimiz de ahirette sefaatcimiz olucak ins.
Geçmiş olsun. İnşallah meleklerimizin şefaatinden mahrum bırakmaz Rabbim bizi. Dün bi abim bana şunları söyledi:Günaydın melek anneleri günler gunleri kovaliyor icimizdeki aciyi dindirmeye calisiyoruz rabbim hepimize bol sabirlar versin. Benim daha kirkim çıkmadı ve stresten kulak enfeksiyonu oldum inanilmaz agir geciriyorum doktor serum igne tedavisi verdi. Kulagimin agrisinda icimdeki aciyi yasayamadim. Cok sukur dimdi daha iiyim. Elbet acilarimiz dinecek ve rabbim yeni bir bebek nasip edecek. Meleklerimiz de ahirette sefaatcimiz olucak ins.
Canım eşin istemezse sen üzülüyordn diye istemez. Benim eşim dün dedi bana ben istemiyorum dedi. Acayip bozuldum neden dedim. Sen böyleyken ben istemem dedi. Yani adamlar hem bizi hem cennetteki bebeklerini düşünüp üzülüyorlar. Biz toparlanırsak isterler ama biz nasıl toparlanıcsaz onu bilmiyorumAynen oyle aslinda oluruna birakmak lazimda diyorum ya esime diyemiyorum ben istemezse burkulurum gene
İnşallah inşallah.Peygamber Efendimiz (asm) buyuruyor ki:
Şüphesiz ben, Cennet kapısında durup girmemekte ayak direten bir düşük çocuğa varıncaya kadar, diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim.
Bu çocuğa Cennete gir! denilecek.
O da: Ya Rabbi! Annem babam da girsin diyecek.
Bunun üzerine, Anne ve babanı da alarak Cennete gir! denilecektir.1
Rabbim acılarını azaltsın tatlım çok üzüldüm allah sabır versinKizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
Merhaba kızlar. Uzun süre oldu siteye girmeyeli. Bu sürede psikiyatrite gittim. ilaç verdi bayağı iyi geldi. ama ne kadar süre kullanacagım henüz bir fikrim yok. ilaç kullanırken gebelik olmaması lazım. zaten sezeryan sonrası en az 6 ay korunmak gerekiyor. 1 ocakta 3 ay olacak. bi 6 ay daha sabredeceğim. sonra Allah nasip ederse deneyeceğim. Umarım iyice toparlamış olurum. Size de öneririm. cok kötü iseniz yardım alın derim. tabi ki meleğimi asla unutmayacağım ama biliyorum ki o cok mutlu hatta onun yerinde ben de olmak bu dünyayı pas geçip direkt sonsuz cennete ulaşmak isterdim. o şanslı ve mutlu. yanan kavrulan benim.
Aynı ben. Aynı şeyleri yaşayan herkes aynı durumda sanrıım. Benimkde kalbim çok sıkışıyordu şimdi şükür biraz azaldı üzüntüden hepBencilce düşündüğüm zaman ben de aynı şeyi istiyorum. Beni de alsaydın oğlum, mezarda koyun koyuna yatsaydık diyorum... Ama sonra eşim ve ailem geliyor aklıma. Sonuçta biz de bir annenin kuzusuyuz. Annem bana bu olaydan sonra kendimi toplamam için hep şunu söyledi: Sen bir bebek daha dünyaya getirebilirsin kızım ama ben seni bir daha doğuramam... Sevdiklerim için ayakta durmaya, yaralarımı sarmaya çalışıyorum... Yoksa biz gözlerinin önünde tükendikçe onlar da mahvoluyor. Gerçi sadece onlara rol yapıyorum, iyiymiş gibi davranıyorum. Yalnız kaldığımda yine aynı tükenmiş ben... Yine ağlama krizleri...
Bazen içim taşıyor, yangınımı dışarıya da taşıyorum. Dayanamıyorum, ne yapayım... Psikolojik destek almaya ben de başladım ama ilaç kullanmıyorum, kullanmak da istemiyorum. Ağlama krizlerim azaldı, ama iç yangınım geçmedi, göğsümün sıkışması geçmedi. Geçecek mi bilmiyorum. Bazen yeni bir bebek istiyorum deli gibi, bazen de korkuyorum, istemiyorum... Normalde de dengesiz biriyim ama bu olaydan sonra daha da bir dengesizleştim...
Aynı ben. Aynı şeyleri yaşayan herkes aynı durumda sanrıım. Benimkde kalbim çok sıkışıyordu şimdi şükür biraz azaldı üzüntüden hep
Kitabı okuduktan sonra sanki sende bir iç ferahlaması olmuş gibi geldi bana canım. Yazdıklarından öyle anlıyorum. Ben de sipariş verdim ama daha gelmedi...
Bencilce düşündüğüm zaman ben de aynı şeyi istiyorum. Beni de alsaydın oğlum, mezarda koyun koyuna yatsaydık diyorum... Ama sonra eşim ve ailem geliyor aklıma. Sonuçta biz de bir annenin kuzusuyuz. Annem bana bu olaydan sonra kendimi toplamam için hep şunu söyledi: Sen bir bebek daha dünyaya getirebilirsin kızım ama ben seni bir daha doğuramam... Sevdiklerim için ayakta durmaya, yaralarımı sarmaya çalışıyorum... Yoksa biz gözlerinin önünde tükendikçe onlar da mahvoluyor. Gerçi sadece onlara rol yapıyorum, iyiymiş gibi davranıyorum. Yalnız kaldığımda yine aynı tükenmiş ben... Yine ağlama krizleri...
Bazen içim taşıyor, yangınımı dışarıya da taşıyorum. Dayanamıyorum, ne yapayım... Psikolojik destek almaya ben de başladım ama ilaç kullanmıyorum, kullanmak da istemiyorum. Ağlama krizlerim azaldı, ama iç yangınım geçmedi, göğsümün sıkışması geçmedi. Geçecek mi bilmiyorum. Bazen yeni bir bebek istiyorum deli gibi, bazen de korkuyorum, istemiyorum... Normalde de dengesiz biriyim ama bu olaydan sonra daha da bir dengesizleştim...
Canım cennet çocukları seyfettin bulut ama netten sipariş et piyasada yok çünküNe kitabı okuyorsunuz kızlar bana da tavsiye edin.
Bilmiyorumki canım . Zaman geçtikçe daha iyi oluyo insan ilk 2 ayımı düşündükçe şükrediyorum bu halime. Ne yerde ne gökteydim ilk zamanlar. Zaten herkes unuttu bile yavrumu bi ben unutamam. Ama haka gülemiyorum somurtuk biri oldum çıktım. O eski ha haim gitti bi başka ben geldi sanki mutsuz sesizKitabı okuduktan sonra sanki sende bir iç ferahlaması olmuş gibi geldi bana canım. Yazdıklarından öyle anlıyorum. Ben de sipariş verdim ama daha gelmedi...
Canım cennet çocukları seyfettin bulut ama netten sipariş et piyasada yok çünkü
Tamam canım çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?