• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu en iyi şekilde yetiştirebileceğim güzel bir ülke istiyorum.Yurtdışında yaşayanlar yardım edin

Başka ülkeye "mülteci" olarak gitmek istiyorsunuz hem de geçerli bir sebepsiz...
Suriyelileri istemeyenlerden misiniz? Bence öyledir.
Ne ironik..[/QUOTE

Bu ülkeye zamanında Bulgaristandan Yugoslavyadan da bir sürü göçmen geldi.Sokakta gördük mü?Kimseye zarar

verdiler mi?Hepsi çalıştı üretti düzen kurdu.Kimsede bunlar niye geldi demedi.

Dönün bir de Suriyelilere bir bakın.%90 ı bu ülkeye bela.Yaşadıkları her mahallede hergün olay çıkıyor.

Herkes yaka silkiyor.Sokaklarda her biri ayrı köşede dileniyor.

Neyini isteyeceğiz?

Eh ben de bunu diyorum zaten. İnsanlar demokrasinin gidip padişahın gelmesini oylayacaklar çünkü insanlarımızda demokrasi bilinci ve zihniyeti yok. Yani bu ülke hepimizin, herkes çevre,sağlık,ülke yönetimi konusunda bilinçli olsun kafası yok; padişahımız en iyisini bilir o her şeyi yapsın kafası var.

Dindar olabilirsiniz ama devleti dinle yönetemezsiniz. Devlet kafayla yönetilmeli. O zaten çok ayrı bir hikaye.

Son olarak Platon'dan alıntı yapmak istiyorum bakın ne güzel demiş:

Demokrasi eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse sonu oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler türer.

Ahh bacım ne yoruyorsun kendini yahu :KK14: Ben yorumdum siz yazarken :işsiz:

Terör örgütü yaptı muhafazakarlar yapmadı diyorsunuz haklısınız.
Peki ama neden laikliği savunan çocuklar şu an içerideyken, bu oh olsuncular, terörü övenler, linç edenler, bildiri dağıtanlar dışarıda?
Ayrımcılık yapılıyor arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.

Bakın yerden göğe kadar hak veriyorum. Amaç bu ama buna prim veriliyor. Dün televizyona biri çıkmış, tüm Alevi federasyonu başkanları öldürülecek diyor. Biri çıkmış DAEŞ terör örgütü değil diyor ve bu insanlar ceza almadıkları için cesaretlendiriliyorlar. Ayrımcılığa karşı mücadele edilmiyor. Böyle olunca da kendi tedbirinizi kendiniz almak zorunda hissediyorsunuz.
kahvehane kahvehane gezilip insanlar kışkırtılıyor.
afganistan olsun diye kendini paralayan,gözünü birliğimize dikmiş caniler var.

benim çalıştığım kurum daha yakın zamanda cem evi inşaatı başlattı.
sürekli farklı görüşte olmasına rağmen o kesimle bir araya dostça kardeşçe geliyorlar.

ben farklı düşünebilirim ama ben sizinle,herkesle bu ülkenin değeriyim.
herkes ayrı bir değer.

sapıklar,caniler hariç.

Bakın ban yememek ve konu başka yerlere gitmesin diye size cevap yazmak istemedim. Ama olan oldu artık..Neden Atatürk'ü gösterdim biliyor musun? Ben laik eğitim istiyorum ama bu ülkenin çoğunluğu bunu istemiyor. Ben de şöyle düşünüyorum, madem bu ülkede insanlar bu şekilde yaşamak istiyor o zaman ben çocuğumu istediğim şekilde yetiştireceğim yere gideyim. Kimseyi aşağılamıyorum, yadırgamıyorum, eleştirmiyorum. Efendi gibi pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum. Ben nasıl çocuğum için bir gelecek hayal ediyorsam, herkesin de çocuğu için dilediği bir gelecek var ve ben saygı duyuyorum. Ama bana saygı duymayan bir kesim var. Bu yüzden endişe taşıyorum. Benim her milletten arkadaşım var, çocuğum da hoşgörülü olsun, hatta kendi dinini kendisi seçsin benim bu konuda asla dayatmam olmayacak. Ama endişe duyuyorum ya böyle yetiştiği için dışlanırsa diye..Ayrıca Atatürk ömrünü cephelerde bu millet için çürütürken, Anıtkabir'e oyun parkı yapıldı, heykeli yıkıldı. Bunlar toplumu ayrıştırmıyor mu? Ayrıştırıyor. Ne yapılıyor? Hiçbir şey. Tek taraflı bir tutum varken bana bencillikten şundan bundan bahsetmeyin. Olan tek bir şey var: Haksızlık..
İstediklerinizde çok haklısınız. Bende matematikte başarısı 1.5 net olan imam hatiplerden gelecek umudumuz diye bahsedilmesini , ben din dersi almak istemezken yıllardır din dersi almış olmayı ve şimdi daha kötüsü birçok isimle haftadaki saatinin arttırılmış olduğu eğitim sistemini , başörtülülere getirilen özgürlükler çok güzelken farklı anlayıştaki kadınların her geçen gün hayatları zorlaştırıldığı için ister istemez belli bir kesme cephealarak beni bu duruma düşüren kesime kızmayı , her gün içimde biriken öfkeyle yaşamayı istemiyorum. Terörü istemiyorum , geleceğinden endişe eden insanların artmasını istemiyorum. Sizin ve birçok insanın yavrusu için en iyisini istiyorum. Ve sizi de tebrik ederim şimdiden çocuğunuzu aydın yetiştireceğiniz belli oluyor umarım çizginizden şaşmazsınız. Ama benim tepki gösterdiğim şey ben ötekileştiriliyorum demeniz. Siz kendi kendinizi sindirmişsiniz. Benim sizin gibi insanlardan beklentim beni ötekileştiremezler demeleri, haklarını en zor şartlar altında savunmaları var olmaya sahip çıkmaya toplumda hak ettiği yeri edinmek için uğraşmaya çalışmaları. Sizin bunu kaldıracak psikolojiniz enerjiniz olmayabilir gitmek isteyebilirsiniz , sesim çıkmaz. Ama bahane olarak bunu göstermeniz bana dokunur kusura bakmayın

kahvehane kahvehane gezilip insanlar kışkırtılıyor.
afganistan olsun diye kendini paralayan,gözünü birliğimize dikmiş caniler var.

benim çalıştığım kurum daha yakın zamanda cem evi inşaatı başlattı.
sürekli farklı görüşte olmasına rağmen o kesimle bir araya dostça kardeşçe geliyorlar.

ben farklı düşünebilirim ama ben sizinle,herkesle bu ülkenin değeriyim.
herkes ayrı bir değer.

sapıklar,caniler hariç.
Aynen katılıyorum.

Terör örgütü yaptı muhafazakarlar yapmadı diyorsunuz haklısınız.
Peki ama neden laikliği savunan çocuklar şu an içerideyken, bu oh olsuncular, terörü övenler, linç edenler, bildiri dağıtanlar dışarıda?
Ayrımcılık yapılıyor arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.
Terörü ovenlere de gereken yapılacak dendi bizde o zaman oh olsun dedik. Laikliği ovmediler kullanıp halki sokağa çıkmaları için kışkırtmaya çalıştılar.

Back
X