oğlumu kandırdın..

ya çok özür dilerim sizde haklısınız böyle tek bunun okuyunca büyütecek ne var deniliyor ama bazen bardağı taşıran küçük bir damla oluyor. o gece görümcem eşi ve kv o kadar uzattılar ki ben oğluyla evlenebilmek için damdan atlamışım bu laf bile kullanıldı. sonunda da insan banzen kendinden bile beklenmeyen çıkışlar yapabiliyor. ikinciside büyütmeye gerek yok belki evet ama eşi,min arkası dönükken sarılıp sana dönüp dönüp bakıyorsa bir insan yanından ayrılırken ağlıyorsa oğlunu arayıp evlendin beni unuttun aklına gelmiyorum diyorsa ( eşim anne öyle deme üzüşlüyorum diye yaşlvarışlarını duydum ısrarım üzerine söyledi) ne düşüneceğimi bende bilmiyorum. hamileyim bana geldi kaldı 17 gün doğuma 3 hafta kala hiç bir şey yaptırmadım allah şahisdim sütüne kadar ısıtıp götürdüm.yemekleri tuzsuz yiyor ayrı ayrı pişirdim salçasıda tuzsuz o sebepten ve az salçası vardı mecburen öyle yapmak zorunda kaldım. bir kaç gün onun salçadan pişirmiştim su bardapı kadar salça çok kullanıyorsun az koy dedi bitiyor diye 17 gün o salça yetmezdi ayrı yaptım akşamda odama gidip yatınca kocama bütün gün böyle yatıyor mu diye şikayet edişini duydum. kocamda gelip sen niye yatıyorsun diyip kavga etti benimle böyle zamanlarda oldu.ben arkamı dönerken eşime koltukları halıyı ört dedim örtmedi bazşka zaman onu yapma dedim yaptı sürekli söylemlerinide biliyorum gece uyurken açık kalan kapımızda bizi izlerkende gördüm yatak odamda ki çekmeceyi karıştırdığınıda biliyorum. bir süre sonra insan ne düşüneceğini bilemiyor. sakinlemek unutmak için zamana ihtiyaç oluyor biraz uzaklaşmaya ama bu da mümkün olmayınca basit şeyler bile yeri geliyor dert oluyor.ve sürekli bizle yaşamak istediğini dile getiriyor daha 15 aylık evliyim. 5 çocuğu var tek erkek değil eşim ama bunu yinede yaşıyoruz anlam veremiyorum o yüzden rahatlamak için yazdım buraya.

senin kv normal degil
kp yokmu

Esas oğlunuz beni kandırdı diyemediniz mi? Beni ne mühendisler ne doktorlar istedi de kalbimi oğlunuz çaldı iyi ki doğurmuşsun anne diye söyleyebirdiniz :34:

Son düzenleme:
kv bana yeni evliyken üstelik hamileyim bana oğlumun peşinde bir sürü kız koşuyordu ne yaptında oğlumu kandırdın dedi.. oğlu okumuş peşinde koşuyormuş kızlar.. ve ikimizde öğretmeniz sanki ben okumadım:( ne ysapmaya çalışıyor sizce bir insan bu cümleyi niye kurar ? düşüğndükçe sinirleniyorum.

ah hayatım bi daha kayınvaliden sana böyle birşey dediğinde ona bakarak tek bir cümle kur deki ben değil oğlun beni kandırdı o beni seçti de, bunu oğluna söylesene bak sana ne cevap veriyor de. hiç çekinme bir kere böyle söyle bak bi daha ağzını açabiliyormu;)))

oğlu mu kandırılmışşş ahahahahahaaaahaaaa :60::60:ay bu kaynanalar bazen feci sevimli oluyolaar heee

madem paylaşamayacaktı oğlunu evlendirmeseydi.benim kp de oğlumuzu elimizden aldın dedi.sanki benimle değilde başkasınla evlenseydi oğulları ellerinden gitmiyecekti.nasıl evlenen oğulları ellerinde alınıyor onuda anlamış değilim.

okuyunca guldum resmen.bu kaynanalar niye boyle ya.bence seni kiskandigindan boyle soyluyor.esin cok seviyor,cok deger veriyor demekki sana.oglumu elimden aldin hesabi.ogullari kendilerinden baska hic bir kadini cok sevmesin istiyolar...bendede var,hem sadece kaynanam degil gorumcemde oyle....

aynı dert bende var görmümce kaynana yarısıdır...........

kv bana yeni evliyken üstelik hamileyim bana oğlumun peşinde bir sürü kız koşuyordu ne yaptında oğlumu kandırdın dedi.. oğlu okumuş peşinde koşuyormuş kızlar.. ve ikimizde öğretmeniz sanki ben okumadım:( ne ysapmaya çalışıyor sizce bir insan bu cümleyi niye kurar ? düşüğndükçe sinirleniyorum.:)

:)) klasiklerden seçmeler gülüp geçmeyi öğrenicez inşallah....

Back
X