Oğlumu koruyamadım :(

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
Arkadaşlar 9buçuk aylık bir bebeğim var. Az önce otobüste kadının biri bakıp bakıp gülümsüyordu bebeğime, sonra tam inecekken yerinden kalkmadan önce bana çaktırmadan kamerasını açtı bebeğimin fotoğrafını çekti !! Bi de etrafına bakıyor çaktırmamaya çalışıyor. Sonra ben bişey diyemeden indi. Ya çok sinir oldum. Neden bebeğimin fotoğrafını çekiyor ?? Bişey de diyemedim ya kaldım o an resmen, Nasıl sesimi çıkaramam allahım yiyip bitiricem kendimi :( ben bebeğimin resmini internete bile koymaya kıyamazken kadının biri gelip izinsiz çekiyor ! :(

Öfff yaaa ödüm koptu çocuğuna bişey oldu diye, nasıl bir başlık bu?

Okurken bile içim içimi yedi, kadın kaçırdı mı, otobüsten mi düştüler falan.
Yaa ama ben hala çok kötüyüm niye oğlumun Koruyamadım kadına bişey diyemedim diye :( haklısın başlık abartılı olmuş ama şuan öyle Bi moddayım inanki. Gizli çekmesi hiç hışuma gitmedi :(

Biri çocuğuna cinsel istismarda bulundu sandım. Bu nasıl tepki!
Altı üstü bir fotoğraf yaa. Ne olacak!

En fazla birine yollayıp "aşkım senle böyle bebegimiz olsun" falan diyecektir.

Tamam internette binbir pislik dönüyor ama bilinçli anne moduna girecem diye de bu kadar delirmeyin.

ayyy tatlım aklım çıktı başlığını okuyunca yavuna bişe oldu sandım :anne:
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın :anne::KK200:
niye böyle bişe yaptı niyeti nedir inan anlayamadım inşallah düşündüğün gibi kötü değildir
Ya Nasıl insanlar var napacak bnim bebeğimi takıntılı falan mı , neden benden izin almıyor @@@ instegrama yazıyorum eve geldiğimden beri otobüs bebek falan diye ama çıkmıyor :(

Biri çocuğuna cinsel istismarda bulundu sandım. Bu nasıl tepki!
Altı üstü bir fotoğraf yaa. Ne olacak!

En fazla birine yollayıp "aşkım senle böyle bebegimiz olsun" falan diyecektir.

Tamam internette binbir pislik dönüyor ama bilinçli anne moduna girecem diye de bu kadar delirmeyin.
Bişey yapmaz dimi :( ya ben bilmiyorum çocuğum konusunda çok hassasım sanırım. Kadın 40 yaş üstü, o yüzden gücen vermedi. Genç olsa bu kadar takmazdım gençlik işte derdim. Bu kadın niye çekiyor @

Belki cok sevimli buldu o yizden cekti fotoyu ha ben olsam bende tesirgin olurdum oda ayri

başlığı okuyup korkarak açtım konuyu
konuyu okuyunca neyse ki rahatladım, tamam çok sinir bozucu bir durum ama abartılacak birşey de değil
Ben koruyamadım diye hissediyorum çünkü kadın yarım dakika kadar otobüsten inmedi kapının açılmasını falan bekledi o an neden ona bişey diyemedim diye :(

Çocuğa bir şey oldu sandım yahu nasıl yazmışsın. Azarlayıp atsaydın kadını bu kadar dert edeceğine ne demek bir şey diyemedim.

Çocuğa bir şey oldu sandım yahu nasıl yazmışsın. Azarlayıp atsaydın kadını bu kadar dert edeceğine ne demek bir şey diyemedim.
Aynen neden azarlamadım ki bende o yüzden kızıyorum kendime, o an kalakaldım öyle . Bi daha korucam oğlumu :(

bırının ızınsız fotografını cekmek bana gore sapıklık
hıc normal bulmuyorum
yası kac olursa olsun
cocuklar konusunda bılhassa hassasım

belliki çok tatlı bulmuş ya da bir yakınının bebeğine benzetmiş kadın.. abartıp canınızı sıkmayın :) en fazla internette paylaşır ki bence yapmaz ;)

Back
X