Oğlumu koruyamadım :(

belliki çok tatlı bulmuş ya da bir yakınının bebeğine benzetmiş kadın.. abartıp canınızı sıkmayın :) en fazla internette paylaşır ki bence yapmaz :KK66:
Eve geldiğimden beri instegrama yeni paylaşılan fotolara bakıyorum. zaten instegramda görsem rahatlıcam hani amacını öğrenmiş olucam diye. Haklısınız başka Bi bebeğe de benzetmiş olabilir bu fikir içimi rahatlattı biraz
Ama gizli çekmesi çok sinir bozucu

Bende korktum çocuğa ne oldu diye:anne:
Bişey yapmaz di. mi :KK43: ya ben bilmiyorum çocuğum konusunda çok hassasım sanırım. Kadın 40 yaş üstü, o yüzden gücen vermedi. Genç olsa bu kadar takmazdım gençlik işte derdim. Bu kadın niye çekiyor @

Dogru degil tabi ki ama genc degil diyorsun belki cocugu olmamistir belki torun hasreti cekiyodur vs

Kadının çocuğu falan olmuyodur belki sevimli gelmiştir. İnsanlar böyle kıskanınca insanın içinden kimsenin çocuğunu sevesi gelmiyo .

Arkadaşlar bu arada gerçekten çok duyarlısınız, teşekkür ederim. Herkes kötü bişey oldu diye çok korktum gibi tepkiler vermiş. Benim evladım için sizler de korktunuz yani. Sizleri seviyorum ya :KK200:

hani amacı ne olabilirki sizi takip falanda etmemis yuksek ihitmal bebeginizi cok begendi hani bazen nette foto bulup yakınlarımızı etiketlerizya bak ne tatlı diye onun gibi birseydir

Yaa evet bende bu yorumlardan sonra çok abarttığımı fark ettim gerçekten. Hep de abartılı başlık kullananlara kızardım ama Bende aynısını yapmışım meğer :)

temizlikçi kadın bana sormadan evdeki akvaryumların fotosunu çekti.
ayyy kudurdum...sanki onlar çocuğum.
sizi düşünemiyorum...

Eve geldiğimden beri instegrama yeni paylaşılan fotolara bakıyorum. zaten instegramda görsem rahatlıcam hani amacını öğrenmiş olucam diye. Haklısınız başka Bi bebeğe de benzetmiş olabilir bu fikir içimi rahatlattı biraz
Ama gizli çekmesi çok sinir bozucu

Ne olabilir amacı Allah aşkına?? Yok yani kafanızda kurduğunuz senaryoyu çok merak ettimde. Bir bebek resmiyle ne yapılabilir diye düşünüyorum bulamadım...

Yaaaa çok korkuttunuz Allah iyiliğinizi versin;)
Bazen ben de çekmek istiyorum tatlı bir bebek gördüğüm zaman ama annesinden çekiniyorum ve çekemiyorum yani bunda korkulacak bişey yok ki demek ki çok tatlı oğlunuz dayanamamış çekmiş.
Geçenlerde bir çocuk gördüm 2 yaşlarında kıvırcık saçlı ama o kadar tatlı ve güzeldi ki maşallah subhanallah içime sokasım geldi bi daha öyle çocuk göremem diye fotosunu çekmek istedim fakat annesi bayağı yabaniydi yaklaşamadım bile:(

ay ödüm patladı başlığı görünce
panik olmayın bu kadar belki kadıncağızın hiç ocuğu olmamıştır ve çok beğenmiştir bebeğinizi
hiçte biyerde paylaşıp bişey yapacağını sanmam
Allah kötülüklerden korusun bebeğinizi

Back
X