malesef...Kesinlikle ! Şu an yapabileceğim birşey yok sanırım artık değil mi ..
allahım evladınızı tum kotuluklerden korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef...Kesinlikle ! Şu an yapabileceğim birşey yok sanırım artık değil mi ..
Eve geldiğimden beri instegrama yeni paylaşılan fotolara bakıyorum. zaten instegramda görsem rahatlıcam hani amacını öğrenmiş olucam diye. Haklısınız başka Bi bebeğe de benzetmiş olabilir bu fikir içimi rahatlattı birazbelliki çok tatlı bulmuş ya da bir yakınının bebeğine benzetmiş kadın.. abartıp canınızı sıkmayın :) en fazla internette paylaşır ki bence yapmaz![]()
Aynen , demi? Tmm rahatlıyorum şuan. Tmm Tmm sakinimBu muydu? Internette binlerce bebek fotosu var. seninkini napsin?
Bişey yapmaz di. miya ben bilmiyorum çocuğum konusunda çok hassasım sanırım. Kadın 40 yaş üstü, o yüzden gücen vermedi. Genç olsa bu kadar takmazdım gençlik işte derdim. Bu kadın niye çekiyor @
Ya tam olarak o başlığı hissediyordum ama tepkilerden sonra rahatladım birazAma böyle başlık olur mu Allah aşkına?
Kıskanmıyorum kesinlikle gizli yapması beni korkuttu. İZin alabilirdiKadının çocuğu falan olmuyodur belki sevimli gelmiştir. İnsanlar böyle kıskanınca insanın içinden kimsenin çocuğunu sevesi gelmiyo .
temizlikçi kadın bana sormadan evdeki akvaryumların fotosunu çekti.
ayyy kudurdum...sanki onlar çocuğum.
sizi düşünemiyorum...
Eve geldiğimden beri instegrama yeni paylaşılan fotolara bakıyorum. zaten instegramda görsem rahatlıcam hani amacını öğrenmiş olucam diye. Haklısınız başka Bi bebeğe de benzetmiş olabilir bu fikir içimi rahatlattı biraz
Ama gizli çekmesi çok sinir bozucu
Neden gizli cekti diye tedirgin olurdum amaci ne diye dusunurdumNeden tedirgin olursunuz Ya gizli çekti diye demi ? İzin alsa veya bana gülümseyerek yapsa bende kafaya takmazdım zaten.
şaka dimi![]()