oğlumu nasil sakinlestirebilirim??

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Buna benzer konu acmistim. Soz konusu 17 aylik oglum. Bugun buyuk bir hayavanat bahcesine gittik. Inanin zehir etti bize. Ne bebek arabasinda duruyor ne indirince yerde. Yere birakinca kafama gore kosuyum kaciyim istiyor. Buna engel olmaya calisinca kafayi yiyor. Oyle boyle bagirmak aglamak degil. Butun millet bakip durdu ama ne yaptiysak susturamiyoz. Arabasina eziyetle oturtup bagliyoruz. Agliyor agliyor sonra bir susuyor, bes dk gecmeden yine basliyor. Kucaga alincada cogu zaman saldiriyor vuruyor. Ne yapcagimi sasirdim artik gercekten. Dr olur bunlar daha kucuk nasilsa dedi. Her cocuk farkli kimi oyle kimi boyleymis..

Ağladığı zaman ilgilenmeyin. Ağlayarak bişeyler yaptirdiginin farkında.

Vurmayı kimden görmüş olabilir. Illaki içindeki bu öfke bir yerden geliyordur.

Oyun arkadaşları var mi , yalnız çocuklar da öfkeli , hırçın olabiliyormuş.

Oglunuz çok agladiginda illaki susturmak istiyorsanız oldugunuz yere oturun ve onu gogsunuze yaslayip hafif sırtını sivazlayin.

Avm nin orta yerine bagdas kurup yaptım bunu bi süre sonra sakinlesiyorlar.

2 yaş sendromu off aman Allahım çok şükür atlattik
Darısı başıma, bu arada senin tuvalet egitimi konunu okumuştum, nasıl ilerleme kaydettin sonrası ne kadar sürdü, ne zaman söylemeye başladı, bi ara yaxarsan süper olur, kızım aynılarını yapıyodu, ara verdim pztesi başlamayı düşünüyorum

Canm bebişlerde bazı zamanlar oluyor bunlar.. Ve daha o bir bebek He tamam ağlamayim ben demiyor. Sonra zamanla aglayinca yapılıyor diye düşünüp bunu kullanmaya başlıyor sıpalar:KK68:
Bunlar gayet normal 3 yaşında falanda 3 yaş sendromu gibi şeyler var mesela o zamnda çok atarli oluyorlar.
Millet bakarsa baksın bebek sen sabirlı sevgili ve verdiğin kararlarda emin ol canm.
Yoksa bunlar normal :halay:

Biraz daha büt

Darısı başıma, bu arada senin tuvalet egitimi konunu okumuştum, nasıl ilerleme kaydettin sonrası ne kadar sürdü, ne zaman söylemeye başladı, bi ara yaxarsan süper olur, kızım aynılarını yapıyodu, ara verdim pztesi başlamayı düşünüyorum

Ah canım ya ben daha yeni alistirdim şükür söylüyor şimdi. Konuyu açtığım zamanlarda ugrastim ama söylemedi cisini tutamiyordu. Bu ay tekrar başladım ve turabildigini farkettim. Şükür hem gece gem gündüz öğrendi bi 10 gündür söylüyor

Vurmayı kimden görmüş olabilir. Illaki içindeki bu öfke bir yerden geliyordur.

Oyun arkadaşları var mi , yalnız çocuklar da öfkeli , hırçın olabiliyormuş.
Iki ablasi var, kizlar taekwondo ya gidiyor bazen evde hareketler yapiyorlar

Koşturup dursun engel olmayın. benim kızımda öyle. madem hayvanat bahçesine parka gidiyoruz. tehlikeli bir durum olmadığı müddetçe ya da başkalarını rahatsız etmedikçe hiç dokunmuyorum. enerjisini atıyo keyifle geziyo. engellediğim yerler de de daha az tepki veriyo böylece.
Eşime bunu alıştıramadım ama bir türlü. onunla 5 dk dolaşsın ağlama krizine giriyo çocuk sürekli müdahale edildiği için

Zorr yaa Allah yardimcinz olsun
Yerde durmuyor puset de durmuyor kucaga alinca saldiriyor bence bosverilcek bir yani yok. illa ki br sebebi vardr. cozulmeli cunki szn icin cok yipratici bebisede yazik
Benim kizim da yeni yasa gecis donemlerinde cildiriyor mesela
Belki sznkide boyle gecici bir süreçtir henuz 17 aylik oldugu icin szde tam olayi cozemeyebilirsnz
Bn cok pismanim kizimi daha cok anlamaya calissaymisim sinirlenip kizcagima smdi 4 yasina grcek ins gene ayni cildirmis gbi davraniyor ama bn sakinim biliyorum ki gecicek inşallah

Çocuk güvenlik askısı al diyeceğim ama o kadar densiz insanımız var ki , gelecek laflara cevabımı veririm diyorsan hiç vakit kaybetme al.
Ben de ablam da çok rahat ettik.
Yolda gören kimisi aa ne güzel diyor kimisi çocuğu bağlamışlar diyor.

Koşturup dursun engel olmayın. benim kızımda öyle. madem hayvanat bahçesine parka gidiyoruz. tehlikeli bir durum olmadığı müddetçe ya da başkalarını rahatsız etmedikçe hiç dokunmuyorum. enerjisini atıyo keyifle geziyo. engellediğim yerler de de daha az tepki veriyo böylece.
Eşime bunu alıştıramadım ama bir türlü. onunla 5 dk dolaşsın ağlama krizine giriyo çocuk sürekli müdahale edildiği için
Sorun hep tehlikeli yerlere kosuyor. Mihlatis gibi cekiyor tehlikeli yerler onu. Ya yola kosar, ya nehir, kopru. Ortalik yer degil. Esimde oyle cok sabirsiz hemen sussun istiyor ama olmuyor iste o sakinlestirmeye calistikca bazen sesini yukselterek daha cok agliyor ozman.

Çocuk güvenlik askısı al diyeceğim ama o kadar densiz insanımız var ki , gelecek laflara cevabımı veririm diyorsan hiç vakit kaybetme al.
Ben de ablam da çok rahat ettik.
Yolda gören kimisi aa ne güzel diyor kimisi çocuğu bağlamışlar diyor.

Yurtdışında çok kullaniliyor. Bende almıştım ve o densizler garip garip bakmisti

Zorr yaa Allah yardimcinz olsun
Yerde durmuyor puset de durmuyor kucaga alinca saldiriyor bence bosverilcek bir yani yok. illa ki br sebebi vardr. cozulmeli cunki szn icin cok yipratici bebisede yazik
Benim kizim da yeni yasa gecis donemlerinde cildiriyor mesela
Belki sznkide boyle gecici bir süreçtir henuz 17 aylik oldugu icin szde tam olayi cozemeyebilirsnz
Bn cok pismanim kizimi daha cok anlamaya calissaymisim sinirlenip kizcagima smdi 4 yasina grcek ins gene ayni cildirmis gbi davraniyor ama bn sakinim biliyorum ki gecicek inşallah
Canim iki kizim daha var benim onlarda bunu yasamadim gercekten. cok dagitmayi seviyor. Tehlikelo isleri sevmiyor. Sabahtan aksama kdr evin icinde dort dolaniyom yoksa eve ev demek icim bin sahit lzm.

Sorun hep tehlikeli yerlere kosuyor. Mihlatis gibi cekiyor tehlikeli yerler onu. Ya yola kosar, ya nehir, kopru. Ortalik yer degil. Esimde oyle cok sabirsiz hemen sussun istiyor ama olmuyor iste o sakinlestirmeye calistikca bazen sesini yukselterek daha cok agliyor ozman.

Tek çözüm arkadasinda dediği gibi güvenlik askısı

Back
X