- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
-
Ay ,bu ne?! Siz hiç terslemediniz mi de tepenize çıktı bu kadar?
kendi oğullarını sahiplendikleri yetmiyor, bir de torunlarına da yapışıyolar
Allah yardımcın olsun.Türlü türlü kayınvalide çeşitleri var ama seninki de başka bir tip.Bence biraz tepkini koy.Terbiyesizlik yapma ama mesela giysilerine karışıyor diyorsun o maviyi giydir diyorsa yeşili giydir.Birazcık inatlaşmadan bir şey olmaz yoksa sen her dediğini yaparsın böyle karışmaya devam eder.
Bu yüzden çocuk yapmaya korkuyorum kaynanam bana bu kadar yakın yerde otururken her defasında cocuk olsun bende kalcak koynumda uyutcam derken... Ama bende tepkımı verdım cocugumu kımseye vermem dıye bozuldu aman cokta umrumdaydı.. Siz cocuk yapın benım yanımda kalır dıyor mantıkmı bu kaynanam bu arada tek kalıyor .. Sürekli cocuk baskısı var ustumde ıkız olsun dıyor şimdide bırını o bakcakmıs bırını ben
Konuşmayın,bildiğinizi okuyun,o giydiriyorsa siz çıkartın istediğiniz kıyafetleri giydirin.
çok yakında nişanım var ama boyle konular okudukça çok korkuyorum. kaynanam şimdilik çok iyi ama evlenmeden bilemeyiz tabi. düşünüyorumda sizin durumunuzda olsam nasıl sabrederdim bilemem çünkü susmam ben patlayıveririm. benim çoçuğumu benden kıskanacak ha vallahi üstüne atlamamak için zor tutarım kendimi
Bu ne böyle...
Sen laf söylediğin halde bu kadın böyle yapıyorsa bir sorunu var bence...
Yani bu sevgiden gelen bi davranış değil yaptığı yüzsüzlük resmen...
Ve kendisini torununun annesi gibi görmesi de hastalıklı bi düşünce...
Eşin bu durumu görmüyor mu?
Yada sen ona durumu anlatmıyor musun ?
yok yani böyle bi insanla nasıl hayat geçer ki...
allah kolaylık versin soğuk davran mesafe koy eşine de izah et durumu destek olsun, eşin terslesin bikere de anlar belki o zaman...
birazda görmemezlikten gelsen canım denedinmi hiç takma onun huyu demekki de geç alışman gerekiyo atamazsınki kadını biraz sen kendi sitedigini yapıcan biraz onun dedigini yapmış gibi gözükücen yapcak başka birşey yok be cnm mecburen çekiliyo onun için alışmaya bak...( zararlı birşeyler verdigini gördügünde tepkini koy o ayrı saglık bu sonuçta )
Canım benim aynı sorunların benzerlerini bizlerde yaşıyoruz inan bana..Bende aynı binadayım Müstakil apartman 2 katlı..
Üst katımızda kayınvalidemler var..Maalesef kapın ayrı da olsa karışmadan duramıyorlar.Yemek yapmadıysan gel,Çayt biz demledik sen boşuna bi daha demleme gel burda yap kahvaltını ,bilmem ne..Ben ayar oluyroum hem de nasıl anlatamam..
Çalışıyorum aynı zamanda 5 aylık hamileyim 20:30 'dan önce evde olamıyorum maalesef dolayısıyla yemek hazır oluyor yukarı çıkıp yiyorum.
Şurda 2 ay sonra ayrılıcam işten o zaman ben evimde kendi yemeğimi yapıcam zaten inşallah..
Bebek konusuna gelince yaşım 31 olduğu için sanırım çocuğu 1 sene emziricekmişim 1 sene sonra onlar bakarmış zaten onlardan bize kalmazmış çocuk
hemen 2.ciyi yapmam gerekiyormuş.Böyle konuşup duruyolar bende 1 sene beklemem Annecim 6 ay sonra 2.ciyi yapıcam diyorum anlasın diye :)
Her söylenileni duymıcaksın onlar ne derse desinler o çocuk sana bağlı ve senin bir parçan ne onu sen istemeden kimse alabilir nede eğitebilir.
Biraz tepkilerini göster .Çok fazla yüz göz olmadan tatlı sert konuşmalarınla ne bilim davranışlarınla bir şekilde ifade etmelisin canım.
Boşuna kendini yiyip bitirme.. operim.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?