Oğlumu Sanki Ben Değil Kayınvalidem Doğurmuş..

Hakikaten iyiymiş yaa

Kaynanam birde bana ne der biliyormusunuz Ben sana oğlumu verdim sende bana torun verceksin diye nasıl bir anlayış bu anlayan varsa banada anlatsın bi zahmett:95:

çıldırmış bunlar ya walla sinirlerim bozuldu

hARİKAsınnnn

Aynen katılıyorum benim annemle eşim hiç anlaşamıyor 1 kaşık suda boğacaklar birbirlerini .. Ara bulmak o kadar zor ki ama idare ediyosun evlilik böle bişey..
Kimsenin 4/4'lük değil yuvası bitanem..

elbette ki değildir ama huzur da biraz insanın elinde ne demeye zehir etsin ki hayatımızı ve kendi hayatını durduk yere küser babama şikayet eder sonra 3 gün gelmez gitmez sormaz 4. gün eee ne yapıyorsun der gel de sıyırma dengesi yok..Beni de bunaltıyor bu davranışları ile sanki biz büyüğüz eşim ile ..Onlar da küçük liseliler

Kaynanam birde bana ne der biliyormusunuz Ben sana oğlumu verdim sende bana torun verceksin diye nasıl bir anlayış bu anlayan varsa banada anlatsın bi zahmett:95:

Aaa...vereceksin tabiii...utanmadan kadının oğlunu al elinden, sevdir kendini, ayrı ev kur, yemeğini pişir, ütüsünü yap, evini temizle, sev okşa gez toz...
Nasıl dayansın kadınceez buna...
Sen de hamile kalıp tizz kayınvalideciğine aldığının karşılığını vereceksin...
Ayy bu gelinleri hiç anlamıyorum...Karşılıksız almak istiyorlar hep püfff...
Ne pisikopat kayınvalideler var yaaaa

birlikte mi yaşıyorsunuz
evde başka kimler var?
yazlık gibi bir yerde misiniz?

duruma göre öyle terslemeden kavga etmeden papaz olmadan bebekten uzaklaştırmanın bir yolunu bulmak lazım.

her torununa karşı böyle mi?

Bende söyledim ben nasıl istersem öyle büyüteceğim dedim..Sen öyle büyütmüşsün ben böyle büyütüyorum dedim..Susuyor kalıyor e ertesi gün yine aynı..Oğluşum die seviyor bence sorun yok benim annem de oğlum diyor ama benim annem annesinin bitanesi die sevmiyor çünkü biliyor ki o benim oğlumun annenesi..Anneannesi yesin diyor demek ki farkında onun oğlu olmadığının hadi ben sevmiyorum die böyle düşünüyorum eşime diyorum ki ben mi abartıyorum yoksa annen mi tuhaf diyorum annem dengesiz diyor..

aslında kayınvalıdelerın bu işlere çok karışması ogullarının yuzunden oluyor..annelerıne karsı cok pısırık kalıyorlar..annede kendını bulunmaz hınt kuması sanıyor..herseyı ben bılırım havalarına gırıyor..sole bır dıkkat edın cevrenıze..cok otorıter bır kocanın evıne ..kaynana pek karısamaz..bence olay eşlerde bıtıyor:82:

Valla ben kendim de çok defa şahit oldum anne karışma benim karım dedi ama nafileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yok arkadaşım o gözünün önüne gelmez inan ben 8 de cıkıyorum eşime iftar sofrası hazrılamaya calısyorum. Akşamdan yemeklerı hazırlarım 11de anca otururum.. Ütüsünü yaparım her istediğini yaparım ama yetmez aksine bunları kıskanan bir kaynanam var cunku ben gorunus olarak bakımlı oldugum ıcın ev işinden anlamazdım ona göre ama büyük yanılgı içine düştü ve bu sefer cocuk için savaş açtı benle ama başta tepkim belli kimse karışamaz kimseyede cocugu baktırmam bi arkadaşı dediği gibi benim yanlışlarımla benim gördüğüm tterbiyeyle buyutcem cocugumu.. Benim kaynanam diğer torunların küçük olmasına ragmet et yedıren gazoslu ıcecek ıcıren bır ınsan ...
Kaynanam tek kaldıgından oglunu elınden almısım gıbı oluyor onun gozunde bu kadar kıymetlıyse evlendırmeseydın o zaman sen zamanında nasıl elın oglunu aldıysan senın oglunuda elın kızı alacak bunu anlasaydın keske yemeseydın kendını boyle ....

Gerçekten süpersin yaa bizim gibi sesini çıkarmayıp Her dediğine he deyip sonra kendini yiyip bitireceğine ohh içinden geleni söyle. bende başladım ufaktan ufaktan öbür türlüsü sinirlerime zarar veriyor çünkü

ben de kaç yıl istemedim sırf kaynanam yüzünden...şimdi olmuyor.eltim de yakında onun bebeği oldu benim içim gidiyor. ona tam kaynanalık yapıyor.bebeğe o bakıyor ,gizli gizli bebeğe bişeyler veriyor,çalıştığı için me

cbur o da ama eltim de dertli valla... çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…