bo sorunda en büyük muzdarip olan ve kızımla verdiğim mücadelenden galibiyetle ayrılan biri olarak anlatayım canımcım. Kızım 18 aylık olana kadar anne sütü aldı maşallah çok güzel sütüm olduğu için ayrıca süt vermeye hiç gerek duymadım 18 aylık olunca mecburiyetten kestim. Kızım o zamana kadar ne yalancı emzik nede biberon almıştı asla tutmuyordu, hiç imrenmedi bile. Neler yaptım 2-3 çeşit biberon aldım uyku arasında oyun arasında ama bir türlü başaramadım, sonunda netten bunun çok ilgisini çeken reklamlar, çocuk videoları falan indirdim. Sütü hazırladım kızım kucağımda elimde biberon damla damla verdim ağzıma o oraya daldığında baktım olacak gibi değil bibrona bir kaç delik açtm oda olmadı birazcık keserek büyüttüm biberonun ağzını çünkü kızım hiç çekmiyordu ben ağzına akıtıyordum, aylarca hatta rahat 6-7 ay sürekli bu şekilde içirdim 1 saatten fazla sürede içirdiğimi bilirim ama sabrettim yılmadım,sonunda kızım alıştı şu anda 4 yaşında sütü o kadar çok seviyorki süt saati geldiğinde hadi bekliyorum anne getir artık sütümü diyor.