- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Ne güzel söylemişsin çok teşekkür ederim böyle ince düşünüp yazdığın için..Henüz acılarınız çok taze, anlamaya çalışıyorum kendi zor bir anımın yerine koyarak evet, bazen insan ne diyeceğini bilemeyebiliyor dumura uğruyor, algılayamıyor. Bir süre görüşmeyin, zaten bu davranışların üstüne mideniz kaldırmaz böyle bir insanı, gerçekten çiğlik yani kvnizin yaptığı.
Biraz toparlandıktan sonra da artık duruma göre belli edersiniz tavrınızı.
Ve yineliyorum, acılı anlarınızda öfkenizi içinize hapsetmeyin, hasta olursunuz Allah korusun.
Seneler önce ince, suskun, alttan alan bir insandımscarlettjohansson , en öfkeli-acılı zamanlarımda bile dişlerimi sıkar karşımdakine zerre laf söylemezdim. Sonra hasta oldum, ailecek ne zor zamanlar geçirdik... Değer miydi? Saçma sapan insanların saçma sapan davranışları karşısında susmaya değer miydi?
Doktorumun ilk tavsiyesi "İçine atma, bağırmak istiyorsan bağır suratlarına" oldu.
Bu yüzden, acı ile öfkeyi bir arada yaşayan insanlara tek tavsiyem budur. İçinde tutma, hak edene lafını sok sokuştur.
Boş anıma denk geldi dediğim gibi ağlamaktan hiç birşey diyemedim cvp veremedim içimde kaldı.. Eşime anlattım umarım o annesini uyarır artık. Yaşlı diye her yaptığına göz yumulmaz bi yerde dur demeli insan çünkü bende insanım ve yaptığı kötülükleri haketmiyorumsinir oldum kv nize..
ayağımda da sallayayım mı anne deseydiniz keşke ..
Kv şeker hastası eşim hep der annem saçmalar sinirlenir boş konuşur hep şeker yüzünden.. Dedim yok öyle birşey ! Diline de mi şeker vurdu ?
Boş anıma denk geldi dediğim gibi ağlamaktan hiç birşey diyemedim cvp veremedim içimde kaldı.. Eşime anlattım umarım o annesini uyarır artık. Yaşlı diye her yaptığına göz yumulmaz bi yerde dur demeli insan çünkü bende insanım ve yaptığı kötülükleri haketmiyorum
Kv şeker hastası eşim hep der annem saçmalar sinirlenir boş konuşur hep şeker yüzünden.. Dedim yok öyle birşey ! Diline de mi şeker vurdu ?
Çok teşekkür ederim Eşime anlattığımda tek üzülme sen dedi inşallah üzülmemem için devamını getirir annesiyle konuşur..annesi laf anlayan biri değil ki arayıp durumu izah ederim fakat ayılıp bayılır ben haksız duruma düşerim ki böyle bi dönemde uğraşmak istemiyorumCanım tekrar geçmiş olsun.
Keşke sessiz kalmasaydın. Eşin ne diyor? Eğer sana destekse ara kaynananı kalayla bir güzel.
Terbiyesiz kadın ya.
Bebeğimi kaybedeli 4 gün oldu...
Kv dün akşam geçmiş olsun için aradı eşime ağlamış sonra tlf bana verdi, beni teselli etmek şu yana dursun, " oğlumu yüreklendir sen güçlü ol, o şimdi çok üzülmüştür senden daha çok üzülmüştür ah oğlum vah oğlum vs .. " konuştu beni iyice çıldırttı bu kadın deli mi yoksa beni mi delirtmeye çalışıyor?
Yaklaşık 20 25 gün yoğun regl gibi kanama yaşadım sancılarım ağrılarım stresim psikolojikmen çökmüşüm herşeyin üstüne birde kaybetmişim canımdan can gitmiş parçam gitmiş böyle teselli veriyor. Oğluna ağlıyor sonra tlf alıp beni oğluyla ilgili teselli vermem için tembihliyor ...
Allah bildiği gibi yapsın bu kadını
"Deli mi" demişsiniz. Cevap veriyorum "bence deli".Bebeğimi kaybedeli 4 gün oldu...
Kv dün akşam geçmiş olsun için aradı eşime ağlamış sonra tlf bana verdi, beni teselli etmek şu yana dursun, " oğlumu yüreklendir sen güçlü ol, o şimdi çok üzülmüştür senden daha çok üzülmüştür ah oğlum vah oğlum vs .. " konuştu beni iyice çıldırttı bu kadın deli mi yoksa beni mi delirtmeye çalışıyor?
Yaklaşık 20 25 gün yoğun regl gibi kanama yaşadım sancılarım ağrılarım stresim psikolojikmen çökmüşüm herşeyin üstüne birde kaybetmişim canımdan can gitmiş parçam gitmiş böyle teselli veriyor. Oğluna ağlıyor sonra tlf alıp beni oğluyla ilgili teselli vermem için tembihliyor ...
Allah bildiği gibi yapsın bu kadını
Sizin durumunuzla bu aynı değil ki. Sizin kayınvalide olması gereken şeyi yapmış. Oğlu toparlansın diye öyle söylemiş. Gelip size oğlum ne halde karnım ağrıyo demeyi bırak ta onla ilgilen teselli et deseydi durum farklı olurdu.ben kürtaja girdim çıktım uyandığımda ağrım oldukça fazla idi, "karnım ağrıyo" diye ağladım, eşim de kürtaja zaten üzülmüş beni öyle görünce de tansiyonu düşmüş, kaynanam gitmiş başına " yok oğlum ameliyattan çıkan herkes böyle olur, ağrısı yok uyuttular ya ondan böyle" diye akıl veriyor. aman ne yapsın işte oğlunu avutmak için aklına gelen ilk şeyi söylüyor, çok da takılmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?