Oğlumu yüreklendir ! onu teselli et

Ne güzel söylemişsin çok teşekkür ederim böyle ince düşünüp yazdığın için..
Sonuna kadar haklısın değmez insanlar için ömrümü heba edemem. Bundan sonra bu söylediklerin uygulamalı olarak hep aklımda olucak teşekkür ederim

sinir oldum kv nize..
ayağımda da sallayayım mı anne deseydiniz keşke ..
Boş anıma denk geldi dediğim gibi ağlamaktan hiç birşey diyemedim cvp veremedim içimde kaldı.. Eşime anlattım umarım o annesini uyarır artık. Yaşlı diye her yaptığına göz yumulmaz bi yerde dur demeli insan çünkü bende insanım ve yaptığı kötülükleri haketmiyorum
Kv şeker hastası eşim hep der annem saçmalar sinirlenir boş konuşur hep şeker yüzünden.. Dedim yok öyle birşey ! Diline de mi şeker vurdu ?

valla tatlı tatlı gülerek lafını söyleyeceksin..
sinirlenmiş gibi sert bir şekilde değil ama..
anlayamıycak bile kızdın mı şaka mı yapıyorsun..

Canım tekrar geçmiş olsun.
Keşke sessiz kalmasaydın. Eşin ne diyor? Eğer sana destekse ara kaynananı kalayla bir güzel.
Terbiyesiz kadın ya.
Çok teşekkür ederim Eşime anlattığımda tek üzülme sen dedi inşallah üzülmemem için devamını getirir annesiyle konuşur..annesi laf anlayan biri değil ki arayıp durumu izah ederim fakat ayılıp bayılır ben haksız duruma düşerim ki böyle bi dönemde uğraşmak istemiyorum
Bi süpürgesi eksik inan

cok gecmis olsun. Rabbim tekrarini yasatmasin insallah,

Okurken bi an acaba Eltimmisiniz diye düsündüm... Oda bebegini kaybetti ve kaynanam ayni seyleri söyledi...
Allah onlari bildigi gibi yapsin !!

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın... kaynana ile ilgili denilecek çok şey var da şu mübarek günlerde gerek yok günah sahibi olmaya ... Duyan da bebeği o taşıdı o duyguların en derinini eşin yaşadı zanneder! Of bu kaynanalar ! İyi ki yok kaynanam.

Ayyy alın şu oğullarınızı da sokun tekrar karnınıza diyesim geliyo artık pfffff yaaaa

Bu arada geçmiş olsun, Allah tekrar nasip etsin, sağlıkla....

Allah sabır versin hem evladınız için hem de kv nizin densizlikleri için.
Yerinizde olsam arar konuşurum siz kırıldığınızı belli etmedikçe bu kadın anlamaz anlasa da işine gelmez. Karnında büyüten kaybeden fiziksel ve ruhsal sıkıntısını çeken benim sen hala oğlum da oğlum diyorsun bu kadar bencil olmak zorunda değilsin der kapatırım telefonu suratına.

Lohusayken bu valideler mallaşıyor bi tanede bende var apır sağır konuşurdu yanımda kıçımda bi karış çift geçilmiş bir dikiş kucağımda emmekte zorlanan bir bebek ve kan ter içinde kalan ben karşımda ,ay dışarda çok fena kızlar var yiyecek gibi bakıyorlar inanki kocana, koluna girdim bende hemen,bak dikkat et kapmasınlar kocanı diyen bir tuhaf kaynana!

"Deli mi" demişsiniz. Cevap veriyorum "bence deli".
Rabbim en kısa zamanda size sağlık versin insallah.

ben kürtaja girdim çıktım uyandığımda ağrım oldukça fazla idi, "karnım ağrıyo" diye ağladım, eşim de kürtaja zaten üzülmüş beni öyle görünce de tansiyonu düşmüş, kaynanam gitmiş başına " yok oğlum ameliyattan çıkan herkes böyle olur, ağrısı yok uyuttular ya ondan böyle" diye akıl veriyor. aman ne yapsın işte oğlunu avutmak için aklına gelen ilk şeyi söylüyor, çok da takılmamak lazım

Sizin durumunuzla bu aynı değil ki. Sizin kayınvalide olması gereken şeyi yapmış. Oğlu toparlansın diye öyle söylemiş. Gelip size oğlum ne halde karnım ağrıyo demeyi bırak ta onla ilgilen teselli et deseydi durum farklı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…