Oğlumu yüreklendir ! onu teselli et

scarlettjohansson

... billion euros
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
970
1.982
63
30
Bebeğimi kaybedeli 4 gün oldu...
Kv dün akşam geçmiş olsun için aradı eşime ağlamış sonra tlf bana verdi, beni teselli etmek şu yana dursun, " oğlumu yüreklendir sen güçlü ol, o şimdi çok üzülmüştür senden daha çok üzülmüştür ah oğlum vah oğlum vs .. " konuştu beni iyice çıldırttı bu kadın deli mi yoksa beni mi delirtmeye çalışıyor?
Yaklaşık 20 25 gün yoğun regl gibi kanama yaşadım sancılarım ağrılarım stresim psikolojikmen çökmüşüm herşeyin üstüne birde kaybetmişim canımdan can gitmiş parçam gitmiş böyle teselli veriyor. Oğluna ağlıyor sonra tlf alıp beni oğluyla ilgili teselli vermem için tembihliyor ...
Allah bildiği gibi yapsın bu kadını

geçmiş olsun cnm
malaesef böyleler
bizler onların gözünde eliz
oğulları üzülmesin yeter
nasılsa sen baskasının çocugusun

kendinizi üzmeyin , inanın tüm kv ler böyle

Ya çıldırıyorum böyle insanlara. Kendi annelerimiz kocanı idare et der, kocanın annesi aynı şeyi der. Ya çok merak ediyorum erkeklere de böyle telefonla arayıp öğütler veren oluyor mu? Karın şu an hassas bir dönemde sakın onu ihmal etme, sevgiye ilgiye boğ diyen oluyor mu?
Ben anlamıyorum neden herkes ama herkes kadınlara ne yapması konusunda öğüt veriyor. Sadece bu konu bile değil her konuda. Şöyle yap kızım, böyle yap kızım, idare et kızım, kocandır kızım, erkektir kızım.
Kayınvalideniz iyice şaşırtmış. Allah akıl fikir versin. Bir kadın olarak biraz daha anlayışlı olmalıydı. Ben hiç doğurmadım ben bile tahmin edebiliyorum içinde bulunduğunuz hormonel karmaşayı, korkunç acıyı. Azcık empati ya.
Ha bir de derler kadın hemen anne olduğunu hisseder ama erkek kucağına alınca hatta ve hatta kendisi ile iletişime geçince ancak baba olduğunu idrak eder. İlgisiz babalar konusunda böyle demeyi biliyor büyükler ama bu durumda en çok annenin teselliye ihtiyaç duyduğunu göremiyorlar. Yazık.
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Saçmalamış densiz kadın... ver cevabını-yapıştır lafını, empati yapmayana sen de kibar davranma

Ben hiç içimde tutmam, saygısızlık/densizlik yapana haddini bildiririm...

Kaybın için de çok üzüldüm, Allah sabırlar versin sana da eşine de

yok arkadaşım asla erkeklere öyle bir şey denmez... hiç olur mu... kadın cinsi dünyaya erkek cinsini kollamak, bakmak hatta üstüne titremek için gönderilmiş gibi düşünür ekseriyet... özellikle kadınlar böyle düşünür maalesef

Bencede Allah bildiği gibi yapsın böyle kvleri yuhh diyorum yanii..

Önemli olan kıymetli oğluşunun duyguları,sizin ne hissettiğiniz ruhunuzun ve duygularınızın ne önemi var..
O bebeği taşıyan annedir,hiçbirşey annenin duyguları kadar olamaz,k.valideniz de kadın olarak bunu anlayamamış hala..

ben mi düşük yaptım oğlunuz mu, aynı tavsiyeleri ona vereceğinize bana veriyosunuz deseydiniz. böyle kaynanaya aç ağzını yüm gözünü yapmak lazım.

yazık ya. kendi oğulları herşeyden kıymetli. yesinler. biz kadınlar da devamlı onları idare etmekle, pohpohlamakla, teselli etmekle, desteklemekle yükümlüyüz.

allah akıl fikir vicdan versin böylelerine.

geçmiş olsun. size böyle şeyler söyleyip canınızı sıkmasına izin vermeyin. tıkın lafı ağzına.

Cocugumla ilgili cok zor bir haldeydik. Kayinvalideme birileri benim icin "ici yaniyor onunda napsin" dedi. O sirada duydugum cümleyi ustunden 12 yil gecmesine rağmen unutmam. Hep kulagimdadir. Uzaktan gelen her sesi sanki o cumleyi soyluyor gibi gelir.
"Onun icinin yanginiyla benim eteklerim tutuşmaz"

Velhasıl hepsi ayni iste. Her kayinvalide boyle. Belki bir kac istisna... Gelinler uzulmez, onlarin kalbi olmaz. Kayinvalide de gun gelir alir hayattan payina duseni. O zaman sende bir kac hakli kelam edersin. Simdi bu halde ona takilma, Allah a birak. En adil olana.

Sen kendini uzme. Allah büyük, olacaga care yok. Esinde uzulmustur elbet. Ama senin hissettiklerin daha baskadir.
Simdi yapacaginiz sey doktora gidip sebeplerine bakmak. En önemlisi tekrar gebe kalmadan folik asit kullanimina baslamak. Gecmis olsun.

dengesiz ruh hastası bir kv daha.
geçmiş olsun canım.
eşinin sana tutumu önemli.
onunla problemin yoksa uzak tutun bu dengesizi kendinizden.
kendi de bir kadın bir anne olmasına rağmen sırf gelinisin diye yaptığı şeytanlığa gaddarlığa bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…