Oğlumu yüreklendir ! onu teselli et

Canım tekrar geçmiş olsun.
Keşke sessiz kalmasaydın. Eşin ne diyor? Eğer sana destekse ara kaynananı kalayla bir güzel.
Terbiyesiz kadın ya.

Evlat candır ama ben evladımı yitirmişken, bana gereksizce oğlunu anlatması onu teselli etmemi söylemesi iyice soğudum kv den

Kim olsa aynı hisleri düşünür,eşiniz içnide çok zor bir durum kabul ediyorum sonuçta oda evladını kaybediyor..
K.valide çok hatalı burada önce sizi sonra eşinizi teselli edecekti..

başta kendi kv olmak üzere seninkini de ekledim "tiksinilesi insanlar" listesine. Densiz, ruhsuz kadın. Bir de hemcins olacak.
Onun için ben önemli değildimki. O sadece olaya oğlumu mutlu eden olarak bakıyor
Aslında öyle tiksinçki bu durum..
Benim önemim yok onlara göre benimde can olduğumu bi anne babam olduğu umrunda değildir ..
Dünyadaki en kıymetli evlatlar onundur .
Aynı olayı komşusu yaşamıştı ve kadının derdiyle dertlenmişti günlerce
Kendi kızıda düşük yaptı geçen yıl, kızım git kocanı teselli et bak o daha çok üzüldü falan fistan demedi hiç tam tersi damadını yerden yere çarptı lafıyla bakışıyla ! Kızına öldü bitti kahroldu vay başımıza gelenler ah kızım güzel kızım diye..
Konu benim, ben geliniyim bana her türlü olay mubahtır ve tek görevim oğlunun gönlünü yapmak tır mantığı her ne kadar leş olsada benim kv budur

Eşiniz olacak kişi bu konuşmadan haberdar oldumu söyledinizmi,anasının ağzının payını verdimi peki?
Tlf kapadıktan sonra birdaha beni aramamalarını kesin bi dille söyle onlara madem seni teselli edicek beni niye arıyo madem benle konuşuyo neden benle ilgili değilde oğlum da oğlum diye bana seni anlatıyo anneliğini gereksizce abartıyor ve bu yaptığı gaddarlık dedim
Eşimse tepkisiz kaldı sadece sen üzülme boncum tamam dedi bilemiyorum bu ne demek aklım durdu yemin ederim

Iyyy sinir oldum ne gerizekali insanlar var.aklima gorumcem geldi 3 sene çocuğum olmayinca beni karsisina alıp ah kardeşim canim kardesim ne kadar uzuluyordur ne cok ister baba olmayi o bunu hak etmiyor diye aglamisti.once ne demek istiyo acaba diye afallamiştim,sonra baktım mevzu cocukmus.dedim abla bunun icin salya sümük olmana gerek yok biz bu kadar uzulmuyoruz.demezmi üzülüyordur uzuluyordur canim kardesim sana belli etmiyordur.he dedim abla üzuluyor kahroluyor. Icin rahat etsin.kadin baska bir ihtimale inanamiyor.resmen psikolejik baski siddet.benim duygularinin onemi bile yok..
Canim benim bosver zaten zor bir surecten geciyorsun rabbim boylelere akıl fikir versin

Bence hiç görüşmeyin bu kadınla,böylesi daha sağlıklı olur..
Kendinizideharap etmeyin lütfen olurmu,umarım eşinizde gerekli cevapları verir annesine.
Bu arada başınız sağolsun demeyi unuttum..

Maalesef hiç beklemediğim anda yakaladı beni, ağlamaktan konuşamadım ve telf kapadım içime attım bu olayı kapadıktan sonra kendimi toparlayıp eşime patladım annen böyle böyle söylüyo bi daha aramasın söyle yeter artık ben konuşmak istemiyorum dedim

Kendi oglusuna aglayacagina güçlü olup bir anne gibi ikinize de destek olsaymis keşke.
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Oğluna benimle ilgili ne olsa ağlıyor, eşimde bak annem seni düşünüyor modunda yeter dedim annen beni değil seni düşünüyor benim için değil senin için ağlıyor öyle olsa sen yokken beni arar senin yanında değil dedim her seferinde sana ağlayan kadın tlf ben elime alınca normal bi ses tonuna bürünüyor bu ikiyüzlülük değil de nedir resmen oğluna oyun oynuyo iyi kv imajı çiziyo resmen

Oğlumda oğlum bütün kvler aynı iste bıraksam oğlunu al anne siz bundan sonra beraber yatın desem olurmu hic öyle şey demeyecek sevine sevine alacak koynuna. Akşam olup eve gitmeye kalktikmi hala yollayası gelmiyor oğlunu

bencil
bencil iste. bazi kaynanalar vardirya grlin yemek yapmiyo fiye yakinir damat yemek yapiyor diye ovunur onun gibi

Bence hiç görüşmeyin bu kadınla,böylesi daha sağlıklı olur..
Kendinizideharap etmeyin lütfen olurmu,umarım eşinizde gerekli cevapları verir annesine.
Bu arada başınız sağolsun demeyi unuttum..
Teşekkür ederim .. Niyetim hiç görüşmemek çünkü görüşülücek sevilicek hiç bir taraf bırakmadı aramızdaki her yolu bilinçli ve ya bilinçsizce kendisi kesti..

Erkek tam olarak baba olduğunu bebeği kucağına alınca anlar.
Kadın anne olduğunu bebeğin varlığını öğrendiğinde anlar .

Benciliz biz kızımız bizim oğlumuz olay aynı değişen kişiler.
Kayınvalidenin empati yapacağı bir olay da yaşamış kendi kızıda düşük yapmış.
Bu nasıl vicdansızlık , bencillik .

ALLAH yardımcın olsun. İnşaAllah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olur.

Herşeyden önce kendisi anne sizi en iyi anlayacak kişi o. Evlat sonuçta bir damla kan pıhtısı da olsa rahmine dusmusse evlattir. Kaybı büyük acı. Ama işte dediğiniz gibi iyi kv rolü yapacak oğluna . Siz robotsunuz hisleriniz yok çünkü el kızı onun gelini oğlu kadar uzulemezsiniz . Kendi kızının başına gelseydi durum çok farklı olurdu büyük ihtimalle

Henüz acılarınız çok taze, anlamaya çalışıyorum kendi zor bir anımın yerine koyarak evet, bazen insan ne diyeceğini bilemeyebiliyor dumura uğruyor, algılayamıyor. Bir süre görüşmeyin, zaten bu davranışların üstüne mideniz kaldırmaz böyle bir insanı, gerçekten çiğlik yani kvnizin yaptığı.

Biraz toparlandıktan sonra da artık duruma göre belli edersiniz tavrınızı.
Ve yineliyorum, acılı anlarınızda öfkenizi içinize hapsetmeyin, hasta olursunuz Allah korusun.
Seneler önce ince, suskun, alttan alan bir insandım scarlettjohansson , en öfkeli-acılı zamanlarımda bile dişlerimi sıkar karşımdakine zerre laf söylemezdim. Sonra hasta oldum, ailecek ne zor zamanlar geçirdik... Değer miydi? Saçma sapan insanların saçma sapan davranışları karşısında susmaya değer miydi?

Doktorumun ilk tavsiyesi "İçine atma, bağırmak istiyorsan bağır suratlarına" oldu.
Bu yüzden, acı ile öfkeyi bir arada yaşayan insanlara tek tavsiyem budur. İçinde tutma, hak edene lafını sok sokuştur.

Nasil bisey bu ya siz yasamissiniz sizden daha kotu durumda kimse olamaz nasil anne bunlar anlamiyorum bilhassa bilmesi lazim o duygulari..kendi ogullari soz konusu olunca kimse umurlarinda degil gelde sev boyle kaynanayi

Geçen yıl görümcemde yaşadı bu tarifsiz acıyı kızının peşinde pervane oldu deli divane oldu damadının en ufak hareketi battı gözünde büyüdü... Demedi kızına git kocanı teselli et yüreklendir sen güçlü ol. Arada dağlar kadr fark var o kızı evladı ben geliniyim ...
İnşallah ben böyle bi kv olmam inşallah . Biraz mantıkla düşünmek bukadar mı çok zor? Beni ne niyetle arıyosun ki ...
Bi de bi ay sonra gelmeyi planlıyolarmış görümcemle beraber al birini vur öbürüne ..
Ne yüzle geleceklerse artık insan utanır biraz ya ne utanmaz aileye düştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…