- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Evlat candır ama ben evladımı yitirmişken, bana gereksizce oğlunu anlatması onu teselli etmemi söylemesi iyice soğudum kv den
Onun için ben önemli değildimki. O sadece olaya oğlumu mutlu eden olarak bakıyorbaşta kendi kv olmak üzere seninkini de ekledim "tiksinilesi insanlar" listesine. Densiz, ruhsuz kadın. Bir de hemcins olacak.
Tlf kapadıktan sonra birdaha beni aramamalarını kesin bi dille söyle onlara madem seni teselli edicek beni niye arıyo madem benle konuşuyo neden benle ilgili değilde oğlum da oğlum diye bana seni anlatıyo anneliğini gereksizce abartıyor ve bu yaptığı gaddarlık dedimEşiniz olacak kişi bu konuşmadan haberdar oldumu söyledinizmi,anasının ağzının payını verdimi peki?
Tlf kapadıktan sonra birdaha beni aramamalarını kesin bi dille söyle onlara madem seni teselli edicek beni niye arıyo madem benle konuşuyo neden benle ilgili değilde oğlum da oğlum diye bana seni anlatıyo anneliğini gereksizce abartıyor ve bu yaptığı gaddarlık dedim
Eşimse tepkisiz kaldı sadece sen üzülme boncum tamam dedi bilemiyorum bu ne demek aklım durdu yemin ederim
Maalesef hiç beklemediğim anda yakaladı beni, ağlamaktan konuşamadım ve telf kapadım içime attım bu olayı kapadıktan sonra kendimi toparlayıp eşime patladım annen böyle böyle söylüyo bi daha aramasın söyle yeter artık ben konuşmak istemiyorum dedimGeçmiş olsun.
"Ne biçim konuşuyorsun sen? Dalga mı geçiyon adam mı seçiyon?" vb. cümlelerle çıkışıp telefonu suratına kapatsaydınız? Biraz iyi gelirdi, acılı anlarınızda öfkenizi hapsetmeyin lütfen içinizde, hele ki böyle şuursuz insanlar karşısında.
Lütfen sizi bilerek veya bilmeyerek hırpalayan insanlara fırsat vermeyin, duygularınızı bastırmayın kendinizi hasta edersiniz...Hak ettikleri lafları ne kadar sert olursa olsun söyleyin. Bu hassas süreçte kimsenin karşınızda saçmalama lüksü yok çünkü.
Evet söyledimeşinin haberi varmı bundan
Oğluna benimle ilgili ne olsa ağlıyor, eşimde bak annem seni düşünüyor modunda yeter dedim annen beni değil seni düşünüyor benim için değil senin için ağlıyor öyle olsa sen yokken beni arar senin yanında değil dedim her seferinde sana ağlayan kadın tlf ben elime alınca normal bi ses tonuna bürünüyor bu ikiyüzlülük değil de nedir resmen oğluna oyun oynuyo iyi kv imajı çiziyo resmenKendi oglusuna aglayacagina güçlü olup bir anne gibi ikinize de destek olsaymis keşke.
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
bencil iste. bazi kaynanalar vardirya grlin yemek yapmiyo fiye yakinir damat yemek yapiyor diye ovunur onun gibiBebeğimi kaybedeli 4 gün oldu...
Kv dün akşam geçmiş olsun için aradı eşime ağlamış sonra tlf bana verdi, beni teselli etmek şu yana dursun, " oğlumu yüreklendir sen güçlü ol, o şimdi çok üzülmüştür senden daha çok üzülmüştür ah oğlum vah oğlum vs .. " konuştu beni iyice çıldırttı bu kadın deli mi yoksa beni mi delirtmeye çalışıyor?
Yaklaşık 20 25 gün yoğun regl gibi kanama yaşadım sancılarım ağrılarım stresim psikolojikmen çökmüşüm herşeyin üstüne birde kaybetmişim canımdan can gitmiş parçam gitmiş böyle teselli veriyor. Oğluna ağlıyor sonra tlf alıp beni oğluyla ilgili teselli vermem için tembihliyor ...
Allah bildiği gibi yapsın bu kadını
Teşekkür ederim .. Niyetim hiç görüşmemek çünkü görüşülücek sevilicek hiç bir taraf bırakmadı aramızdaki her yolu bilinçli ve ya bilinçsizce kendisi kesti..Bence hiç görüşmeyin bu kadınla,böylesi daha sağlıklı olur..
Kendinizideharap etmeyin lütfen olurmu,umarım eşinizde gerekli cevapları verir annesine.
Bu arada başınız sağolsun demeyi unuttum..
Teşekkür ederim .. Niyetim hiç görüşmemek çünkü görüşülücek sevilicek hiç bir taraf bırakmadı aramızdaki her yolu bilinçli ve ya bilinçsizce kendisi kesti..
Oğluna benimle ilgili ne olsa ağlıyor, eşimde bak annem seni düşünüyor modunda yeter dedim annen beni değil seni düşünüyor benim için değil senin için ağlıyor öyle olsa sen yokken beni arar senin yanında değil dedim her seferinde sana ağlayan kadın tlf ben elime alınca normal bi ses tonuna bürünüyor bu ikiyüzlülük değil de nedir resmen oğluna oyun oynuyo iyi kv imajı çiziyo resmen
Maalesef hiç beklemediğim anda yakaladı beni, ağlamaktan konuşamadım ve telf kapadım içime attım bu olayı kapadıktan sonra kendimi toparlayıp eşime patladım annen böyle böyle söylüyo bi daha aramasın söyle yeter artık ben konuşmak istemiyorum dedim
Geçen yıl görümcemde yaşadı bu tarifsiz acıyı kızının peşinde pervane oldu deli divane oldu damadının en ufak hareketi battı gözünde büyüdü... Demedi kızına git kocanı teselli et yüreklendir sen güçlü ol. Arada dağlar kadr fark var o kızı evladı ben geliniyim ...Herşeyden önce kendisi anne sizi en iyi anlayacak kişi o. Evlat sonuçta bir damla kan pıhtısı da olsa rahmine dusmusse evlattir. Kaybı büyük acı. Ama işte dediğiniz gibi iyi kv rolü yapacak oğluna . Siz robotsunuz hisleriniz yok çünkü el kızı onun gelini oğlu kadar uzulemezsiniz . Kendi kızının başına gelseydi durum çok farklı olurdu büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?