Oğlumu yüreklendir ! onu teselli et

Çok doğru bir konuya bastınız,kız annelerinin çoğu 'aman kızım idare et olay çıkmasın' tarzında yaklaşımlarda bulunurken erkek anneleri aksine her şeyi gelinlerinden bekliyorlar. Bana hayrı dokunmayan kayınvalidem geçen gün arayıp diyor ki 'kızım hamilesin sinir stres tavan yapmıştır aman kocanı üzme ben de hiçbir şeyi alttan almadığım gibi 'o tam tersi olmasın' diye yapıştırdım cevabı,halbuki kendisinin de kızları var. Böyle kayınvalideler al oğluşunu başına çal demek lazım.

uzun yıllardır tedavi görüyorum çocuk için . çikolata kisti ve rezerv azlığı yüzünden hala çocuk sahibi değilim . geçen yıl Rabbimin mucizesi kendiliğimden hamile kaldım . ama eşimin ailesi yüzünden yaşadığım sıkıntılardan bebeğimi düşürdüm ve eşim uzun bir süre ailesi ile görüşmedi . görüştüğü ilk gün anne sizin yüzünüzden ben çocuğumu kaybettim dedi ve eşimin annesi ne var düşesi varmış dediği an ömrümden ömür gitti . ben kendimin ve bebeğimin hakkını asla helal etmiyorum . sakın üzülme konu sahibi Allah a havale et. Tez vakitte sağlıklı sıhhatli bir evladın olur inşallah .

ağrıdan kıvranan benim yanımda söylemese idi gayet normal derdim ben de

Çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla size en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah. Bazen düşünüyorum acaba ben gelinime karşı nasıl olacağım diye,belki süper bir kayınvalide olmam ama bir kadın olarak daima hemcinsimi anlamaya çalışırım. Bazen kendi kendime diyorum Allah'ım ne olursun vicdansız, bencil,erkek delisi kadınlara erkek çocuğu verme diye. Kendinizi daha fazla üzmeyin bu konu yüzünden,inanın bir damla gözyaşınıza değmez.

Değil kv insan değiller.Okudukça şok üstüne şok yaşıyorum.

ağrıdan kıvranan benim yanımda söylemese idi gayet normal derdim ben de
ilk yaptığınız yorumun sonunda çok ta takılmamak lazım demişsiniz ya o yüzden sanki anormal bir şey değilmiş te konu sahibi abartıyormuş gibi yazdınız diye algıladığım için o yorumu yaptım. Ama siz de aynı dertten muzdarip olduğunuz için yazmışsınız.. Siz yine de şükredin kötünün kötüsü var o da konu sahibinin kv si oluyor. Sizin kvnin yaptığı normal değil ama birde size dönüp ağlamayı bırak oğlum fenalaştı onu teselli et deseydi tam üstüne mum dikmiş olurdu.

yok canım hepsi için önemli olan oğluşu, gelin ne yaşamış, neresi ağrıyormuş çok önemli değil, ben annemin kaynanalığına bakarak melek diyorum benm kaynanama ama o bile bunu yaptı. yaptıkları üzücü ama konu sahibi takılmasın, üzmesin kendini, kaynanalığın hamurunda var "oğluşum da oğluşum" havaları

Yuh yani. Bir anne olarak, bebeğini kaybetmiş bir kadının ruh halinden daha iyi anlayacağını düşünebilir insan ama demek ki öyle bir duygusal derinlik yok kadında. Buna düşüncesizlik demek hafif kalır. Harbiden kafayı yemiş, normal insan bunu demez. Ben olsam görüşmezdim bu kadınla. Umarım eşiniz sizi anlayacak, size destek olacak biridir.
Ayrıca Allah sabır versin, geçmiş olsun. Dilerim kucağınıza bebeğinizi alır, bugünleri unutursunuz.

Allah senin kv de bildiği gibi yapsın !
Cehaletin resmi yüzleri gibiler aynı !

Amin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Umuyorum eşim bu sefer annesini korumayı bırakır artık çünkü bu yaptıkları ilk değil ikinci değil muhtemelen sonda olmayacak...
Dediğiniz gibi inşallah görüşmem artık

Öncelikle çok geçmiş olsun.. karşındaki hem cahil hem bencil olunca her şeyi duyuyosun da görüyosun da.. kv bana da bize saygıyı boşver oğlumu mutlu et oğlumu demişti ben de bizi rahat bırak da mutlu edeyim yalnız bıraktığınız mı var demiştim. Bunlara anlayacağı dilden konuşucaksın..
Eşin ne dedi bu aranızda geçen muhabbete?

Kendi cinsimin bazılarından tiksiniyorum..

Canım ben karar verdim kv lerin biri değil hepsi aynı bir günde gelininizi düşünün onlarında bir annenin kuzusu olduğunu hatırlayın. Sonra da bizden yakınlık bekliyorlae ama gene biz kabahatli oluyoruz soğuk olan biz oluyoruz. Yaşadığın acıyı anlayamam ama kv sana hissettirdiğini anlayabilirim. Ben 5 günlük lohusa iken sütüm gelmemişken kızım memeyi tutamıyorken sezaryen ağrıları dayanılmazken kv söyledikleri sayesinde sinir krizi geçirdim ve kv eşime dönüp oğlum sen üzülme ben neler duydum dedi. Bana nasılsın kızım demedi benim için de bu olaydan sonra kv kişisi bitti...

ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna diye bi laf vardır valide hanimda kendi yavrusuna yanmiş saka bi yana çok bencilce davranmış annenin yaşadığı acı hiç biriyle kiyaslanamaz hic olmazsa önce gelinine bi teselli konuşması yapıp sonrada birbirinize destek olun daha çabuk atlatirsiniz vs deseymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…