Oğlumu yüreklendir ! onu teselli et

Benim içinde söyledi buna benzer şeyler oğluna
Demek kayınvalidelikte davranışlar adından ötürü bulaşıcı oluyor
Çok benciller malesef bir anneye yakışmayan davranışlar bunlar ama genede bize kabahat bulurlar umarım eşiniz destektir size ben daha bir gün haklısın lafını duymadım annesine niye öyle diyorsun eşime dememiştir aslında bunlar daha yıpratıcı

Benim kv çok aşırı eski kafalıdır fazlaca gelenekçi görenekçidir.. Böyle gördüğü için bunu devam ettiriyor iyi bişey yaptığına inanıyor onunla ağız dalaşına girsem tartışmaya kalksam mağlup olurum eminim şu halimle hertürlü haksızlığa uğrarım o yüzden bulaşmak istemiyorum

Arada destek bi zaman köstek idare ediyoruz annesinin hep haksız taraf olduğunu biliyo banada hak veriyo ama bi zamandan sonra onunda bu durum zoruna gidiyor sanırım li direkt korumaya geçiyor laf söyletmiyor bende kendimi geri çekiyorum işte üzüldüğümle kalıyorum, eşim iyi birisi ama ah şu ailesi her maydonoza karışmasalar eşimde karıştırtmasa masaya yumruğunu vurup durun diyebilse ahh ozaman mükemmel biri olucak ta nerdee

Ey Allahım... Hangi baba anne kadar yanabilir, çok merak ettim o babayı. Hee ama bunların oğluşları farklı di mi?

Çok çok geçmiş olsun. O densiz kadın da Allahından bulsun. En hassas döneminde sana bunları söyleyebilmiş bir "anne"

Hayırdır oğlunmu taşıdığı bebeği kaybetti yazık çokta kanaması olmuştur dicen böyle kayınvalideye... Allah sabır versin bebeğiniz için çok üzüldüm... Kayınvalideniz gelenekçi anlaşılan duymazdan gelin boşuna gerilmeyin...

Benim eşim de öyle bir korumaya geçiyor anlatamam zoruna gitmeyi olayı doğru tespit ama sonucunda kv soğumanın yanında eşimden de uzaklaşıyorum..

Benim eşim de öyle bir korumaya geçiyor anlatamam zoruna gitmeyi olayı doğru tespit ama sonucunda kv soğumanın yanında eşimden de uzaklaşıyorum..
Yok yok uzaklaşma sakın, bırak ne halleri varsa görsünler
Ben savunmaya geçtiği anda susuyorum benden saatlerce çıt çıkmıyor.. Siz haklısınız tamam ben kabahatli davrandım diyorum içtenlikle sonra yanıma gelip özür diliyor.
Kendini soğutma sakın üçüncü şahıslar için yuva huzursuzluğu inanki değmiyor

Ne acayip kaynanalar var daha neler duyacağım burda kimbilir.Kendi oğlunu bu durumda düşünmesine ancak pes derim.

İlk zamanlar umursamıyorum da o kadar çok şey olduki ah biraz eşlerden destek görsek yanımızda olsalar en azından hakkı olanın hakkını verseler. Allah ağzımızın tadını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…