Oğlumun adını oylarmısınız?

bu iki ismide seviyorum ben ama en güzeli sarp doruk :) sağlıkla bebişin gelir umarım...

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar.....şuanda hemen hemen aynı seçimler..2 isim düşünmüyorum onun için kararsızım...

ikiside deil bnce herkes son dönmlerde hep bu isimleri veriolar oğullarına....biraz daha araştır derim tabi anlamıda önmli..isim insanın kişiliği için çok önmli umarım güzel anlamlı bi isim bulursunuz canım..sağlıklı kucağına almayı dilermm...

kaan çok güzel ..........

bence her ikisini de düşünme..bende erkek bebek bekliyorum henüz karar vermedim.ama öğretmen olmam sebebiyle biliyorumki çok moda isimler bi 5-10 sene sonra acayip komik oluyor.şuan sınıflarımı görseniz hep aynı isimler..şu anda çok doruk,çağan,tonguç,dora,.... gibi değişik olduğu sanılan isimler yoğunlukla isim olarak veriliyor. bence biraz daha düşün..nispeten kaan daha eski bir isim,illa ikisinden biri olacaksa kaan olabilir..

benim de oğlum olucak isim araştırmasında en çok doruk hoşuma gidiyor.
aynı anlama gelen bir de dora var. ikisi de çok güzel :)

bence kaan cnm doruk diye tanıdığım yok ama kaan var çocuk çok efendi çok karizmatik ailesinede çok bağlı isimlerin anlamlarıda çok önemli karakteri etkilermiş

bence de Doruk ismi çok güzel. Hem güncel bir isim hemde bir ağırlığı var.

ayyy yorum yapacagım dayanamadım
bence doruk manası sert olan bırsey dogada dagların doruk noktaları vardır genelde yuksek keskın ulasılması zor yerlerdır cocuk mutlaka bu ısımden etkılenır kaan daha guzel ama onada arkadaslar cok kısıde var demısler manası hukumdar demek neden hakan olmasın hakan da kaanın degısık versıyonu hakan kaan ve kagan aslında aynı ısım hem su anda hakan cok konulmuyor zannedıyorum ben sana ıkı ısım daha tavsıye edeyım bırı behlül ben 10 sene once manasını duyunca begenmıstım dizi ile alakası yok manası güleryüzlü hep tebessum eden hayır sahıbı demekdigeride eymen onunda guzel manaları var

Doruk da güzel ama ben Kağan'ı tercih ederim. Kaan TDK sözlüğe göre yanlış sanırım.

bence doruk çook güzel bide eymen isminide çok sewiorum bugünlllerde:)

bence ikisi de cok güzel ama kaan ileride cocugunuza telafuz konusunda sıkıntı yaratabilir kaan mı kağan mı diye... bir arkadasım adını yazdırırken bir yere, sürekli ğ yok kaan diye vurgulamak zorunda kalıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…