Oğlumun adını oylarmısınız?

doruk tabikii, kaandan daha vurgulu hissiyat açısından:hulya:

Kaan çok var ama kulağa çok hoş geliyo bence.. Doruk biraz soğuk bi isim gibi sankii ama anlamı falan güzel:) ben olsam kaan koyardım

keşke anket açsaydın
daha kolay olurdu
ikiide güzel
ama doruk son moda sanırım

şu an benim bir oğlum olsaydı adını kesinlikle kayra koyardım ayrıca bu isimdeki çocuklar nedendir bilmem ama melaike gibi oluyorlar bu isme bayılıyorummmm

yamaç poyraz tuğra görkem ilkem aklıma gelenlerbunlar canım ensevdiğim görkem bi oğlum olsa hiç düşünmeden adını görkemkoyardım...

Kaan kesinlikle :))

bence doruk hayırlısı olsun canım bide çevrendeki yaşlı ve çocukları seslendir beim abimin kızının adı ayşıl yaşlılar söyleyemiyo tabi çocuklarda

şu ana kadar yorumlara bakılırsa doruk:25 kaan:14 kişi....

ayrıca diğer isim önerileride çok hoş....kuzey ismini çok beğeniyorum aslında ama anlamı güneş görmeyen yer(((onun için tereddüt ettim.....

bencede dorukk ...dayımın oğlunun isimi..şimdi çok yakışıklı ve ii yerlerdeee..Allah bahtını güzel etsin oğluşunun..

Doruk a.s
Allah sağlıkla kucağınızda göstersin

öncelikle sağlıklı bir doğum yapmanı temenni ediyorum. allah analı babalı büyütsün evladını. allah olmayanlarada nasip etsin. bence eymen derim ben . cennetin 8 kapısından biri imiş benim hoşuma gidiyor.

kaan çok daha güzel anlam olarak türk ismi bence kaan veya kağan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…