galiba ben titizlik hastasıyım ama benim oğlum dışarıdan geldiğinde terliklerini giyer ve direk banyoya gider ellerini yüzlerini ayaklarını yıkar geçenlerde bi arkadaşım oğlumu çağırdı evde kendi çocuğuyla oynaması için elini yüzünü yıkayıp temiz çorap giyip parfümünü sıkıp öyle gitti arkadaşımın evine çocuğu yetiştirmek temizlik alışkanlığını öğretmek gerektiğine inanıyorum onlar çocuk ama ağaç yaşken eğilir
canım sende arada oğlunu onlara gönder mademyada oyun için bir yer seç evde orda oynasınlar...öyle evimin heryerini dolaşmalarına izin vermem kusura bakmasınlar...
tobe tobe ya adı ustunde cocuk aklı erse zaten buyuk olurdu burnuda aka bilir terlide olabilir sizin cocugunuz terli olmuyormu oynuyorlar kosuyorlar ozaman bizahmet uyarın banyo yapıp gelsinler konuya bak arkadasya unutmayın size gore boyleyse bu cocuklar baskalarınada sizin cocugunuz nasıl geliyor kimbiliralmayın eve ozaman
galiba ben titizlik hastasıyım ama benim oğlum dışarıdan geldiğinde terliklerini giyer ve direk banyoya gider ellerini yüzlerini ayaklarını yıkar geçenlerde bi arkadaşım oğlumu çağırdı evde kendi çocuğuyla oynaması için elini yüzünü yıkayıp temiz çorap giyip parfümünü sıkıp öyle gitti arkadaşımın evine çocuğu yetiştirmek temizlik alışkanlığını öğretmek gerektiğine inanıyorum onlar çocuk ama ağaç yaşken eğilir
ben kabul etmem vallahi evin kuralları olmalı 7 yaşındaki çocukların..yönlendirilmesi gerekir öyle olurmu resmen başı boşluk sizde otarite eksikliği gördüm kusura bakmayın ...sağol canım ya gelmelerine bişi demiyorum genede gelsinler ama temizlik istiyorum temiz çocuğu kim sevmez bi arkadaşı var o hergün gelse yatsa sesim çıkmaz benimki kimseye giden bi çocuk değil gittiğindede oturduğu yerden kalkmaz oyun için çocuk odası var ama yetmiyor koşuşturuyorlar kendi evleri gibi dolaşıyorlar hadi odanızda oynayın diyorum iki dakika dinliyorlar ondan sonra gene bildiklerini okuyorlar...
siz burnu akan birini gördüğünüzde ne güzel bi görüntü diyebiliyormusunuz hepimizin böyle durumlarda içi kalkar 7 yaş çok küçük değil burnum akıyor sileyim düşüncesine sahip olunur bu yaşta banyo yapıp gelirlerse bana ne büyük iyilik ederler anlatamam başkalarına benim çocuğum temiz gidiyor kişisel bakımıyla sürekli ilgili bi anneyim kirli dolaştırırsam çocuğumu çocuğum değil ben rezil olurum düşünsiyle hareket ediyorum ben...
altınoluktayım burada belediyenin okul servisine binmiştim ne göreyim pis yakalar çamurlu ayakkabılar..saç baş karışık sanki somali de yaşıyoruz bazı okullarda bit varmış kaçıncı yüzyıldayız ya bit olurmu şimdi....[/QUO
geleceğin babalarınıda annelerinide bizler yetiştiriyoruz her kadın eşinin düzenli temiz olmasını ister tabi erkekte karısının küçüklükten temizlik kişisel bakım öğretilmesse büyüdüklerinde hiç öğrenemezler anneler televizyon başından kalkıp çocuklarıyla biraz ilgilenirse bu durumlar olmas diye düşünüyorum
Kızlar bunları yazdım diye beni çocuk sevmeyen biri olarak görmeyin ama çok yoruldum artık.... oğlum 7 yaşında... oğlumun arkadaşları hergün bizdeler...birisi bu yaz sıcaklarında botlarla dolaşıyor biriside akan burnunu silmekten aciz diliyle yalıyor her görüşümde dayanamayıp peçete uzatıyorum çocuğa...eve geldiklerinde tozlu topraklı ve terli oluyorlar.... onlar gelince evin içinde yıkanmamış kuş gibi iğrenç bi koku dayanamıyorum ama oğlumun hatırına ses çıkarmıyorum titiz bi yapıya sahibim o terli ayaklarıyla kirli elleriyle heryeri dolaşıyorlar misafir odasına kadar giriyorlar ayakları terli... halılara o terli ayaklarıyla basıyorlar tuvalete giriyorlar karınları acıkıyor yemek yemek istiyorlar yemek yedikleri tabakları çatalları kaşıkları çamaşır suyuyla yıkıyorum onlar gittikten sonra bütün kapıları pencereleri açıp havalandırıyorum temizliğe başlıyorum ertesi gün gene geliyorlar gene temizlik yapıyorum ertesi gün tekrar geliyorlar onları gördükçe evi çamaşır suyuyla yıkamak istiyorum içim çekmiyor o ter kokusu sürekli burnumda yoruldum artık sürekli temizlik yapmaktan şimdi kızlar problemli olan benmiyim çocuk sevmeyen biri değilim ama temiz olmalarını istiyorum temiz gelsinler gıkım çıkmaz misafiri severim ama onları bu şekilde görünce evimi pis görüyorum içim çekmiyor temizlik yapmaktan kollarımda derman kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?