- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Atalha4238
-
Bu kadar nasıl daldınız benim aklım almıyor ,çok yazık .Uyuyor du dalsin diye bekledim beşiğe koymak için tam biraz ihmal var ama normal de oraya yetisemiyordu bile
Geçmiş olsun.
Bebeği yer yatağına yatırıp koltuğun üzerine çaydanlık koyuyorsunuz, sonra da "benimki çabuk nazar alıyor".
Nazar olmasa çocuk çektiğinde havada süzülürdü çaydanlık. Kesin nazar.
Kocanız evde küçük bebek olduğunun farkında değil mi?en mantiklisida bnm Kocanın yanında olacakmış çok kavga ediyorduk zaten bn sinir oluyordum koltuğun üzerinde olunca tepsiyle koyuncada tepsi yamuluyo ama artık bitti yani mutfak tan doldurdum gelsin içecek se
Doktora sorup aleovera yapraginin jelini sürün yanıltan en güzel tedavi o kendimden biliyorumTabi ki götürdüm doktora bazı yerleri su topladı bazı yerleri de soyuldu dün gece hiç uyumadım kahvaltı bile yapadim Allah razı olsun komşu duyunca yemek hazırlamış öğlen çağırdı gittim orda yedim öbür komşum da evi süpürdü sürekli kucak istiyor durmuyor akşama doğru uyudu artık bi çorba yaptım onu içtik eşim kardeşleriyle kuş bnm de kimsem yok burda çok zor oldu inşallah çabuk iyileşir
Dogrusunuz bnde ihmalkar davrandım canım yanıyor o yüzden ya yüzüne gelseydi yadaha kötü olsaydı diye kendi kendimi yedim ama bundan sonra çok dikkat edecegimKocanız evde küçük bebek olduğunun farkında değil mi?
Demlik yanında olacakmış!!!
Hey Allahım yaa.
Küçük bebekler-çocuklar yandığında çok üzülüyor ve kızıyorum.
İçim yandı okuyunca.
Arkadaşımın çalıştığı bir kolejde,
ders esnasında,fen laboratuvarında patlama olmuştu yıllar önce,dördü ağır yedi çocuk yandı,aklıma o olay geldi.
Çocuk düşer,yaralanır amenna.
Ama konu evde oluşan yanıksa,
ebeveynin ihmali vardır.
Siz de biraz pratik zekanızı çalıştırıp,
termos kullanabilirsiniz.
Çay meraklısı eşiniz termosa sarılıp otursun.
Amin sağolunAh yavrum yaa sizde istemezsiniz tabi böyle olsun ama annelik bi anlık ihmale gelmiyor işte Allah şifa versin evladınıza
Sürekli suya tutsaydınız iz kalmaması içinOğlum 9 aylık ayakları yandı çay döktü çok canım yanıyor emeklemek ayağa kalkmak istiyor ama ayakları ve bacakları yanık durduramıyor um sürekli başındayım akşamdan beri
Tuttum canımSürekli suya tutsaydınız iz kalmaması için
Gecmis olsun yavrucaga. Daha neler yapacak annesi. Evham yapmadan onleminizi alirsiniz artik. Ilk cocuk ise tecrubesiz olmaniz normal. Ama 3. derece yanik ciddi bir durum. Yuzune gozune gelseydi belki gorme yetisini kaybedecekti. Hersey anlik,ama dikkat eder onleminizi alirsaniz saglicakla buyur yavrucak.Uyuyor du dalsin diye bekledim beşiğe koymak için tam biraz ihmal var ama normal de oraya yetisemiyordu bile
3. Derecebl ciddi yanıktır. Kiyamam ben ona. Peki tedavi sureci nasil peki?3.derece yanık dendi emzirmiyorum ama beni istiyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?