oğlumun derdi benim derdim..

merhaba:) ben 1,5 sene kadar emzirdim ,uyku falan bilmedim zaten yıllarca kolik de vardı..emzirmeyi bitirince ben çok multu olmuştum ne yalan söyliyim..en fazla 45 dk kesintisiz uyurdu çünkü oğlum..1 saat bile değil:) emzirme işi bitince gece uyanma sıklığı da düştü ..ben 1 yaşında ayırdım odasını ve bunca uykusuzluğa rağmen ,sonrasında ayırması zor olur diyerek yatağıma almadım hiç..umarım szi kolay ayırırsınız odasını..
evde eşinizle nasılsınız? umarım daha iyisinizdir..

merhaba,nasılsınız? ben aslında oğlumun yatağının ayrı olması konusunda sorun yaşayacağını düşünmüyorum açıkçası. oğlum baştan beri öyle sürekli ağlayan bir bebek olmadı. sadece memeye düşkünlüğü ve sürekli uyanması beni çok yordu. zaman zaman yatağına yattığı olmuyor değil. bana kalırsa hemen alışacak. uyumsuz ve aksi değil kuzucum. maşallah..
eşimle durumlar eh işte. çok ta parlak sayılmaz. aslına bakarsanız benim iki çocuğum var gibi. oğlumdan başka bir de eşim.. ama oğlum büyüyor, eşim yerinde sayıyor.inanın oğlum beni, eşim kadar yormuyor

Ben de sizin gibi biraktirdim. Hicbir sey surmedim yapistirdim, asla anlamaz etmez demedim bol bol konustum anlattim, oglum 18 aylikti kucuktu yani buna ragmen bu surec maksimum 2 gun surdu. Cocuklar anliyor gercekten.

Çocuklarımızı sevgımızden kokumuzdn mahrum emeyelım benımkı kocaman oldu , ama benı koklamadan sarılıp saclarımı oksamadan uyumaz ,,Ne var yanı bende bır bes dakıka yanına uzanmısım hatta haftada ıkı gun yanında uyumusum çokmu

ben kızımı 5 yaşına kadar emzirdim. asla bıraktırmaya çalışmadım. ben de çalışıyorum. ne zaman kendi emmek istemedi bıraktı. içim rahat. ben de sizin gibi duygusal davrandım, kıyamadım hiç. ama hale gelip sever göğüslerimi.

Artık emmesine gerek yok. Ben de 26 ay emzirdim. Bundan sonra bir besleyiciliği kalmadığı için rızkını kesmiyorsunuz. Çocuk yalnızca alışkanlığını bırakmak istemiyor, ki çok normal. Duygusal doyum yaşıyor yalnızca. Bir de çocuklar bir davranışı bırakırken önce biraz unutmuş gibi olur, sonra birden tekrar alevlenir o istek ve daha ısrarcı olurlar. Bu davranışın bırakılmak üzere olduğunu gösterir aslında ama o sırada dayanamazsanız, tekrar başa sararsınız. Biraz daha sabredin, unutacak. Bütün anneler olarak aynı aşamalardan geçiyoruz.

30 aydan sonra psikolojik olarak uygun değil diye duymuştum , sordunuz mu hiç doktora çokmuş 5 sene şok oldum:)

Yani ne kadar vermek isterseniz almak isteyen biri var karşınızda yavrum daha vazgeçmek nedir nasıl bilsin ki.

O yüzden bence başlamışken siz de vazgeçmeyin.. Sonra tekrar başlayınca da güveni sarsılacak..
Siz çok güzel bir zamana kadar emzirmişsiniz.. Kimi anneler 3 4 aylıkken emziremiyor.
2 yaşa kadar emzirin derler fazlası da size zarar olabilir. O yüzden üzmeyin kendinizi.
Daha nelere alışırsınız beraber. :)

Tam zamanında kesmişsiniz bence.
Aylar geçsede dokunup uyumak isteyebiliyorlar .
Bu günler çocuk açısından zor olduğu kadar anne açısından da oldukça zor. Duygusal dönemler :)
Başlamışken vazgeçmeyin. Hepsi aynı tepkiyi veriyor.
4 yaşında bir komşu kızı var. Ne zaman ağlasa gidip annesinin gomleğinin içine koyuyor ellerini. :)
1.5 yaşında kesmiş, hala unutmamış

ama napiyim bebişin tepkilerini okuyunca tutamadım kendimi
çok seviyor demek ki
ve erkeklerin bu sevdası bitmiyo küçük büyük hep aynı
aynen benimde iki oğlum var kükçükken öyleydiler öperlerdi sarılırlardı bensiz durmazlardı şimdi 21 ve 26 yaşındalar ben onları öpmeye uğraşıyorum zorla kafalarını çeviriyolar sıpalar

Bu tarz her konuda anneligin hic bana gore olmadigini goruyorum biyolojik saatim belki de geçmiştir ben yakalayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…