• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun durumu

Gerizekalı adam.

Ben olsam heralde bu durumda açık net bi şekilde yazardım.' Sen benim her dediğimin tersini yapmaya çalışıyorsun ama çocuğum artık başka baba istiyor bilgin olsun' diye.

Bundan sonrasını kendi düşünsün.
Adamın umurunda olmaz bence

evliyken kalmayıp gerçek yüzünü bide boşandıktan sonra görüyorsun birkez daha anlıyorsun çok yanlış kişi olduğunu madem manevi yönde babası yanında değil maddi yönde nafakasını al haklarınıda koru oda defolsun gitsin zaten başka bir babasıda olabilir herşey kan bağı değil

Ona mesaj atın. Çocuk üzerinden beni incitmeye çalışıyorsun ama çocuğun suçu yok, empati yap, bu çocuk niye eksik kalsın vs vs.
Ben işler rayından çikinca böyle yazıyorum düzeliyor, sizde etki eder mi bilmem ama çocuk için denemedim demezsiniz.

Merhabalar geçen sene eşimden ayrıldım, 10 gün önce de boşanma davamız bitti. Oğlum 3 yaşında. Babası düzenli gelip görüyordu. 2 haftada bir ve 5 saat olacak şekilde. Oğlumun babasıyla iyi vakit geçirdiğini ve onu ozledigini görünce üzüldüm ve babasına "2 haftada bir 5 saat çok az,bunu 2 haftada 2 gün olacak şekilde yapalım "dedim, Haziran ayinda.O da tamam dedi.ve 2 haftada bir düzenli gelen adam ayda bir gelmeye başladı.soz konusu çocuk olsa bile,çocuğun duyguları olsa bile, ben ne dersem tersine yaptığını unutmuşum tabi. Hiçbir şey demedim. Çünkü gel desem hiç gelmeyecek görmeyecek cocugu bu kez.neyse son mahkemeden 2 gün önce geleceğini haberdar eden adam,mahkemede benim lehime sonuç çıktı diye tekrar haber gönderip gelmeyeceğini iletti. Sonuç olarak oğlum 1 buçuk aydır babasını görmüyor.bir kaç gündür çocuk gorusturme merkezinin semtinden geçiyoruz bazı işlerin vardı. Oğlum o sokaklardan geçince bana "başka baba"demeye başladı.ne tepki versem bilemedim artık.normalde o sokaklardan geçtiğimiz zaman sadece baba diyen çocuk şimdi "başka baba"diyor. Ne demek bu anlayamıyorum:( erkek figür olarak dedesi var bazen yigenimi görüyor.acaba baba boşluğu olduğu için mi böyle diyor? İyi bir pedogog bulup gitmeyi düşünüyorum ama öncelikle sizlere, özellikle bu konuda tecrübeli olan annelere sormak istiyorum.ne yapmalıyım,nasıl
Genel söyleyeyim lütfen şahsınıza almayın, lütfen lütfen hanımlar böyle adamları baba yapmayın. Çocuğa yazık, çok üzüldüm onun adına.

Back
X