Merhabalar geçen sene eşimden ayrıldım, 10 gün önce de boşanma davamız bitti. Oğlum 3 yaşında. Babası düzenli gelip görüyordu. 2 haftada bir ve 5 saat olacak şekilde. Oğlumun babasıyla iyi vakit geçirdiğini ve onu ozledigini görünce üzüldüm ve babasına "2 haftada bir 5 saat çok az,bunu 2 haftada 2 gün olacak şekilde yapalım "dedim, Haziran ayinda.O da tamam dedi.ve 2 haftada bir düzenli gelen adam ayda bir gelmeye başladı.soz konusu çocuk olsa bile,çocuğun duyguları olsa bile, ben ne dersem tersine yaptığını unutmuşum tabi. Hiçbir şey demedim. Çünkü gel desem hiç gelmeyecek görmeyecek cocugu bu kez.neyse son mahkemeden 2 gün önce geleceğini haberdar eden adam,mahkemede benim lehime sonuç çıktı diye tekrar haber gönderip gelmeyeceğini iletti. Sonuç olarak oğlum 1 buçuk aydır babasını görmüyor.bir kaç gündür çocuk gorusturme merkezinin semtinden geçiyoruz bazı işlerin vardı. Oğlum o sokaklardan geçince bana "başka baba"demeye başladı.ne tepki versem bilemedim artık.normalde o sokaklardan geçtiğimiz zaman sadece baba diyen çocuk şimdi "başka baba"diyor. Ne demek bu anlayamıyorum

erkek figür olarak dedesi var bazen yigenimi görüyor.acaba baba boşluğu olduğu için mi böyle diyor? İyi bir pedogog bulup gitmeyi düşünüyorum ama öncelikle sizlere, özellikle bu konuda tecrübeli olan annelere sormak istiyorum.ne yapmalıyım,nasıl