- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
- Konu Sahibi Elifiremrem
-
Tabi ki oğlunun olmuyor ama mesela eşimle ikimizin de arabası var ama benim arabama da oğlumun arabası mantığı varO öyle deyince o ev “oğlunun” mu oluyor peki? Cahilliğine verin geçin.
Böyle şeylerle kendinizi üzeceğinize hayatınızı daha güzelleştirmek için zaman harcamanızı öneririm.
Tabi ki oğlunun olmuyor ama mesela eşimle ikimizin de arabası var ama benim arabama da oğlumun arabası mantığı var
Hiç bişeyin tapusunu üstüme yap demedim, umrumda da değil açıkçası. Mesele maddi kısmı değil, ben yokmuşum gibi hesaba alınmamakdert edecek bişey göremedim. onlar oğlumun evi deyince sizin tapudaki hakkınız mı düşüyor_?
Kesinlikle kalp kırmaya gerek bişey yok, üzmek istemem zaten onları. Ama acaba tatlı dille açıklasam anlarlar mı diye düşündümBakın kendiniz diyorsunuz, ikimizin de arabası var diye... onun amacının sizi küçümsemek olduğunu düşünmüyorum, oğlunun sahip olduğu herşeyde sizin de söz hakkınız var tabiki. Onların amacı oğullarını yüceltmek sadece.
Hoş değil haklısınız ama yerinizde olsam bunu dillendirip huzursuzluk çıkarmazdım, o öyle deyince öyle olmuyor çünkü.
Kesinlikle kalp kırmaya gerek bişey yok, üzmek istemem zaten onları. Ama acaba tatlı dille açıklasam anlarlar mı diye düşündüm
senede kaç kere duyuyosun bu lafı?Hiç bişeyin tapusunu üstüme yap demedim, umrumda da değil açıkçası. Mesele maddi kısmı değil, ben yokmuşum gibi hesaba alınmamak
Valla saymadımsenede kaç kere duyuyosun bu lafı?
Teşekkür ederim, şöyle gazımı alın da kafaya da takmayayım kalp de kırmayayımKötü niyetle söylediklerini düşünmüyorsanız hiç dillendirmeyin. Her ailenin kültürü, yaşam biçimi farklı oluyor. Onlar öyle alismislar öyle gider artık. Kafaniza takmayın. Söyleseniz de değişmezler.
iyi de lazım olunca arabasını vermesinin nesi kötü. siz babanız arabanızı istese, eşimin de hakkı var deyip vermeyecek misiniz? ha sürekli oluyodur, gereksizdir o zaman eşiniz düşünecek. eşiniz arabasını veriyorsa siz de eşinize vermeyeceksiniz.Valla saymadımama bana sormadan eşimin arabasını isterler, o da verir. Doğal olarak benim arabamı da işi olduğunda o kullanır. İnce düşünmemeleri canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?