Oğlumun evi, arabası

Açıklayamadım sanırım, mesele arabayı almaları değil, beni yok saymaları.

Açıklayamadım sanırım, mesele arabayı almaları değil, beni yok saymaları.
iyi de araba istemekle sizi nasıl yok sayıyolar? oğullarından araba isterken sizden izin mi almaları lazım. bence suyunun suyu bi durumu boşa kafaya takıyorsunuz.

Zihniyetten de olabilir, ağız alışkanlığı da. İki türlü de değişmez sanırım. Lafın gelişi dedik der kapatırlar konuyu, sen daha da sinir olursun. Hem sonuçta siz tüm mallara ortaksınız onlar ne derse desin. Çok kafaya takmayın.

Huylu huyundan, köylü köyünden asla vazgecmez. Sen ı insanları asla değiştiremezsin esinle konuş derim ilerde dağa büyük sorun olmadan

Önemli olan eşiniz, hayatı , evi, arabayı ikinizin olarak görüp , fikirlerinizi, varlığınızı önemsiyor mu?

Erkek ailelerinde var bu durum hele ki ataerkil bir aileyse.

Deseniz bile zihniyetlerini değiştiremezsininiz. Onlar öyle diyor diye öyle olmuyor.

Yıllar önce kayınvalideme giderken mutfak alışverişi yaptık, eşime sorsan bişey lazım mı ekmek alalım mı diyor, yok derse almıyor. Ben de akmaz kokmaz ne görsem aldım. Ne gereği vardı bunların dedi, gülerek aman nolcak oğlunun parası dedim(amacım çocukların anne babaya yardım etmesi gerektiğiydi) sonradan kulağıma geldi ki, elifiremrem maaşını eve harcamıyormuş oldu bi daha da yapmadım

Yok eşim ailesine hiç benzemez, bana her zaman pozitif ayrımcılık yapar hatta. Gözümü kulağımı kapatayım ben en iyisi

Merhaba, ben de çalışıyorum hatta bir dönem eşimden çok kazandığım oldu. Benim kayınvalidem de ne zaman bize gelse, sadece oğlu para kazanırmış gibi davranırdı. Sürekli kesene bereket oğlum lafları havada uçuşurdu. Bir gün yine öyle deyince dedim ki kesene bereket kocacığım, Allah bana hep senin kesenden yemeyi nasip etsin, benim param bana kalsın inş. O gün bu gündür söylemez Laf arasında bu tarz bir cevap verebilirsiniz.

Seninkiler hadsiz canım benim
Sorun orda.

Benim kv teşekkür eder , görümcem zaten daima dua eder.

Ama asla böyle demezler . Böyle düşünmezler.

Benden sana tavsiye: böyle boş şeylere kulaklarını kapat. Evet kendi maaşımı çarçur ediyorum. Kocamın maaşını harcıyorum. Var mı itirazı olan?

Böyle küçük şeylere kafa takmaya değmez ay.

Insanlar daima sana kusur bulurlar. Bu toplumda kadın olMak böyledir.

Hepimiz zaman zaman bunlarla karşılaşıyoruz. Ama ne demiş atalarımuz; it ürür kervan yürür.

Sen yürümeye bak. Iti kopuğu boşver.

Süper cevap. Ağzına sağlık

her evde her kaynanada bu fantazi var çok ta şey etme ,
evde para mevzuları hep benden çıkar havası yaratırsan bir yerden sonra pes ederler
tabi yaşları buna musaitse ,benımkiler ettiler çünkü

Çok hoşmuş böyle bişey desem çok bozulurlar ama bi daha da konusu açılmaz sanırım

her evde her kaynanada bu fantazi var çok ta şey etme ,
evde para mevzuları hep benden çıkar havası yaratırsan bir yerden sonra pes ederler
tabi yaşları buna musaitse ,benımkiler ettiler çünkü
Ne güzel değiştilerse Allah bana da nasip etsin

yaa inanılmaz tuttum bu lafı
muhakakkk söyleyecem bendeee

Boşver in
Onlar hayatınız da çok mu önem taşıyor ki, sizin hakkımızdaki düşünceleri sizin için çok önemli

Sadece alaycı gulumseyin o laflarina

sizi çok iyi anlıyorum , bende de durum aynı eşim 2 kez kurduğu işte battı bende çalışıyorum ve kendi imkanlarımla evlenmeden önce birikmiş param vardı evlenince onunla araba aldım , eşimin bunda zerre katkısı yok , ama kayın valide hep oğlumun vs.. diyordu bir gün dedimki hayır oğlunun diyil bizim ikimizin ama ben aldım sonra eşimde dedi bu araba sadece onun birdaha duymak istemiyorum bu tarz şeyler ama kadın hiç susmadı gördüğüne söyledi görmediğine haber gönderdi :) değişmiyorlar yani

Aynıymışız, evimiz de onun arabası da maaşım dışında benim ayrı paramla alındı, senin benim maaşım olayı zaten yok aramızda. Buna rağmen önemsenmiyor ki ev hanımı olsaydım da böyle davranmamaları lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…