Oğlumun giysilerini pis veren arkadaş..

Bebek kıyafeti saklamak nedir ya?
Özel şeylerini elbet saklarsınız da çıtçıtlı bodyleri ne yapacaktınız acaba?
Marka derken neyi kastettiniz anlamadım ama burbery falan herhalde (bebeğine marka olsun diye kıyafet alan görmedim daha) bu kadar peşine düştüğünüze göre, bu sefer pazardan, uygun mağazalardan alıverirsiniz böylece bir şey olunca da içiniz yanmaz.
Çocuk dediğiniz günde ortalama 3 4 kere üst değişir ve kıyafetlerdeki lekeleri çıkmaz zaten.
Çıkması da çok önemli değil, bir iki ay sonra giyemiyor ki.
İki bebeğim oldu üst üste, 1 sene sonra bile kıyafetlerin çoğu kullanılmaz halde.
Çünkü en başta mevsim tutmuyor, yani illa alınan şey saklanınca ikinciye kullanılamıyor.
Kayınvalidemin bir lafı var; ‘bebeğin giydiği haram yediği helaldir’ der, ne de doğru der...

Kıyafeti verdiniz diye mi ağladınız :bencede baştan deseydiniz hayır diye parasını istemek çok kötü konuma koyar sizi bişey olmaz bence bende kaliteli markalı tüm kıyafetleri veriyorum geri istemeden ama kullansın kendine diye

Vhalla arkadastan ziyade senin o elbiseleri boyle temiz tutman mucize?
Hic mi kaka yapmadi beben ?
Hic mi kusmadi?
Hic mi yerde sürünmedi?
Hahhahhah kız kaka yapsın kussun ne olacak,yıkanınca temizlenmiyor mu,ben haklı buldum ayrıca konu sahibini,ama geri almaya ya da parasına tenezzül etmesin o ayrı.
Ben başkasına gönderdiğim küçülmüşleri yıkayıp ütülü paketleyip öyle gönderiyorum,geri iade öyle poşetle olur mu,oğlumun küçücük montunu kardeşim mis gibi geri verdi saklarsın diye,eskiten bebekler değil anneleri bence...

Depo edilcek kadar ayirmiyorum zaten.bi cogunu hayrina verdim.temiz ve begendiklerimi sakliyorum..ihtiyaci olsa arkadasim inan vallahi zoruma gitmezdi..
Sana birşey diyeyimmi,bazıları ne koparsa kar sayıyor.Ben borç ödediğim zamanlarmda bile indirimlerden güzel kıyafetler alıyordum çocuklarıma,kendim de dikiyordum arada.Çok uzun yıllardır görüşmediğim bir tanıdıkla halamda karşılaştım,ayaküstü hoş beş,kahveye çağırdı,eşyaları sıfırlamış,neler almış anlattı önce,tutturdu senin kızının eşyalarını bana ver tamammı, boş yere para vermeyeyim,yazık.
Ben de senin gibi bir kaç parçayı anı saklıyorum,diğerlerini düzenli olarak iki aileye veriyorum.Az dil dökmedi,benim kızım ince,olmaz seninkine giysileri desemde bırakmadı,halbuki hali vakti benim 5 6 katımdı neredeyse

Ben geri iade almıyorum tabiiki, yoksa evimde oturacak yer kalmazdı:)Kardeşim ben beklemediğim halde geri verdi montu,ben de başkasına gönderdim.
Fakat iade eden de asgari de olsa özenli olmalı.

Bana abartıyorsunuz gibi geldi üstünde halaymı çekmişler ne yani? Altı üstü kıyafet yahu! Bir bebekte nasiplenmiş sizin sayenizde sevaba girmişsiniz. Bir bez parçası için bu kadar dertlenmeyin. Parasını istemek ne demek daha neler.

Ben ztn 2.ci 3.cü cocuguma da yenisini alırım Niye ilkinin eskilerini giydireyim ki.. Maddi durum dersen de vala 2.ciye kıyafet alamayacak kadar maddi durumum kötüyse bi zahmet tek çocukla kalayım.
Alan kişi de bi garipmis kusura bakmayın ama durumu bu kadar abartmış biri olarak sizde garipsiniz.

Bence bi kiyafet icin bu kadar dert etmeyin en markali kiyafetler bile yeni doganlar cok pahali degil ikinci bebeginize alirsiniz yine ama parasini istemek bunun icin aglamak falan biraz abartu gibi geldi bana cokta dert edilecek bi mevzu deil alti ustu kiyafet yani ayrica onlari uzun sure muhafaza edemezsiniz ne kadar utuleyip kaldirsanizda ozellikle acik renkli olanlarda sararma deforme oluyo yani bi kiyafet icin arkadasinizinda kalbini kirmayin

Valla bi kkıyafet leke olur çıkmaz anlarim ama ağzı gözü nasıl kayar rengi nasıl gider diye düşünürdüm çok sevdiğim bi dostum var hic bisey istemezde denize giderken bivgun oğlunun havlusunu unutmuş benden aldı tamam dedim havluvgitti pembe bi havluydu grimsi geldi inanın büyük ihtimal renklilerle atmış çocuğunun kıyafetlerinin de rengi bi tuhaf oluyor ordan biliyorum makineye atarken dikkat etmiyorlar çünkü ben koyu renkler birde orta renkler diye ayiriyorum neyse cani sağolsun dedim ama.bi günde kıyafetin anasını aglatanlar var düzgün yıkama yapmadığı için :)

Ya niye oyle soyluyosunuz gercekten zenginlikten kudursamda yeni dogan bebegimi ikinci el giydiririm cunku gercekten tam gelisimlerini tamamlamadan oyle pahali kaliteli cesit cesit kiyafet almak akil isi degil bi kac ayligina sokaga para atmak gibi ben ogluma ne kiyafetler aldim okadar cok aldimki kirlenmese bile keyfi gunde dort bes posta giydiriyodum ne oldu hepsi yepyeni kiyafetler baskasina verdim ustelik verdigim kisinin uc bin kati maddi durumu benden iyiydi bidaha cocugum olsa sagdan soldan alirim hic gocunmam cunku yepyeni kiyafetler bos yere alindi bi cogunu ya bikere giydirdim yada hic giydirmedim inanki

Güzelim,2ci el giydirirsin tamam,bunda sorun yok,ama yıllar sonra karşılaştığın bir tanıdığa yapışırmısın illa çocuğunun kıyafetlerini bana ver diye,sanmam.Birde diyorumki,ben küçülenleri evde tutmuyorum,verdim hepsini,diyor ki ya sen kenar köşeni yokla,vardır birşeyler,bunu diyen kendini küçük düşürür ancak,kim olursa olsun...

Olurmu canim o vermek isterse verir zorla almak cingenelik gibi birsey oda asmis kendini yaptigi sacmaliktan baska birsey degil yani

Lise sinavina hazirlaniyorum. Tek kitabim var bi tane. Ustune cozmuyorum ki sonra tekrar bakarim diye. Sonra bi arkadasim istiyor. Tembihliyorum da. Geri getiriyorum. Butun sorular cozulmus koca koca tikler atilmis:)))) olan olmus. Leke kalmis da olsa katli duzenli gelseydi bu kadar goze batmazdi. Boyle durumlarda hayir diyebilmeyi ogrenmek gerek

Başta hayır demeyi bilmeliydin . İçinden gelmiyorsa vermeyecektin. Bir kaç parca giyisiden sebep arkadaşlığınız bozulacaksa , demek ki arkadaşlığınız sağlam temellere kurulmadı. Bende cocuğumun kıyafetlerini arkadaşıma gönül rahatlığı ile verdim . Geri almak aklımdan bile geçmedi . Güle güle kullansın . Hatta işine yaramış sa bir o kadar daha mutlu olurum . Sonuç ta kiyafet , geri gelir üzülmeyin

Keşke vermeseymişsiniz, 5 yaşında kardeşim var maalesef bir tane sağlam bebeklik kıyafeti yok:) mama olur,çiş olur bezinden sızar kakası olur, sümüğü olur. Bebek sonuçta geri gelirken temiz olmayacağını düşünüyor olmanız gerekirdi..

Terbiyesiz kadınla bağlarınızı kopartın.
Hayır demeyi böyle böyle öğreneceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…