- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
- Konu Sahibi Biberli_pasta
-
Siz hayatinizin hatasini yapiyorsunuz bebek kiyafetleri yuksek derecede ve sadece bebek deterjaniyla yikanir ariel nedir.Aslinda bicok sey hayir demedigim icin basima geliyor.verdiklerim ilk 6 ay kiyafeti anne sutu disinda baska bise vermiyor.bebek 4 aylik suanda..
Lekelileri ozelikle leke cikariciyla yikiyorum cikmazsa kaynar suda arielde bekletiyorum mis givi leke felan kalmiyo...
Aslinda bicok sey hayir demedigim icin basima geliyor.verdiklerim ilk 6 ay kiyafeti anne sutu disinda baska bise vermiyor.bebek 4 aylik suanda..
Lekelileri ozelikle leke cikariciyla yikiyorum cikmazsa kaynar suda arielde bekletiyorum mis givi leke felan kalmiyo...
Ayni noktaya takilmisiz ama yazmaya usenmistim :)Siz hayatinizin hatasini yapiyorsunuz bebek kiyafetleri yuksek derecede ve sadece bebek deterjaniyla yikanir ariel nedir.
Bizimkiler de hep lekeli , lekeli giysin ama bebegim mumkun mertebe az kimyasala maruz kalsin , onun sagligi bin kat onemli lekesiz kiyafetten , ben bide organik deterjanla yikiyorum les gibi kokuyo :)ben de bu mesajı arıyordum.
nasıl hem lekesiz hem de yepyeni kalıyor diye.
tavsiyem kıyafetler eskisin hatta lekeli kalsın ama bebek kıyafetlerine bu kadar kimyasal kullanmayın.
ben bebek deterjanı ile yıkıyorum, tabi çıkmıyor çoğu leke,darkmore 95 derecede yıkayın demiş ben de denemedim belki o zaman çıkar.
çıkmasa da önemsemiyorum açıkçası, çok kötü durumdaysa çöpe gider.
ama bebek kıyafetlerine devamlı leke çıkarıcı ve normal deterjan kullanmayın lütfen.
Benim de o kdar cok lekeleniyor ki uygun yerlerden bol bol alip lekelendikce atiyorum dogrusu :)ben de bu mesajı arıyordum.
tavsiyem kıyafetler eskisin hatta lekeli kalsın ama bebek kıyafetlerine bu kadar kimyasal kullanmayın.
ben bebek deterjanı ile yıkıyorum, tabi çıkmıyor çoğu leke,darkmore 95 derecede yıkayın demiş ben de denemedim belki o zaman çıkar.
ama bebek kıyafetlerine devamlı leke çıkarıcı ve normal deterjan kullanmayın lütfen.
Kesinlikleben de bu mesajı arıyordum.
Vermeyecektiniz o zaman. Hadi sünnet kıyafeti, kostüm, ilk eldiven vs saklanır da tüm kıyafetlerin manevi değeri olamaz. Hem çocuk bu, üstünü kirletme desen anlamaz. Size kıyafetlerin lekeli olarak dönmesi çok normal. Ayrıca kıyafetlerin parasını istemek de çok saçma olur. Netice de ikinci el kıyafet vermişsiniz. Kadın size vereceğine gider yeni kıyafet alırdı.
Dusuncelerini dile dokeyim milamAyni noktaya takilmisiz ama yazmaya usenmistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?