Doğuma Hazırlık Oğlumun ismi ne olsun? görüşleriniz ve oylarınız lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun İsmi ??

• Ankete Katılan
    43

Magic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
16
0
36
İzmir
Doğumuna günler kala oğlumun ismine karar vermek istiyorum. İsim önerilerinizi ve anketteki isim alternatifleri için görüşlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorummm... :61:

efe ve can isminden hiç hoşlanmıyorum eren batu seçtim ben hayırlısıyla kucağına al canım .
cantürk diye bir çocuk var bizim sitede o isimlde kulağıma hoş gelmişti

Efe ismini çok severim ama Batu'yla birleşince olmamış sanki. O yuzden Eren Batu diyorum ben

Bence Batu ismi çok güzel bir isim.Bir erkek çocuğuna verilebilecek en güzel isimlerden bence.Ben de bu ismi çok beğenirim.Ama yanındaki isimlerle çok uymamış bence.Ben Eren Batu'yu seçtim en uygunu ama Batu Eren daha güzel olmaz mı?Batu'yu kesinlikle elemeyin ama,çok kullanılan yerlere düşmüş isimelri duymaktan çok sıkıldım valla.

benimde oğlum olcak ama isim bulamıyoruz daha doğrusu buluyorum ama eşim hep bahane buluyor.son anda ne koyarsak artık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oğlum olursa adını serhat koymak isterim.. kürtçe lider geldi demek.. ve gördügüm serhatlar genelde güçlü karekterli oluyorlar

Back
X