Oğlumun kaşıntıları!!!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Oğlumun vücudunda renksiz kabarcıklar var ve sürekli kasiniyo kaç doktora gittik kremler ilaçlar fayda etmedi benzer sorun yaşayanlar var mı acaba?

kabarcik nasil civilce buyuklugundemi ?? bende de ona benzer bisey cikmisti sadece üst bacaklarimda mini et parcasi alindi bacagimdan test sonuclari geldi seddefmis ....o yasima kadar sedefi buyuk kabukluu deri hastali bilirdim bin cesiti varmis megerse ... özel testler yapilmali.... cogunda cocuklukta baslar yada benim gibi olgun yastan sonra... umarim degildir yinede..

Beyaz lekeler kalıyo kabarık kasiniyo çok bacaklarında ve kollarında var bize doktor egzama başlangıcı dedi vücudu kuru dedi iki üç yil devam eder dedi ara ara ama çok üzülüyorum ya cok kssiniyo yara yapio bazen kasimAktan daha bi buçuk yaşında bide

Biseye alerjisi olabilir
Birde vucut kabartilari vs karacigerden gelen bisi olabilir.

Atopik dermatit demediler mi? Sulanıyor mu yarası? Yanaklarında kızarıklık var mi?

benim kardeşim öyleydi iççamaşırlarını kıyafetlerini hep ütüleyip giydirirdi annem nitekim geçti deterjana alerjisi varmış acaba sizdede oyle bi durum mu var geçmiş olsun

Benim kızımdada et beni gibi renksiz kabarcıklar oluşuyor kaşınıyor ve kendi kendine dökülüp geçiyor. Sizinkide böyle birşeymi?
Kendi doktoruna ve Cilt doktoruna götürdük büyüme çağında çocuklarda olabilir önemli bişey değil demişti.

benim kardeşim öyleydi iççamaşırlarını kıyafetlerini hep ütüleyip giydirirdi annem nitekim geçti deterjana alerjisi varmış acaba sizdede oyle bi durum mu var geçmiş olsun
Doktor dedi ki dışardan bişey yedirmeyin test yapmadı ama saf sutlu çikolata yiyebilir sadece kendiniz yapın evde herseyi öyle yapıyorum ama dikkat ediyorum şeker filan yiyince çocuğun daha çok artıyor sanki kasinti si ben vermiyorum ama kaynanamlara gidince veriyolar sanirim babası da hergün elinde çikolatayla geliyo çok yememesi de lazım

Egzama demiş doktor, bir tedavisi vardır değil mi?
Araştırıp iyi bir dermotoloğa götürün.

Egzama demiş doktor, bir tedavisi vardır değil mi?
Araştırıp iyi bir dermotoloğa götürün.
Valla test yapildi bi hastanede alerjisi yüksekmis ama neye karşı olduğunu bilmiyorum. Behçet uza götürdük çocuk hastalıkları üzerine orda da test yapmadı ama egzama başlangıcı dedi iki üç yaşına kadar ara ara sürer dedi krem verdi ilaç verdi ama faydası yok dışardan bişey vermeyin dedi ama gecmiyo çok üzülüyorum bende hergün kaşıniyo

Aynen öyle kabarıyo sonra geçiyo beyaz renkte iz kalıyo üç dört hastaneye götürdük farklı farklı kremler verdi ama işe yaramıyor altı aydır var bu kasinti sizin bebek kaç aylık ne kadardır var

Aynen öyle kabarıyo sonra geçiyo beyaz renkte iz kalıyo üç dört hastaneye götürdük farklı farklı kremler verdi ama işe yaramıyor altı aydır var bu kasinti sizin bebek kaç aylık ne kadardır var
Evet aynı şekilde benim kızım 5 yaşında geçen yaz çıkmaya başladı koltuk altının yanında çıkmıştı ilk önce. şuanda hiç birşey kalmadı,tekrar çıkabilirmiş ama. Bizim doktor hiçbirşey vermedi sadece kaşımasın kendiliğinden geçer demişti.

Verdiğiniz krem ve ilaç işe yaramadı diye bir daha gidin. Muayeneden 1-2 hafta sonraki kontrol muayenesi ücretsiz olmalı.

Egzama ise sarı kantaron yaği alın eczaneden. Bir yakınımın elleri kanıyordu artık o derece kötüydü,bu bahsettiğim yağı sürüp pamuklu eldiven takıp yatıyordu,geçirdi ellerindeki egzamayı. Belki sizdede işe yarar.
Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim ama bebek ya daha bi zararı olmaz mi

Allah yardımcısı olsun.
Çocuğumuzun ufacık bir sorununda ona gelmesin bana gelsin deriz hep, her ne kadar geçeceğini bilsekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…