Yok canım kolları ve bacakların var kızarıklık değil renksiz sivilce gibi anlamadım bendeAtopik dermatit demediler mi? Sulanıyor mu yarası? Yanaklarında kızarıklık var mi?
Doktor dedi ki dışardan bişey yedirmeyin test yapmadı ama saf sutlu çikolata yiyebilir sadece kendiniz yapın evde herseyi öyle yapıyorum ama dikkat ediyorum şeker filan yiyince çocuğun daha çok artıyor sanki kasinti si ben vermiyorum ama kaynanamlara gidince veriyolar sanirim babası da hergün elinde çikolatayla geliyo çok yememesi de lazımbenim kardeşim öyleydi iççamaşırlarını kıyafetlerini hep ütüleyip giydirirdi annem nitekim geçti deterjana alerjisi varmış acaba sizdede oyle bi durum mu var geçmiş olsun
Valla test yapildi bi hastanede alerjisi yüksekmis ama neye karşı olduğunu bilmiyorum. Behçet uza götürdük çocuk hastalıkları üzerine orda da test yapmadı ama egzama başlangıcı dedi iki üç yaşına kadar ara ara sürer dedi krem verdi ilaç verdi ama faydası yok dışardan bişey vermeyin dedi ama gecmiyo çok üzülüyorum bende hergün kaşıniyoEgzama demiş doktor, bir tedavisi vardır değil mi?
Araştırıp iyi bir dermotoloğa götürün.
Aynen öyle kabarıyo sonra geçiyo beyaz renkte iz kalıyo üç dört hastaneye götürdük farklı farklı kremler verdi ama işe yaramıyor altı aydır var bu kasinti sizin bebek kaç aylık ne kadardır varBenim kızımdada et beni gibi renksiz kabarcıklar oluşuyor kaşınıyor ve kendi kendine dökülüp geçiyor. Sizinkide böyle birşeymi?
Kendi doktoruna ve Cilt doktoruna götürdük büyüme çağında çocuklarda olabilir önemli bişey değil demişti.
Evet aynı şekilde benim kızım 5 yaşında geçen yaz çıkmaya başladı koltuk altının yanında çıkmıştı ilk önce. şuanda hiç birşey kalmadı,tekrar çıkabilirmiş ama. Bizim doktor hiçbirşey vermedi sadece kaşımasın kendiliğinden geçer demişti.Aynen öyle kabarıyo sonra geçiyo beyaz renkte iz kalıyo üç dört hastaneye götürdük farklı farklı kremler verdi ama işe yaramıyor altı aydır var bu kasinti sizin bebek kaç aylık ne kadardır var
Valla test yapildi bi hastanede alerjisi yüksekmis ama neye karşı olduğunu bilmiyorum. Behçet uza götürdük çocuk hastalıkları üzerine orda da test yapmadı ama egzama başlangıcı dedi iki üç yaşına kadar ara ara sürer dedi krem verdi ilaç verdi ama faydası yok dışardan bişey vermeyin dedi ama gecmiyo çok üzülüyorum bende hergün kaşıniyo
Egzama ise sarı kantaron yaği alın eczaneden. Bir yakınımın elleri kanıyordu artık o derece kötüydü,bu bahsettiğim yağı sürüp pamuklu eldiven takıp yatıyordu,geçirdi ellerindeki egzamayı. Belki sizdede işe yarar.Valla test yapildi bi hastanede alerjisi yüksekmis ama neye karşı olduğunu bilmiyorum. Behçet uza götürdük çocuk hastalıkları üzerine orda da test yapmadı ama egzama başlangıcı dedi iki üç yaşına kadar ara ara sürer dedi krem verdi ilaç verdi ama faydası yok dışardan bişey vermeyin dedi ama gecmiyo çok üzülüyorum bende hergün kaşıniyo
Teşekkür ederim ama bebek ya daha bi zararı olmaz miEgzama ise sarı kantaron yaği alın eczaneden. Bir yakınımın elleri kanıyordu artık o derece kötüydü,bu bahsettiğim yağı sürüp pamuklu eldiven takıp yatıyordu,geçirdi ellerindeki egzamayı. Belki sizdede işe yarar.
Geçmiş olsun.
Bilemedim yan etkisi varmıdır yada bebeklerde kullanımı uygunmudur. Ben çocuk kategorisinde olduğunu varsaymıştım. Doktorunuza yada eeczaneye sorun derim.Teşekkür ederim ama bebek ya daha bi zararı olmaz mi
Allah yardımcısı olsun.Valla test yapildi bi hastanede alerjisi yüksekmis ama neye karşı olduğunu bilmiyorum. Behçet uza götürdük çocuk hastalıkları üzerine orda da test yapmadı ama egzama başlangıcı dedi iki üç yaşına kadar ara ara sürer dedi krem verdi ilaç verdi ama faydası yok dışardan bişey vermeyin dedi ama gecmiyo çok üzülüyorum bende hergün kaşıniyo
Bilmiyorum ki normal bizim kullandığımız deterjanlardan kullanıyorum bide hassas ciltler icin yumusatici kullaniyorumdeterjana alerjisi olabilir arkadaşımın bebeğinin başına gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?