Yegeniniz sizi kafaya almis bence ya da o da kucuk cocuksa bilirsiniz hayal dunyalari ne kadar genis sacmalamistir :)
Size soyle anlatayim ben de cok yaramaz bir cocuktum. Agaclardan damlardan inmezdim mahalledeki erkek cocuklarini doverdim erkek fatmaydim yani. Annem de benim totoma vururdu kulagimi cekerdi elime vururdu falan ama hiic aglamazdim . Canim yanmadigindan mi ? Hayir basbayaa inattan
Kardesim de cok uslu bir cocuktu yalniz cok patavatsizdi. Herseyi herkesin icinde soylerdi. 6 yasinda bigun bize misafir gelmis kadinlar kendi aralarinda konusuyor tabi erkekler hakkinda,herkesin icinde anne kondom ne demek demez mi

annem sacinin bi parcasini cekmek de degil minnacik durttu nasil bagirarak agliyor ve 3 gun annemle konusmadi annem 3 gun ozur diledi
Yani cocugunuzun icli icli bi kosede aglamasi sizi bu kadar vicdan azabina sokmus ben gibi arsiz olsa bu kadar uzulmezdiniz

cok da kafaniza takmayin evladim yok belki bilemem ama annem bana o gunlerde oyle yapmasaydi simdi tam bir genckiz olamazdim erkek fatma olarak devam ederdim belki de... ya da ucari olurdum sorumluluk alamazdim. Konusarak cocuk ne anlasin canim haa hii der devam eder sizin bu mudahalenizi kafasina yazmistir bence ve birdaha bu kadar yaramazlik yapmaz en azindan kotasini ogrenmistir siz simdi gozune baksaniz anlar o :)
Biraz uzun oldu ama paylasmak istedim uzmeyin kendinizi :)