- 9 Ocak 2015
- 1.212
- 779
- 163
- 39
Ay lutfen su irkci fanatik yaklasimdan bi siyrilinBekara karı boşamak ne kadar kolaysa sana da çocuk bakmak o kadar kolay. Benim tüm akrabalarım avrupada. Onların çocuklarının yedikleri dayakları hiçbirimiz yememişizdir, hiçbirinin de çocuğu elinden alınmadı. Senin yaşadığın yer avrupaysa onlarınki nere ? Hiçbirimiz şiddeti savunmuyoruz ama önce çocuğun olsun sonra gel bu şekilde kendinden emin konuş. Benim ablamda senin gibi düşünüyordu şimdi çocuğa pata küte girişiyor elinden ben zor alıyorum çocuğu. Avrupa diyip duruyorsun da o çok savunduğun avrupada çocukların büyüyüp ne bataklıklara düştüklerini hepimiz biliyoruz. Türkiyem gibisi yok, Türk ailelerinde yetişen çocuklar gibisi de yok çok avrupalar görmüş bilmiş biri olarak söylüyorum bunu. Bu şekilde söylemlerin hiç hoş değil. Tüm avrupayı toplasan bir memleketim etmez.
avrupa medeniyet ve ekonomik yonden bizden kat kat ilerde bunu artik kabul edin
bizde cocugunu sokaga atan kimse yok zaten
daha gecen gun cocugunu bogarak olduren bir anneyi gösteriyordu tv
eger sizin avrupada yasayan akrabalariniz cocuklari dovuyorsa bu aile icinde kaliyorsa almazlar tabi
gidip cocuk veya herhangi biri sikayet etse almiyorlarmi gor bakalim o zaman
polis herkesin evine tek tek girip nobet tutmuyor
Sizin ablaniz ve sizin yasantiniz umrumda degil.ben kendimi bilirim
şu bdvye de birsey yazmaya gelmiyor koca koca kadinlar gelmis toplasip bana cocuk şiddetini savunuyor