• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

Niye yan baktin diye kavga cikaran
bir toplumun insanlarina
laf anlatmakta oldugum icin kendime kiziyorum
kimse sizden fazla onemsemez cocugunuzu
ama onemserken canini yakmayin en azindan
yok hamile kadina baski yaptin yok cocugun yok ne anlarsin off sıktı nız cidden.artik bu konuya birsey yazmucam alintilayip durmayin...
maalesef ki o toplumun bir parçasısınız küçük hanım ha o topluma ait hissetmiyorsanız kendinizi o topluma ait sosyal platformları terketip kendinizi ait hissettiğiniz toplumların platformlarında gezerseniz belki bu kadar içlenmezsiniz.

maalesef ki o toplumun bir parçasısınız küçük hanım ha o topluma ait hissetmiyorsanız kendinizi o topluma ait sosyal platformları terketip kendinizi ait hissettiğiniz toplumların platformlarında gezerseniz belki bu kadar içlenmezsiniz.
Oldu:KK61:

Niye yan baktin diye kavga cikaran
bir toplumun insanlarina
laf anlatmakta oldugum icin kendime kiziyorum
kimse sizden fazla onemsemez cocugunuzu
ama onemserken canini yakmayin en azindan
yok hamile kadina baski yaptin yok cocugun yok ne anlarsin off sıktı nız cidden.artik bu konuya birsey yazmucam alintilayip durmayin...
Senn biliiyn..

Benim kerata oğlum 5 yaşın içinde ve havalar malum soğuk ev ne kadar doğalgazlı olsada çocuk banyo yapınca üşür ve hastalanır endişesiyle hızlı hızlı giydirmeye çalışırım onu.. bu benim velet bornozunu atar üstünden nerde soğuk yer var kaçar oraya gel oğlum yapma oğlum yok dinlemez.. ama öyle böyle değil. oyun sanıyor kaçıyor giyinmemek için.. bi sinirlendim tokat attım oğluma ve tabi anında pişman oldum dudaklarını büzüştürdü. gözleri doldu. ama yanımada geldi çıt yok giyindik.. bendede çıt yok. oğlumu giyindirdim mutfağa gittim gözlerim doldu hem yemek yapıyorum hem ağlıyorum sessiz sessiz..babadada ses yok sofra kuruldu yemek yemeğe başladık...oğlum gözlerime bakıyor benden bir ışık görmek için ama anlasın istiyorum.. laf atıyor cevap vermiyorum ..sadece babasıyla konuşuyorum.. yarım saat geçti geçmedi oğlum kucağıma gelip anne niye konuşmuyorsun benle dedi.. asla itmedim çünkü ilk atılımın ondan gelmesini bekliyordum. oğlum sen anneyi çok üzüyorsun deyip yaptığı hareketleri anlattım ona tabi bu arada kucağımda ve sonuç özür diledi benden bende ondan öpüştük kokuştuk peki sonra nemi oldu bu kerata gene her banyo yapışında verdiği sözü unutup giyinmemek için aynı hareketleri yapıyor bense fatihim o istemediğin tokat ..teee.şimdi geliyor sana diyorum..ve zıplıyor hemen yanıma..

böyle örnekler verirken aslında cokta üzülmediğinizi düşünüyorum.

bilmiyorum ben mesela asla bu yüzden ona vurmam

böyle örnekler verirken aslında cokta üzülmediğinizi düşünüyorum.

bilmiyorum ben mesela asla bu yüzden ona vurmam
elbette vurma.... ama çokta üzülmedin yorumunuda yapma eğer yazımdaki ince espiriyi anlamış olsaydın evlatlarla anneler arasındaki ilişkilerin farklı bir yönünüde görmüş olurdun..

elbette vurma.... ama çokta üzülmedin yorumunuda yapma eğer yazımdaki ince espiriyi anlamış olsaydın evlatlarla anneler arasındaki ilişkilerin farklı bir yönünüde görmüş olurdun..
dımı baska turlusu olunca kanımıza dokanıyor ılla laf sokacagız.
sız orada bal gıbı ben ona sakalayla karısık o tokadı hatırlatıyorum oda hemen gelıyor, yanı sıddet ıse yaradı mesajı vermedıysenız benımde adımı baska bısı yapın

dımı baska turlusu olunca kanımıza dokanıyor ılla laf sokacagız.
sız orada bal gıbı ben ona sakalayla karısık o tokadı hatırlatıyorum oda hemen gelıyor, yanı sıddet ıse yaradı mesajı vermedıysenız benımde adımı baska bısı yapın
adın neki seninn niye başka bişi yapalım..yokannemm uğraşmicam sen öyle düşünmeye devam et..anneler ve evlatların arasındaki ilişkilere karışmayıp saçma sapan yorumlar getirmeyin kafii..daha ne diyiyim yani..

Back
X