oğlumun nesi var??

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
158
Ankara
Kızlar bana yardım edin, ben genele bu saatlerde uğrayabiliyorum ama genelde kimse olmuyor
benim oğlum uykuya daldıktan sonra sürekli ağlayıp duruyor gözleri kapalı ama ağlıyor ve hareketler yapıyor, başını bi sağa bi sola çeviriyor, sırtını yerden kaldırıyor her iki bacağını da kaldırıp sertçe beşiğine vuruyor vs,
yaklaşık 1 hafta dır yapıyor, böyle bi şey başına gelen var mı niye yapıyor acaba
belli ki bi şeyden rahatsız ama çözemedim

canım benim komsumun oğluda uykusunda huzursuzdu gün içinde de gergindi çocuk. meğerse başucunda duran ayaklı abajuru canavar zannediyormuş uykusunda bile onu korkutuyormuş. annesi bunu anlayınca diger odaya götürdü abajuru ama cocuk yinede huzursuz davranınca attı evden ben kendm sahit oldum cocuk eşyayı ağlayarak işaret ediyordu.

kaslarla alakalı bir problem olabilir,kas spazmı-sinir sıkışması gibi, ağlama sebebide bu ağrı olabilir. bu sadece tahmin, dr'a danışmalısın durumu.

sadece uykuya dalarken yapıyor ve de genellikle gece uykusuna
gündüzleri mutlu bi bebek maşallah
çok şükür bi sıkıntısı olmuyor
evet dr.a sorucam
herkese teşekkürler

Kızlar bana yardım edin, ben genele bu saatlerde uğrayabiliyorum ama genelde kimse olmuyor
benim oğlum uykuya daldıktan sonra sürekli ağlayıp duruyor gözleri kapalı ama ağlıyor ve hareketler yapıyor, başını bi sağa bi sola çeviriyor, sırtını yerden kaldırıyor her iki bacağını da kaldırıp sertçe beşiğine vuruyor vs,
yaklaşık 1 hafta dır yapıyor, böyle bi şey başına gelen var mı niye yapıyor acaba
belli ki bi şeyden rahatsız ama çözemedim

canım bizim doktorumuz diş için artık gece uykularından uyanarak kalkacak demişti, dişle alakalı olabilir mi? nasıl damakları?

en doğrusunu doktorun söyler tabii, inşallah önemli bişey değildir.

canım gaz sıkıntısı olabilir ya da dişler erken çıkacaktır ondan olabilir.bence de bir dra götür ki için rahat etsin...geçmiş olsun öpüyorum kuzucuklarını...

Canım doktora gittin mi bilmiyorum ama gaz olabilr mi acaba. Bazen benim kızım da dediğin gibi yapıyor ve gazdan dolayı yapıyor.uyuyamıyor kafasını sürekli çevirip duruyor.

diş çıkarıyor olabilir.
diş ağrısından ağlıyordur.
benimkide öyle yapıyor.
geceleri yatağın bi başına yatırıyorum.
sinirli bir şekilde kendini ittire ittire ağlaya ağlaya yatağın sonuna kadar gidiyo.
bebeğin küçükmüş daha gaz da olabilir.

Benimkide 1 haftadır öyle gece uykusunda sürekli mızırdıyor geçen gece 1 den 2 ye 8 kere (eşim saymış :D ) yataktan kalktım susturup uyutuyorum dönüyorum yatağa tekrar başlıyor anlamadım bende ne oldu ama dişden şüpheleniyorum..

Gece terörü diye bir şey var. İstersen netten araştır ve belirtileri karşılaştır. Bebek olduğu için derdini anlamakta zorluk çekiyoruz. Benim kızım da sürekli sayıklıyor. Doktoruna danış, bir önerisi olacaktır eminim...

benim oğluşta yapıyor canım. böyle icli icli aglıyor uyurken sonra o kafasını sürekli saga sola ceviriyor. ağladığı zamanlar,melekler aglatıyor derler ama kafa cevirme olayını bende anlamadım ama bence de gazdandır.

ya bu kadar olur dönemsel demek ki...bizim ki de 1 haftadır geceleri ince ince derinden ağlıyor içli içli...ama gözler kapalı...kafasını da sağa sola atıyor...diş olabilir demek ki....allah hepimize yardım etsin...

Back
X