- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
otizm teshisi konmadi henuz .ne şikayetleriniz vardı otizm teşhisi konuldu?
turkiyeden donduk. 3 yasina girecek, konusuyorum ama anliyor mu bilemiyorumOy canım ya, kaç yaşında ki oğlan? Konuşunca anlar mı? Ne kadar daha Türkiye'desiniz?
kaç yaşında canım oğlunotizm teshisi konmadi henuz .
bulgular var dedi. ama zamanimiz yetmedi turkiyede burada da doktor randevusu bekliyoruz.
konusma geriligi var.
ismine cogunlukla bakmiyor.
parmagiyla isaret etmiyor.
iletisimi yasitlariyla normal degil.
evet bulguları var gibi ama kesin tanı koyulmamış sanırım.peki epilepsi nöbetleri var mıydı hiç geçirdi mi?otizm teshisi konmadi henuz .
bulgular var dedi. ama zamanimiz yetmedi turkiyede burada da doktor randevusu bekliyoruz.
konusma geriligi var.
Yaşadığın ulkede doktor randevusu geç mi geliyor.otizm teshisi konmadi henuz .
konusma geriligi var.
cani istediginde. ama sadece benim komutlarimi. nadiren babasinin.siz ona komut verdiğinizde yerine getiryo mu ?
2 yas 10 aylikkaç yaşında canım oğlun
elimizden geleni yapiyoruz. 5 aylik kizim var o da cok ilgi istiyor.anladım bunun mutlaka üstüne gidin ve ilginizi esirgemeyin babası size yardımcı olsun bolca eğlenin gülün...
Nasıl ya bir şeyin Yakış olduğunu anlatinca tamam anne yada tamam olur demiyorum 2012 dogumlumuturkiyeden donduk. 3 yasina girecek, konusuyorum ama anliyor mu bilemiyorum
televızyon pekı?otizm teshisi konmadi henuz .
konusma geriligi var.
Oy şeker, kıskanması çok doğal bence...birde yabancı bir ortamda babadan da ayrılınca kimbilir neler kurdu kafada yavrucak.turkiyeden donduk. 3 yasina girecek, konusuyorum ama anliyor mu bilemiyorum
elimizden geleni yapiyoruz. 2 yasindan beri farkindayim ben de normal olmadiginin.Sizi üzmek istemem ama otizme doğuştan yatkınlık olan çocuklarda 2-3 yaş arası belirtileri ortaya çıkabiliyor. Bir arkadaşımın kızına 2,5 yaşında otizm teşhisi kondu ve doğuştan yatkınlık olduğunu şöylemiş doktoru. İhmal etmeyin lütfen. Kendinizi de üzmeyin çünkü arkadaşın kızı şimdi çok iyi durumda evet normal çocuklardan biraz daha fazla ilgi ve emek istiyorlar ama bunu başarmakta imkansız değil emin olun.
dalma nobetleri var. eeg ile kondu teshis.evet bulguları var gibi ama kesin tanı koyulmamış sanırım.peki epilepsi nöbetleri var mıydı hiç geçirdi mi?
şimdi durum şu eğer otizm bulguları var ise yeni bir ortama girince buna tepki olarak sana aşırı bağlanmış olabilir ve şu anda bunu takıntı haline getirdiyse o yüzden tekrarlayan davranışlar haline dönüşmüş olabilir.sonuçta farklı bir ülke,farklı insanlar,farklı bir ortam ve bir kaç gün babanın yokluğu ile bu davranışları gelişmiş olabilir.
yurt dışında doktor randevusu almak uzun mu sürüyor?
yukarida cevapladim.Yaşadığın ulkede doktor randevusu geç mi geliyor.
televizyon yok evde.televızyon pekı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?