- 4 Kasım 2014
- 878
- 818
- 128
- 46
Öpim bi o zaman :***
hiş noliir orada.. :)
yorumun için sağol kızım sonucun yanlıs fakat olaya karşı açıdan da bakmama yardım ettin fakatbu yazıyı oğluma okutmayı düşünüyorum dengi dengine başka birini bulup mutluolacagını o da bilmeli
oğlumla aynı okuldan tanıştılar burslu okuğunu tahmin ediyorum onun dışında resmini de gördüm bir kaç kere onun dışında merak ettiklerimi oğluma sordum küçük olandan ilk adım gelmeliydiBen oglumun 3 senedir konustugu sevgilisini merak ederdim bir anne olarak. Evime öylesine davet eder, onunla tanisir ve arkadas olmaya calisirdim. Cünkü bilmek isterdim veya daha dogrusu merak ederdim sahsen, ne yaptigini, nerde okudugunu, ( Allah korusun köt aliskanligi olup olmadigini ) bilmek isterdim. ister evlenirler veya evlenmezler aralarinda ciddi veya degil fark etmez.
Bu benim anne olarak ogluma gösterdigim saygi ve sevgidir.
Seni de öpücemmmmmmmm :*************hiş noliir orada.. :)
o zaman tamammm :)Seni de öpücemmmmmmmm :*************
haa siz adını feriha koydum dan geliyorsunuz sonra kız ölüyor devamı da tutmuyor denendi o senaryooğlumla aynı okuldan tanıştılar burslu okuğunu tahmin ediyorum onun dışında resmini de gördüm bir kaç kere onun dışında merak ettiklerimi oğluma sordum küçük olandan ilk adım gelmeliydi
Ben oglunuza talibim .
oğlumla aynı okuldan tanıştılar burslu okuğunu tahmin ediyorum onun dışında resmini de gördüm bir kaç kere onun dışında merak ettiklerimi oğluma sordum küçük olandan ilk adım gelmeliydi
inanmayacak bişi yok ki
bu tarz tonlarca anne var :d
Az inandirici olaydi iyiyiydi.
Benim sevgilimin annesinin yaptığı gibi yapın mesela oğlan in yaninda güzel konuşun o gidince hanim kızı yerden yere vurun. Sürekli paradan puldan bahsedin. Mümkünse kızı her gün arayın. Hal hatır sorar gibi yapıp yine paradan bahsedin. Hiçbir seyini de begenmeyin. Abartip hedoye de alin.ara sıra kızın is yerine uğrayın sonunda kız siz konuşurken yanlışlıkla whats app da ses kaydetme tuşuna basılı kalan parmagiyla her şeyi gün yüzüne sersin sevgilisi onu daha çok sevsin sen bu zamana kadar nasıl dayanmissin desin. Sizde cilelerden çile zulumlerden zulüm begenin iç dunyanizda
Allah sabir versin canim sen bu oglani almakta kararli misin? O kadin daha cok canini sikacaga benziyor...Benim sevgilimin annesinin yaptığı gibi yapın mesela oğlan in yaninda güzel konuşun o gidince hanim kızı yerden yere vurun. Sürekli paradan puldan bahsedin. Mümkünse kızı her gün arayın. Hal hatır sorar gibi yapıp yine paradan bahsedin. Hiçbir seyini de begenmeyin. Abartip hedoye de alin.ara sıra kızın is yerine uğrayın sonunda kız siz konuşurken yanlışlıkla whats app da ses kaydetme tuşuna basılı kalan parmagiyla her şeyi gün yüzüne sersin sevgilisi onu daha çok sevsin sen bu zamana kadar nasıl dayanmissin desin. Sizde cilelerden çile zulumlerden zulüm begenin iç dunyanizda
Benim sevgilimin annesinin yaptığı gibi yapın mesela oğlan in yaninda güzel konuşun o gidince hanim kızı yerden yere vurun. Sürekli paradan puldan bahsedin. Mümkünse kızı her gün arayın. Hal hatır sorar gibi yapıp yine paradan bahsedin. Hiçbir seyini de begenmeyin. Abartip hedoye de alin.ara sıra kızın is yerine uğrayın sonunda kız siz konuşurken yanlışlıkla whats app da ses kaydetme tuşuna basılı kalan parmagiyla her şeyi gün yüzüne sersin sevgilisi onu daha çok sevsin sen bu zamana kadar nasıl dayanmissin desin. Sizde cilelerden çile zulumlerden zulüm begenin iç dunyanizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?