oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Oğlunuzun sevgili olsa da olmasa da bir zamandan sonra sizden uzaklaşacaktı zaten. Bu herkes için geçerli ne kız çocuğu ne erkek çocuğu 5 yaşındaki gibi her an yanınızda olup her dediğiniz yapacak değilya. Ve kızın bir kötü bişey yaptığını sanmıyorum yapmış olsaydı siz kesin yazardınız. Bişey yapmadığı halde sadece oğlunuzu kıskandığınız için ayırmak istiyorsunuz. Yapmayın eğer oğlunuz kızı gerçekten seviyorsa emin olun sizden daha çok uzaklaşacaktır ayırmaya çalışırsanız Bence kıskanacağınıza oğlunuzun yanında durun anne gibi kuma gibi değil. Ve insanları küçümsemekten vazgeçin kimin ne olacağı belli değil. Ne oldum değil ne olacağım diyin.

Uvvv yazık sana kuzummm valla kaynana öyle demişse senin diyeceğin de pek ağır kalmazmış hani

yani sıkıntı bu yakardaki yazının yarısaına gelince aa yazık anne ye yapmaması lazım ergen dedim ve sizi motive edecek bişeyler yazacaktım gelgelelim yazının sonuna vardıkça açıkçası kıza üzüldüm şimdi geliriniz yüksekse yüksek yani neyapsın sevmesinlermi birbirlerini durumunuz iyi ise oğlunuza destek çıkarsınız durumlarını orta hale getirirsiniz neden uyuşmasınlarki yardımcı olun bence bu şekilde davranarak evladınızı daha çok kendinizden uzaklaştırırsınız sonrada buralarda böyle daha çok yazarsınız maddiyatınızı oğlunuzun yüzüne eğer devamlı başa kalkarak vuruyorsanız oğlunuz kendini sizden daha çok soyutlıcaktır yakınlık bu şekilde beklemeyin siz resmen soğutuyorsuznuz kendinizden yazık o kıza da yazık zamana bırakın biraz ... bırakın uyuşmadığını ki uyuşmaması için fakir olmak ayıp bişey değil bi sebep yok varsayalım uyuşmadığını hissederse oğlunuz ayrılsın bıraksın farkındalığa o varsın sizde oğlunuzun hakkında ne hayırlısı ise onun için ona dua edin yapacağınız şu zamanda bir tek o

Konuyu yeni gördüm ve gerçek olduğuna inanmıyorum özellikle dikkat çeken konular seçilmiş kadınların zayıf noktası kaynana ve maddiyat.

gercekten hic hoslanmiyorum bu tip insanlardan.. iyi ki de cocugunuz sevgilisinin sozunu dinleyen biri olmus, aksi taktirde hicbi zaman evliliginde mutlu olamayacak, esini mutlu edemeyecek birine donusecekti. tek derdi sizi nasil mutlu edebilirim olacakti, ama tabi sizin asil istediginiz sey de bu.

nedir bu ogullarin sizin gibilerden cektikleri ya? ana kuzusu bi nesil yetisiyor sayenizde. esinizden goremediginiz ilgiyi ogullarinizda bulmaya calisiyosunuz, herseyiniz o oluyor, gereginden fazla anlamlar yukluyorsunuz ogullariniza. istiyorsunuz ki sizin uzerinize gul koklamasin. kralicesi olun oglunuzun. tursusunu kurun, fino kopegi gibi gel dediginizde gelsin git dediginizde gitsin.. yeter yaa, mutsuz evliliklerin bas mimarlarindan birisi de sizin gibi erkek anneleri malesef!

Hanımefendi,
Yetişkin bir kız annesi olarak şu söylediğiniz laflardan ben utandım..

Konu ne durumda arkadaşlar? Konu sahibinin derdine derman olabildiniz mi?

bence konu fake.. yoksa yani boyle anneler turk filmlerinde var .. yoksa gercek hayatta da mi var .. inanamadim nedense.. eger konu gercekse, al parani, defol git , o kizi da rahat birak.. oglun bunalmis senden, oglunu da rahat birak..
Bu konu gerçek mi değil mi bilmem ama bu tarz insanlar gerçekten var bizzat yaşadım. Acinacak haldeler

Yeni üye ilk konu dalga geçecek yer mi bulamadınız? sizin eşiniz siz çıkarken evliyken size uyum sağlamadı mı, ailesinin annesinin ağzına baksa hoşunuza gider miydi artık o büyüdü sizin korumacılığınıza ihtiyacı yok. Ne demek biz çok varlıklı aileyiz de onlar böyle de söyler misiniz sizin gibi varlıklı olsa ama oğlunuz mutsuz olsa anlaşamasa iyi mi? neden oğlum mutlu anlaştığı birini bulmuş demiyorsunuz da vay onun dediğini yapıyor diyorsunuz ömrünün sonuna kadar size amade mi olsun. Benim eşimin annesi de beni istemedi eşi sayesinde bir yerlere gelmiş, bekarken onun da durumu iyi değilmiş ama çabuk unutmuş o günleri çevrelerinden birini istemiş, eşim beni sevdi hiç istemedi ama evlendik mutluyuz 7 senelik evliyiz eşimi de bu durum etkilemedi neden etkilesin maddi durumum eşimi. Eşim hep yanımda oldu çok da mutluyuz.

Sizin kocanızda sizi annesine tercih etti o zaman da böyle davransaydınız ya kocanıza git annen beğensin üstünü başını deseydiniz, annelik sizin için bu demekse:)
Ama yemezdi o zaman of bu nasıl hayat bayanlar kocam annesinin sözünden çıkmıyor derdiniz
Siz bi emir eri yetiştirmişsiniz şimdide sizin yerine sevgilisini seçmiş sözünü dinlemek için.
Bu arada anne oğul ilişkinizi sağlıklı bulmadım, kendinizi kızla kıyaslamalar falan, oğlunuzdan ilgi beklemeler.
Bu arada oğlunuzu zora sokarsınız böyle davranarak, sizden iyice uzaklaşır, çocuk gençliğini yaşayamıyor resmen annesi evde kıskançlık krizine giriyor çok saçma.
Ve bence siz oğlunuzu falan evlendiremezsiniz, gelini benden çok sevicek diye.
Bence normal değil bu kadar saplantılı ana oğul ilişkisi.
Maddiyat için dediğiniz şeyler için tek cümle. Vermesini bilen almasını da bilir:)

Emin ol kızda seni hayatından çıkarmayı çok istiyordur ama ne yapıcan işte atılmaz, satılmazsın :)
Korkma yemez kimse oğlunu, rahat ol :)

yazık oğluna ablacım senin ne derdin var ne güzel seviyor çocuk, memur kızıysa ne olmuş hizmet birleştirmesi anlaşması mı bu ? malları mı birleştirecektiniz? sevgilisinin dediğini yapar tabi ki doğasına uygun hareket ediyor, garip gelen bir şey yok bana ilk gelin olduğun zamanları hatırla..

N'aber ekşici kardiiş?
Ssg'ye söyle beni çaylaklıktan çıkarsın. =(

parayla mutluluk olmaz elbet ama iki farklı aile bir arada geçim zor siz sizden çok zengin yada fakir biriyle evlenmesine izin verir misiniz çocuğunuzun

Kendinizi o kızın yerine koydunuz mu hiç. Aynı şey sizin başınıza gelseydi annesinin sözünden çıkmayan bir eş istermisiniz ? Ya da fakirsiniz diye sevgilinizden ayiran bir kaynana? Gençleri biraz rahat bırakın artık ya.

Oğlun haklı sen kafayı yemişin. Uyuşmasalar niye 3yıldır birbirlerine katlansınlar. Oğlun o kızla değilde başkasıyla evlense seni dinlicek mi?
Maddi açıdan uçurum varmş insan olduktan sonra oğlunu mutlu ettikten sonra paranın önemi varmı? Bak senin paran var ama oğlunu mutlu edemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…