Mutlaka takıcak sinifinida degistirmem mumkun degil sinifi arkadaslarini seviyoTakacak bi tip belli. Ama siz yinede konusun mudurle. O da ise yaramazsa, tirnaklarinizi gostermenizin zamani gelmistir.
Dersine girdigi 4sinif var sadece paralı ögretmen varmis okulda acaba o da öylemi onu ögrenmem lazım önceBir kaç veli ile daha konuşun
Hem bimere hem de il milli eğitime şikayet edin
Bimere nasıl sikayet etmem gerekiyo yani netten mi hic bilgim yok bu konularda ilk defa boyle bisiyle karsilasiyorumBöyle öğretmenler okuldan soğutuyor çocuğu net. Ne demek anneleriniz doğurup sokağa saliyor? Sanki çocuk parkta,cafede vs biryerde,okulda bu çocuklar okulda! Eğitim almaya geliyorlar!
Müdürle konuşun,çözemezse bimere şikayet edin.
Ben dersten sirf takmak icin 0 vermesini bile göze aldım artıkbence öğretmenlik için sadece kpss adı altında yapılan gereksiz sınav yeterli olmamalı ciddi bir psikolojik testten de geçirilmeli bu insanlar.
çocukların yapamadıkları şeylerin fotoğrafını çekmek ne demek? lütfen okul idaresi ile konuş.böyle saçma sapan davranışlar kabul edilemez.
Ben dersten sirf takmak icin 0 vermesini bile göze aldım artık
Sadece dur demek istiyorum
Ama daha fazla rencide ederse cocugumu is uzar mahkemeye kadar gider.
Cocugun taklitini yapmak ne yaBenimde kizimin ogretmeni dogum iznine ayrildi. Bu yil ucretli bir ogretmen geliyor. Yeni mezun ustelik. Odevini yapmayanlari tek ayak ustunde bekletiyormus. Simdilik benim kizima boyle bisi yapmadi. O yuzden gidip uyarmadim. Ama oyle bisi yaparsa, agzinin payini veririm. Yeni mezun ama, kafa taş devrinde.
İnanın kendimi yiyorumKesinlikle BİMER'e şikayet etmelisiniz. Çocuğu okulan soğutur bu tür davranışlar. Hem genç öğretmene de bir ders olur. Beliki birileri doğru öğretmen asıl olur anlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?