Bir öğretmen olarak yorumlaya çalışayım. Bir kısmında sizi bir kısmında öğretmeni haksız gördüm.. Öğretmen elinde çayla konuşabilir. Derste 40 dk boğazımız kuruyor o çay bizim için çok önemli. Çay bizim mazotumuz desek yeridir :) kadın sonuçta tenefüste sizinle konuşmayı zorunlu olmadığı halde kabul etmiş, teşekkür etmeliydiniz. ayrıca defterde yok o konu diyorsunuz işlememiş diyorsunuz ama ben de derste işlediğim her konuyu deftere yazmıyorum. Deftere yazmamak konuyu işlememek demek değildir.. Öğretmenin ne amaçla fotoğraf çektiğini anlamadım ama...Ben bunların hepsini yapıcam
Cünki ben de benimle konusma tarzına takıldım
Ben bir veliyim ve ilk defa görüsüyorum
Elinde cay yudumlayıp hı hı hı demekle turkce ögretmeni olunmuyo.
Gercekden bu ögretmenlerin doguda zor sartlarda görev alması lazım
Belki akılları baslarına gelir
Su sinirle sizinle ugrasamicamBir öğretmen olarak yorumlaya çalışayım. Bir kısmında sizi bir kısmında öğretmeni haksız gördüm.. Öğretmen elinde çayla konuşabilir. Derste 40 dk boğazımız kuruyor o çay bizim için çok önemli. Çay bizim mazotumuz desek yeridir :) kadın sonuçta tenefüste sizinle konuşmayı zorunlu olmadığı halde kabul etmiş, teşekkür etmeliydiniz. ayrıca defterde yok o konu diyorsunuz işlememiş diyorsunuz ama ben de derste işlediğim her konuyu deftere yazmıyorum. Deftere yazmamak konuyu işlememek demek değildir.. Öğretmenin ne amaçla fotoğraf çektiğini anlamadım ama...
Bir öğretmen olarak yorumlaya çalışayım. Bir kısmında sizi bir kısmında öğretmeni haksız gördüm.. Öğretmen elinde çayla konuşabilir. Derste 40 dk boğazımız kuruyor o çay bizim için çok önemli. Çay bizim mazotumuz desek yeridir :) kadın sonuçta tenefüste sizinle konuşmayı zorunlu olmadığı halde kabul etmiş, teşekkür etmeliydiniz. ayrıca defterde yok o konu diyorsunuz işlememiş diyorsunuz ama ben de derste işlediğim her konuyu deftere yazmıyorum. Deftere yazmamak konuyu işlememek demek değildir.. Öğretmenin ne amaçla fotoğraf çektiğini anlamadım ama...
Aynen cnm oglumum turkceden sogumasi benim icin uc noktaHerkes öğretmen olabilir ama eğitimci olamaz. Kolaylıklar dilerimtr_lelli
Çocuğa üzüldüm. Bu olumsuzluklar çocuk üzerinde kötü etkiler bırakıyor diye düşünüyorum.
Koyun can derdinde "inek" etBen bu yazınızda öğretmeni haksız gören bir ifadenizi göremedim.
Bir öğretmen olarak yorumlaya çalışayım. Bir kısmında sizi bir kısmında öğretmeni haksız gördüm.. Öğretmen elinde çayla konuşabilir. Derste 40 dk boğazımız kuruyor o çay bizim için çok önemli. Çay bizim mazotumuz desek yeridir :) kadın sonuçta tenefüste sizinle konuşmayı zorunlu olmadığı halde kabul etmiş, teşekkür etmeliydiniz. ayrıca defterde yok o konu diyorsunuz işlememiş diyorsunuz ama ben de derste işlediğim her konuyu deftere yazmıyorum. Deftere yazmamak konuyu işlememek demek değildir.. Öğretmenin ne amaçla fotoğraf çektiğini anlamadım ama...
öğretmen değil veliyim ama sizinle aynı fikirdeyim..elimnde çay olması neden saygısızlık olsun ki,40 dk ders işleniyor,devamlı konuşup anlatarak..oğlum anaokulunda olmasına karşın bizimd e veli görüşme saatlerimiz var. ziraa isteyen istediği saatte gelirse ,öğretmene dinlenme zamanı kalmaz.teneffüs sadece öğrenci için değil öğretmen için de var.Bir öğretmen olarak yorumlaya çalışayım. Bir kısmında sizi bir kısmında öğretmeni haksız gördüm.. Öğretmen elinde çayla konuşabilir. Derste 40 dk boğazımız kuruyor o çay bizim için çok önemli. Çay bizim mazotumuz desek yeridir :) kadın sonuçta tenefüste sizinle konuşmayı zorunlu olmadığı halde kabul etmiş, teşekkür etmeliydiniz. ayrıca defterde yok o konu diyorsunuz işlememiş diyorsunuz ama ben de derste işlediğim her konuyu deftere yazmıyorum. Deftere yazmamak konuyu işlememek demek değildir.. Öğretmenin ne amaçla fotoğraf çektiğini anlamadım ama...
Dersine girdigi 4sinif var sadece paralı ögretmen varmis okulda acaba o da öylemi onu ögrenmem lazım önce
Oglum cok etkileniyo
Kesinlikle cok haklisinizÖğretmenin tavrı çocukların geleceği açısından çok önemli nerdeyse çocuğu okuldan sogutacak
Sonuna kadar uğraşın bence
Fotoğraf çekme kısmını anlayamadım meselaben de bir öğretmen olarak sorayım,öğretmeni haksız gördüğünüz yer neresi?
Bence siz önce sinirlerinize hakim olmayı öğrenin.. Zira şikayetleriniz çok elle tutulur şeyler değil.. Çocuğun tüm dersleri 5 olup türkçesi de 1 olabilir... Gayet normal.. Bunlarla şikayet ederseniz ben size sonucu şimdiden söyleyeyim.. "Soruşturmaya gerek görülmemiştir"..Su sinirle sizinle ugrasamicam
Gidin mazot alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?