Öğretmenlik çok kutsal bir meslek hepsine saygı duyarım ama sadece öğretmen olmak yetmez insanlık da önemli.Öğretmenler arasında aşırı derece de bir gruplaşma birbirini savunma örgütlenme var , bunu her meslek elemanları yapamıyor misal sosyal hizmet , iibf liler vs. gibi , birbirlerini körü körüne desteklerler hiç şaşırmadım şu yapılan yorumlara başka bir şey beklemeyin bence.
konu sahibi kusura bakmayın
office senin yorumunda benim ekranda
yazıyor
- Bu kullanıcının içeriğini görmezden geliyorsunuz.
ben yanlış bir yeri mi tıkladım bilemedim senin bir bilgin var mı
ben seni görmezden gelmek istemiyorum aksine seni severim
Sinifda 80den fazla alan yokmus.Ogretmen de bir ukalalik durumu var bence de.tabii veli gorusme saati varsa o zaman gidilse daha iyi olurdu.Bence gorusmeniz zaten kotu baslamis ve oyle de gitmis.Keske deseydiniz ki "peki hocam ben o zaman gelirim.Bilmiyordum yine de tesekkurler."egocugu da oksanirdi azcik hasbanin.Ben bazi tiplere yapiyorum bunu acaip isime yariyor.Ego savasi yapip kendimi perisan etcegime , huyuna gidiyorum azcik ve benim dedigim oluyor sonuc itibariyle.Her neyse konuya doneyim.Diger cocuklarin notlari nasil?90-100 alan var mi?
Eger hocadan yana daha cok sknti yasamaya baslarsaniz cocugunuz telefon ile cekim yapamaz mi kadinin abuk subuk davranislarini.o sekilde sikayetci olursaniz belki ise yarar.
Benim sorumun cevabini da vermişsiniz.Sinifda 80den fazla alan yokmus.
Cok ufak yerlerden puan kirmis zaten.
Benim oglum tukceden dusuk diye yapmisim ithamina bile ugradim.burda ne alaka yahu
0 da alsa oglumun arkasindayim ben
Turkcenin uzerinde bukadar durup nerelerde hata yaptigini bilmek,sormak,ogrenmek istemek suc mu
Valla çok eski bi kuşak değilim 2000 de birinci sınıftaydım. Kolejde okumama ragmen bayan hocamdan tokat yediğimi hatırlıyorum yanağımda iz çıkacak kadar. Kaldı ki ben daha 1. Sınıfa gitmeden okuma yazmayı bilen ve sessiz uslu bi kızdım.Aynı okulda abimde sınıfın ortasında başka bir hocadan benzer aşağılamayı yaşamıştı. Babam okula gelip sınıfın ortasında iki öğretmenede eğer çocuğumdan herkesin önünde özür dilemezseniz, onlara yaptıklarınızı size yaparım sınıfınızda demişti. İkiside ipe ipe dilemişlerdi özürlerini. Hatta abiminki okuldan yollandı.
Diyeceğim şu ki bazı öğretmenler karaktersiz oluyor bunun mesleğin kutsallığıyla alakası yok. Elinizden ne geliyosa yapın.
Son kısımda tavsiye ettiğiniz şey suç, bilginiz olsun.. Hatta öğrencinin telefonunun okulda açık olması suç..Ogretmen de bir ukalalik durumu var bence de.tabii veli gorusme saati varsa o zaman gidilse daha iyi olurdu.Bence gorusmeniz zaten kotu baslamis ve oyle de gitmis.Keske deseydiniz ki "peki hocam ben o zaman gelirim.Bilmiyordum yine de tesekkurler."egocugu da oksanirdi azcik hasbanin.Ben bazi tiplere yapiyorum bunu acaip isime yariyor.Ego savasi yapip kendimi perisan etcegime , huyuna gidiyorum azcik ve benim dedigim oluyor sonuc itibariyle.Her neyse konuya doneyim.Diger cocuklarin notlari nasil?90-100 alan var mi?
Eger hocadan yana daha cok sknti yasamaya baslarsaniz cocugunuz telefon ile cekim yapamaz mi kadinin abuk subuk davranislarini.o sekilde sikayetci olursaniz belki ise yarar.
O çürük yumurtalara dahi lafı sözü kaldıramıyorlar facebookta bunların sayfası var, bir yorum yazdım eleştiri babında gayet saygılı akabinde bütün öğretmenler tarafından hakarete maruz kaldım aynı şekilde sayfanın admini de engelledi beni yani çok ilginç çok şaşırdım kendi içlerinde örgütlenmişler ve birbirlerini doldurup duruyorlar yok biz yatarak para kazanmıyoruz şu kadar çocuklar uğraşıyoruz vs. hep aynı sözler laflar tekerleme gibi ağızlarında başka bir şey söyledikleri yok.Öğretmenlik çok kutsal bir meslek hepsine saygı duyarım ama sadece öğretmen olmak yetmez insanlık da önemli.
Her meslek de olduğu gibi öğretmenler arasinda da çürük yumurtalar var bunu kabullenmek bu mesleğe ihanet değil ki.
evet çünkü onlarda böyle görmüş.. öğretmenin vurduğu yerde gül biter, eti senin kemiği benim anlayışını bekliyorlar.. Allahtan böyle öğretmenlere denk gelmiyorum, hem onlar için hem de benim için çok iyi :)
Darısı bana inşallah bizde iyi öğretmenlere denk geliriz...
Şimdiden kaygılanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?