Oglumun Türkce Ögretmeni sorunu!

İnanın kendimi yiyorum
Bimeri arıcam müdür cok iyi biri benimde eski ögretmenim gidip önce bi konussam mı

canım önce git okul müdürü ile konuş bimer daha sonra ki basamak olarak aklında kalsın.

ben de öğretmenim ve sana bunu öneririm.

konu sahibi bimer ya da milli eğitim müdürlüğüne şikayeti sonraya bırak önce okul idaresi ile görüş bence.
Ben bunların hepsini yapıcam
Cünki ben de benimle konusma tarzına takıldım
Ben bir veliyim ve ilk defa görüsüyorum
Elinde cay yudumlayıp hı hı hı demekle turkce ögretmeni olunmuyo.
Gercekden bu ögretmenlerin doguda zor sartlarda görev alması lazım
Belki akılları baslarına gelir

Cocugun taklitini yapmak ne ya
Ben hayatimda ilk defa böyle bisi gördüm
Cocuk ta yolda aglamaya basladı neden bisi demedin diyorum
Ögretmen o ne diyim diyo.
Benim kizim da hergun gelip anlatiyor. Arkadasima soyle yapti diye. Eski ogretmenimi ozledim, o cok iyiydi diyo. Seni tahtaya kaldirip, tek ayak ustunde durdurursa, sakin kalkma dedim. Anne kizar bana diyo. Cocuk korkuyo resmen. Herkes egitimci olamiyor malesef.

bimer.gov.tr den okul adı ve öğretmen adı ile şikayet edin müdür e falan demeyin çünkü onlar öyle ağızdan söyler geçer

canım önce git okul müdürü ile konuş bimer daha sonra ki basamak olarak aklında kalsın.

ben de öğretmenim ve sana bunu öneririm.
Cok tesekkur ederim
İnanin oglum fen ögretmenini okadar cok seviyoki emekli olucakmis nasil uzuluyo anne sen annesin sen konus belki gitmez diyo bana
Ve fenden 100aliyo hep ogretmen onu daha cok sevsin diye
Fen ogretmeniyle tanistim mesela
Adam okadar kibar ki ogluma senin okuldaki velin de benim dedi gözlerim doldu
Helal olsun böyle egitimcilere

İnanın kendimi yiyorum
Bimeri arıcam müdür cok iyi biri benimde eski ögretmenim gidip önce bi konussam mı

Eğer okul idaresi ile böyle bir hukukunuz varsa tabiki gidin konuşun . Hatta BİMER'e şikayet edeceğinizi söyleyin. Gerekirse kanuni yollara başvuracağınızı söyleyin. Çocuğunuza elbette takacaktır. Bunu da tahmin ettiğinizi söyleyin. Bunun için de gözlemci olduğunuzu belirtin. Eğer devam ederse BİMER'e şikayet edin BİMER çok etkili bir sistem çünkü.

bunun doğu ya da batı iye ilgisi yok ki.kişilik ve mesleğe bakış meselesi sadece.

çay saatidir eline çayını almıştır olabilir bu normal ancak konuşma tarzı çok kötü.bilmiyorum ama sorunlu gibi.

Benim oglumda ilkokul ögretmenini sayikliyo hep
Okul saatlerimiz catismasa giderdik yanina diyo

Bu takma işinide dile getirim evet.
Biraz daha gözlemlim falan dedim ama dün arkadasım aradı sinifta boyle boyle demia dedi (sizi sokaga saliyo anneleriniz lafı)
O arkadasimda gidelim diyo ki ben takintili biriyim.
Cok kafama taktım.

Bence diger velilerle birlikte gidin. Mudur icin daha ikna edici olur.

Bence diger velilerle birlikte gidin. Mudur icin daha ikna edici olur.
Bugun tekrar konusucam dun beni arayan veliyle
Bimerdende net uzerinden sikayetimi beyan ediyorum suan
Hic bilmiyordum boyle seyleri
Cok tesekkur ederim

bu hava bu tafra bu ulaşılmazlık tribi nedir anlayamıyorum gerçekten...okulda başka türkçe öğretmeni vardır elbet..ya sınıfını değiştirin yada öğretmenin değişmesini talep edin..bu arada şikayet etmeyide unutmayın...
oğlunuza takar mı , hitap şekli böyle olunca takar gibi geliyor...

Diyin madem sizi de anneniz sokağa salmış öğretmen olmuşsunuz ne güzel. Bizde salıyoruz ki işte öğretmen olsunlar.... Ukala

Aynı sorunlardan muzdarip velilerle toplaşıp önce okul idaresiyle görüşün. Eğer aynı durum devam ederse bimere şikayet edeceğinizi belirtin. Çocuğa da korkarsa takamaz.

velilerin teneffüslerde gelmesi sıkıcı bi durum.
her teneffüs biri gelse zaten öğretmen 7-8 dakikada ne dinlenecek, onu da yapamıyor.
burada veli görüşme saatinde gelseniz demesini anlıyorum.

AMA madem sizinle görüşmeyi kabul etti o zaman bi zahmet düzgünce dinleyip cevap verseymiş.
kaale almayan tavırlar da nesi?

oğlunuzu hatırlayamamış olabilir, sınav kağıdını o sebeple çıkarmıştır ama size gösteremem demesi de ne? sanki görmek isteyen varmış gibi.
burada hatası var.

fotoğraf çekmek yasak olmalı, bence bu konuda veliler şikayetini önce öğretmene bildirsin veli toplantısında falan. ya da ayrıca gidin. çocukları rencide ediyor resmen.

eğitim fakültesi mezunu olduğuna inanamadım.

Diyin madem sizi de anneniz sokağa salmış öğretmen olmuşsunuz ne güzel. Bizde salıyoruz ki işte öğretmen olsunlar.... Ukala
Bilsem ki bisiler yapabilcem yapicam
Ama bosuna yapicaksam hic yapmim diyorum
Yani biz önemsenmiceksek, o yine bildigink okucaksa derse girmesin istiyorum
Var tabiki
5-L ye kadar belki daha fazla sube var
Ave B subesine giriyo bu kadin sadece
Bizdeki sansa baksana.

Herkes sikayetci foto neyin nesi nerden bilcez napiyo yada ders saatinde isimi yok diyolar sikayete ben ve 1veli daha baska kimse yanasmıyo
Herkes korkuyo bence
Yada sinikler bilmiyorum.
Benimim oglumunda sozlugunu unuttugu icin resmini cekmis

Hemen il milli eğitime gidip anlatın olan biteni. İsterseniz adınız da gizli kalır. Çok saygısız. Ben de öğretmen lere çok saygı gösterilmesi gerektiğini dusunurum. Ama şu an gördüğüm öğretmenlerin bazıları varki saygı sızın önde gideni. Tahammülsüz. Velileri de öğrenci sanan lar var. Sizin gibi giden bir veli için mutlu olmasi gerek. Mesleğini sadece tatil ve calışma saatlerinin avantajından dolayi seçen öğretmenler bunlar.

öğretmen olmuşta insan olamamış ukala hiç sevmiyorum böyle soğuk öğretmenleri kesinlikle öğretmenlik mülakatla olmalı.
tüm velilerle konuşun gerekirse başka öğretmen gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…