İnanın kendimi yiyorum
Bimeri arıcam müdür cok iyi biri benimde eski ögretmenim gidip önce bi konussam mı
Ben bunların hepsini yapıcamkonu sahibi bimer ya da milli eğitim müdürlüğüne şikayeti sonraya bırak önce okul idaresi ile görüş bence.
Benim kizim da hergun gelip anlatiyor. Arkadasima soyle yapti diye. Eski ogretmenimi ozledim, o cok iyiydi diyo. Seni tahtaya kaldirip, tek ayak ustunde durdurursa, sakin kalkma dedim. Anne kizar bana diyo. Cocuk korkuyo resmen. Herkes egitimci olamiyor malesef.Cocugun taklitini yapmak ne ya
Ben hayatimda ilk defa böyle bisi gördüm
Cocuk ta yolda aglamaya basladı neden bisi demedin diyorum
Ögretmen o ne diyim diyo.
Cok tesekkur ederimcanım önce git okul müdürü ile konuş bimer daha sonra ki basamak olarak aklında kalsın.
ben de öğretmenim ve sana bunu öneririm.
İnanın kendimi yiyorum
Bimeri arıcam müdür cok iyi biri benimde eski ögretmenim gidip önce bi konussam mı
Ben bunların hepsini yapıcam
Cünki ben de benimle konusma tarzına takıldım
Ben bir veliyim ve ilk defa görüsüyorum
Elinde cay yudumlayıp hı hı hı demekle turkce ögretmeni olunmuyo.
Gercekden bu ögretmenlerin doguda zor sartlarda görev alması lazım
Belki akılları baslarına gelir
Benim oglumda ilkokul ögretmenini sayikliyo hepBenim kizim da hergun gelip anlatiyor. Arkadasima soyle yapti diye. Eski ogretmenimi ozledim, o cok iyiydi diyo. Seni tahtaya kaldirip, tek ayak ustunde durdurursa, sakin kalkma dedim. Anne kizar bana diyo. Cocuk korkuyo resmen. Herkes egitimci olamiyor malesef.
Bu takma işinide dile getirim evet.Eğer okul idaresi ile böyle bir hukukunuz varsa tabiki gidin konuşun . Hatta BİMER'e şikayet edeceğinizi söyleyin. Gerekirse kanuni yollara başvuracağınızı söyleyin. Çocuğunuza elbette takacaktır. Bunu da tahmin ettiğinizi söyleyin. Bunun için de gözlemci olduğunuzu belirtin. Eğer devam ederse BİMER'e şikayet edin BİMER çok etkili bir sistem çünkü.
Bence diger velilerle birlikte gidin. Mudur icin daha ikna edici olur.Bu takma işinide dile getirim evet.
Biraz daha gözlemlim falan dedim ama dün arkadasım aradı sinifta boyle boyle demia dedi (sizi sokaga saliyo anneleriniz lafı)
O arkadasimda gidelim diyo ki ben takintili biriyim.
Cok kafama taktım.
Bugun tekrar konusucam dun beni arayan veliyleBence diger velilerle birlikte gidin. Mudur icin daha ikna edici olur.
Bugun tekrar konusucam dun beni arayan veliyleBence diger velilerle birlikte gidin. Mudur icin daha ikna edici olur.
Diyin madem sizi de anneniz sokağa salmış öğretmen olmuşsunuz ne güzel. Bizde salıyoruz ki işte öğretmen olsunlar.... UkalaBu takma işinide dile getirim evet.
Biraz daha gözlemlim falan dedim ama dün arkadasım aradı sinifta boyle boyle demia dedi (sizi sokaga saliyo anneleriniz lafı)
O arkadasimda gidelim diyo ki ben takintili biriyim.
Cok kafama taktım.
Bilsem ki bisiler yapabilcem yapicamDiyin madem sizi de anneniz sokağa salmış öğretmen olmuşsunuz ne güzel. Bizde salıyoruz ki işte öğretmen olsunlar.... Ukala
Herkes sikayetci foto neyin nesi nerden bilcez napiyo yada ders saatinde isimi yok diyolar sikayete ben ve 1veli daha baska kimse yanasmıyovelilerin teneffüslerde gelmesi sıkıcı bi durum.
her teneffüs biri gelse zaten öğretmen 7-8 dakikada ne dinlenecek, onu da yapamıyor.
burada veli görüşme saatinde gelseniz demesini anlıyorum.
AMA madem sizinle görüşmeyi kabul etti o zaman bi zahmet düzgünce dinleyip cevap verseymiş.
kaale almayan tavırlar da nesi?
oğlunuzu hatırlayamamış olabilir, sınav kağıdını o sebeple çıkarmıştır ama size gösteremem demesi de ne? sanki görmek isteyen varmış gibi.
burada hatası var.
fotoğraf çekmek yasak olmalı, bence bu konuda veliler şikayetini önce öğretmene bildirsin veli toplantısında falan. ya da ayrıca gidin. çocukları rencide ediyor resmen.
eğitim fakültesi mezunu olduğuna inanamadım.
Hemen il milli eğitime gidip anlatın olan biteni. İsterseniz adınız da gizli kalır. Çok saygısız. Ben de öğretmen lere çok saygı gösterilmesi gerektiğini dusunurum. Ama şu an gördüğüm öğretmenlerin bazıları varki saygı sızın önde gideni. Tahammülsüz. Velileri de öğrenci sanan lar var. Sizin gibi giden bir veli için mutlu olmasi gerek. Mesleğini sadece tatil ve calışma saatlerinin avantajından dolayi seçen öğretmenler bunlar.Selamlar
Oglum 5.sınıfa gidiyo yani ortaokul oldu.
Brans ögretmenlerinden brans dersler yani.
Ögretmenlere saygım sonsuz ama bu kadın bi acayip.
Oglumun bütün ders notları 90ve üzeri
İlkokulda da hep boyleydi.
Turkceden 66 görünce hem ögretmenle tanışmak hem de nerelerde takılıyo birebir ögrenmek amaçlı okula gittim.
Kadını hic tanımıyordum.
İnt. okul sitesinden resmini ve ismi gorup gittim.
Tenefüs saati ögretmenler odasında tanidigim bir ögretmenden cagırmasını rica ettim.
Oglumun üzgün oldugunu, sasırdıgımı,nerelerde eksiklerimiz var üzerinde durmak istedigimizi falan söyledim.
Bana benimle o saatte görüsmek zorunda olmadigini, haftada 1gun 1saat veli görüsme saati oldugunu ama nezaketen geldigini soyledi.
Bilmiyodum okulda yeniyiz kusura bakmayin dedim( ben 3ogretmenle daha gorustum boyle bisi soylenmedi bana hepside gayet kibarca konustu)
Neyse sonra cocugu gormek istedi.(anımsayamadı)
Gittim oğlumu sınıftan aldım geldim.
O da sınav kagidini cikarmis o ara ki talep etmedim.
Bir elinde bir bardak cay diger elinde sınav kagidi beni hic dinlemeden gayet ukalaca dediklerimede hı hı hı hı diyerek ben bunu size gostermek zorunda degilim bana imzali kagit getirmeniz gerekiyo göstermem icin falan dedi
Bende sizden boyle bir talebim olmadı dedim.
Kompozisyona önem vermemis puan vermedim dedi
İyide bu cocuklar kompozisyon yazmayi bilmiyolar ki dedim.
Ki defterinde hic yok ben anlattım diyo
Şu yok diyorum ögrenmediler ben anlattım diyo iyide defterinde olması gerekli ki bizde görelim ne ögreniyolar.
Sonrasinda oglum okul kursunda da o ögretmenin sinifinda ogluma hafta ici gel kurs kitabini verim demis.
Oglum tenefusde gitmis, diger tenefus gel demis.
Oglum yine gitmiş ögretmeni görememis
Kurs günü ogluma neden gelmedin demis?
Oglumda geldim ama yoktunuz demis.
Sesini inceltip dalga gecer gibi oglumun dedigini tekrarlamis taklidini yapmış bunu baska birine daha yapmis
Oglum aksam agladı bana yalancı der gibi bisi yaptı bana yalancı demek istedi dedi.
Siniftada anneniz sizi dogurup sokaga saliyo gibi seyler söylüyomuş
Çok kafama taktım.
Ve surekli cocuklarin bisiyi eksik olsa resmini cekiyomus.
Napsam?
Müdülemi konussam?
Kendisiylemi?
Ogluma takarsa bu sefer nolcak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?