Alternatif de varsa alırızMerhaba Uzay ismi bana çok komik geliyor. Güneş de kıza daha uygun illa bunlardan biri olacaksa Ateş'i seçin
Eşim de ben de sarışınız ondan güneş düşündükAteş bence.
Uzay hic hosuma gitmiyor.
Güneş de esmerlerde komik geliyor, bilmiyorum esmer misiniz sarısın mısınız ama ben daha cok sarisin kizlara yakistiriyorum gunes ismini.
saglikla dogsun. baska alternatif yok mu isim de.. baska bi seyler düşünebilirsiniz tabi karar sizin de.Selam kızlar 3 aylık hamileyim oğlumuz olacağını öğrendik isim düşünmeye başladık. Ankettekiler hoşumuza gidenler. Sizce hangisi ve alternatif varsa da aklınızda söyler misiniz? Kriterlerimiz eymen, mirza gibi isimlerden hiç mi hiç hoşlanmıyoruz ve böyle tunç, demir, metehan tarzı isimler de çok sert geliyor.
Yok ares falan koymam zaten komik geliyo onlarÖnce uyarı yapmak isterim, lütfen Ares ve Aras koymayın, köpek ismi çünkü bu ikisi, ama son birkaç yıldır bi' furya çıktı, insanlar çocuklarına koyar oldu.
Ateş çok güzel bir isim, biraz da eski veterinerimiz Ateş Barut bey sebebiyle de yakın hissediyor olabilirim.
Uzay bana biraz zorlama bir isim gibi geliyor, kulağınıza hoş geliyorsa bilemem.
Güneş kız ismi değil, erkeklere de konuyor.
Ayrıca Atlas yazmaya geldim, adı gibi olup diyar diyar gezer belki =)
İşte buradan sizlerden belki çıkar dedimsaglikla dogsun. baska alternatif yok mu isim de.. baska bi seyler düşünebilirsiniz tabi karar sizin de.
onerim, kerem ismi
alp. doruk. can. gokalp.İşte buradan sizlerden belki çıkar dedim
Ben gunes ismini cok severimEşim de ben de sarışınız ondan güneş düşündük
Bayıldım ben bu isme ama ❤❤❤Güneş yerine şems koyabilirsiniz benim arkadaşımın adı. zaten güneş demek. erkekler için güneşten daha uygun bence güneş biraz feminen geliyor bana
Yaa bence de kerem olabilirsaglikla dogsun. baska alternatif yok mu isim de.. baska bi seyler düşünebilirsiniz tabi karar sizin de.
onerim, kerem ismi
Önce uyarı yapmak isterim, lütfen Ares ve Aras koymayın, köpek ismi çünkü bu ikisi, ama son birkaç yıldır bi' furya çıktı, insanlar çocuklarına koyar oldu.
Ateş çok güzel bir isim, biraz da eski veterinerimiz Ateş Barut bey sebebiyle de yakın hissediyor olabilirim.
Uzay bana biraz zorlama bir isim gibi geliyor, kulağınıza hoş geliyorsa bilemem.
Güneş kız ismi değil, erkeklere de konuyor.
Ayrıca Atlas yazmaya geldim, adı gibi olup diyar diyar gezer belki =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?