Oğlumuza isim?

?

• Ateş

• Uzay

• Güneş

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uzay ismi çok anlamsız kusura bakmayın olur mu yazıyorum ama
İstanbul koyabilirsiniz hanı değişik olsun isterseniz güzel oluyor
Uzay’dan vazgeçtik zaten çevremde de çok fazla uzay ismi konulmuş farkettik. Alternatiflerle değerlendiricez sayfa iyi oldu bir sürü seçenek oluyor, teşekkürler

Öncelikle sağlıkla gelsin inşallah canım benim ben öneride bulunmaya geldim

EDİZUlu, değerli kimse
HAZARBarış, güven

ULAŞÇok övülmüş, methedilmiş
UTKUZafer, başarı, mutlu son

Merhabalar :) benim de bir oğlum olacak, isim önerisi ararken sizin soruda buldum kendimi. Şıklar arasında en hoşu Güneş geldi bana da.. Eşim onaylasa ben koyardım şahsen.
Benim henüz çok hoşuma giden, dikkatimi çeken bir isim olmadı. Öyle evlenmeden önce de hiç çocuk ismi düşünmemiştim açıkçası.. Gerçekten isim olayı çok zor, ikimize de kolay gelsin :))

Aynen çok zormuş gerçekten sağlıkla gelsin oğlunuz

Beyaz ismini çok beğeniyorum.asil ve sade . düşünebilirsiniz

Yok ares falan koymam zaten komik geliyo onlar biz de ateşe daha bi sıcak bakıyoruz da işte fikir alalım istedik uzayı eşim beğeniyor daha çok güneş de benim sevdiğim bi isimdi. Karar vermek zormuş ya.
Verdiginiz alternatifler icinde benim favorim Gunes. Benim son tercihim Ates olurdu heralde. Bana nedense guzel seylr cagristirmiyor. Gunes isminin enerjisi xok guzel cok pozitif. Ama tabi gonlunzden ne geciyorsa o olsn saglikla buyusun

Merhaba Güneş unisex bir isim ama ben daha çok kızlara yakıştırıyorum.Uzay ismi de arkadaşların yazdığı gibi zorlama isim gibi geliyor hoşlanmıyorum ,Ateş ismi de dinimizce önerilmiyor diye bir yerlerde okumuştum ama siz yine de daha detaylı araştırırsınız zaten zamanınız daha var başka isimler düşünebilirsiniz bence.

Allah hayırlısı kucağınıza almayı nasip etsin Bence üçüde isim olarak pek uygun değil
Çocuklarımızın bizim üzerimizdeki hakkları onlara anlamı güzel isim koymamız.

Isim mizaci etkiler.
Ates zaten uygun gorulecek bi isim olamaz bana gore. Nesi guzel gelir de konulur sonucta ates yani; yine de saygi duyarim.
Uzay cok garip..
Ama gunes en azindan hayat kaynagi..
Hosuma gidiyor lakin sanki daha cok kiza yakisir gibime geliyor..
Saglikla gelsin.

Anlamı da önemli derler. Ateş gibi yakıp yıkan bi tip olmasın.
Kuzenimin adı Koray
İsmin anlamı ateşli celalli biseyi anlatıyor
Her neyse koca oğlan bu arada 28 yaşında
Çok agresif anneye eziyetli
Babaya yük
Agresif
Kızlara haydut gibi davranan
Saçma salak biridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…