- 21 Kasım 2017
- 29.242
- 127.631
- 598
Ateş ismi cocuga verilmesi pek uygun bir isim değilYok ares falan koymam zaten komik geliyo onlarbiz de ateşe daha bi sıcak bakıyoruz da işte fikir alalım istedik uzayı eşim beğeniyor daha çok güneş de benim sevdiğim bi isimdi. Karar vermek zormuş ya.
Uzay’dan vazgeçtik zaten çevremde de çok fazla uzay ismi konulmuş farkettik. Alternatiflerle değerlendiricez sayfa iyi oldu bir sürü seçenek oluyor, teşekkürlerUzay ismi çok anlamsız kusura bakmayın olur mu yazıyorum ama
İstanbul koyabilirsiniz hanı değişik olsun isterseniz güzel oluyor
Öncelikle sağlıkla gelsin inşallah canım benimSelam kızlar 3 aylık hamileyim oğlumuz olacağını öğrendik isim düşünmeye başladık. Ankettekiler hoşumuza gidenler. Sizce hangisi ve alternatif varsa da aklınızda söyler misiniz? Kriterlerimiz eymen, mirza gibi isimlerden hiç mi hiç hoşlanmıyoruz ve böyle tunç, demir, metehan tarzı isimler de çok sert geliyor.
EDİZ | Ulu, değerli kimse |
HAZAR | Barış, güven |
ULAŞ | Çok övülmüş, methedilmiş |
UTKU | Zafer, başarı, mutlu son |
Canııım çok sağol güzel önerilerÖncelikle sağlıkla gelsin inşallah canım benimben öneride bulunmaya geldim
EDİZ Ulu, değerli kimse
HAZAR Barış, güven
ULAŞ Çok övülmüş, methedilmiş
UTKU Zafer, başarı, mutlu son
Aynen çok zormuş gerçekten sağlıkla gelsin oğlunuzMerhabalar :) benim de bir oğlum olacak, isim önerisi ararken sizin soruda buldum kendimi. Şıklar arasında en hoşu Güneş geldi bana da.. Eşim onaylasa ben koyardım şahsen.
Benim henüz çok hoşuma giden, dikkatimi çeken bir isim olmadı. Öyle evlenmeden önce de hiç çocuk ismi düşünmemiştim açıkçası.. Gerçekten isim olayı çok zor, ikimize de kolay gelsin :))
İki ismi de severim listemde var bunlar daÇevrenizde yoksa önerim Can. İkinci önerim de de Ege. Sağlıkla büyüsün, Allah güzellikler versin.
Beyaz ismini çok beğeniyorum.asil ve sade . düşünebilirsinizSelam kızlar 3 aylık hamileyim oğlumuz olacağını öğrendik isim düşünmeye başladık. Ankettekiler hoşumuza gidenler. Sizce hangisi ve alternatif varsa da aklınızda söyler misiniz? Kriterlerimiz eymen, mirza gibi isimlerden hiç mi hiç hoşlanmıyoruz ve böyle tunç, demir, metehan tarzı isimler de çok sert geliyor.
Verdiginiz alternatifler icinde benim favorim Gunes. Benim son tercihim Ates olurdu heralde. Bana nedense guzel seylr cagristirmiyor. Gunes isminin enerjisi xok guzel cok pozitif. Ama tabi gonlunzden ne geciyorsa o olsn saglikla buyusunYok ares falan koymam zaten komik geliyo onlarbiz de ateşe daha bi sıcak bakıyoruz da işte fikir alalım istedik uzayı eşim beğeniyor daha çok güneş de benim sevdiğim bi isimdi. Karar vermek zormuş ya.
Güneş bey komik olur bence ilerideEşim de ben de sarışınız ondan güneş düşündük
Kuzenimin adı KorayAnlamı da önemli derler. Ateş gibi yakıp yıkan bi tip olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?