- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
Hic aklmzda olmyan bi isimdi..babam oyle demsti hangnzin kizi olursa güneş koyun adini diye..biz de sevdk gerci ama iste o ne der bu ne der telasi oluyo ister istemz.hayat zaten zor iyice zorlastrmak da istemyorm hayatini:) tesekkur ederim cvp için..Bence sarışınlara daha bi yakışıyor ama belli de olmaz sizin içinize sinmesi önemli takılmayın beğeniyorsanız koyun
Bence koyun o zaman babanızın da isteğiymiş daha bi anlamlıHic aklmzda olmyan bi isimdi..babam oyle demsti hangnzin kizi olursa güneş koyun adini diye..biz de sevdk gerci ama iste o ne der bu ne der telasi oluyo ister istemz.hayat zaten zor iyice zorlastrmak da istemyorm hayatini:) tesekkur ederim cvp için..
Guclu bi neden gerckten..SagolunBence koyun o zaman babanızın da isteğiymiş daha bi anlamlı
Selam kızlar 3 aylık hamileyim oğlumuz olacağını öğrendik isim düşünmeye başladık. Ankettekiler hoşumuza gidenler. Sizce hangisi ve alternatif varsa da aklınızda söyler misiniz? Kriterlerimiz eymen, mirza gibi isimlerden hiç mi hiç hoşlanmıyoruz ve böyle tunç, demir, metehan tarzı isimler de çok sert geliyor.
KeremAlternatif yazanlara teşekkürler hepsini listeye ekliyorum. Zaten henüz gebeliğin başındayım vakit var karar vereceğiz elbet. O nedenle daha alternatif veren olursa beklerim
İddialı ama sert gelmiyor bana yalnız kıza bilemedim baya erkek adı yaniTunç Demir sert isim demişsiniz katılırım
Poyraz Rüzgar vs de benzer nedenlerle ben tercih etmem
Lakin Ateş daha da iddalı ve sert
Arkadaş kızına koydu bana o da çok iddialı gelmişti
Kerem çok söyleniyor güzel ama hem bizim hem eşimin tarafında çok var kerem. Batının anlamı me ilginçmiş?Kerem
Çağan
Kağan
Batın
Esmaül hüsnadan biri, el batın - akılların idrak edemeyeceği yüceliği gizli olan, her şeyin iç yüzünden haberdar olan.Kerem çok söyleniyor güzel ama hem bizim hem eşimin tarafında çok var kerem. Batının anlamı me ilginçmiş?
Esmaül hüsnadan biri, el batın - akılların idrak edemeyeceği yüceliği gizli olan, her şeyin iç yüzünden haberdar olan.
Bi öğrencimin adı Muhammed Batın, iki ismi birlikte kullanıyor, çok hoşuma gidiyor ona seslenmek
Evet ben de öyle düşündüm.Benim bildiğim de iç anlamına geliyor
Ama tıbbi terim olarak karın anlamında kullanılıyor yani hastanın batın bölgesi vs şeklinde
Bu nedenle bence pek ülkemizde kullanıma uygun olmaz isim olarak gibi
İlk okuduğumda bana çağrıştırdığı karındı hatta batı yazdınız da fazladan çıktı n harfi diye düşünmüştüm
Evet daha cok kullanılan o şekilde fakat 99 ısımden biri.. Biliyorsunuz bi kelimenin birden çok kullanım yeri oluyor dilimizde..Benim bildiğim de iç anlamına geliyor
Ama tıbbi terim olarak karın anlamında kullanılıyor yani hastanın batın bölgesi vs şeklinde
Bu nedenle bence pek ülkemizde kullanıma uygun olmaz isim olarak gibi
İlk okuduğumda bana çağrıştırdığı karındı hatta batı yazdınız da fazladan çıktı n harfi diye düşünmüştüm
Anka olabilir mi alternatif olarak. Güneş sanki kıza daha çok yakışıyor. 2 tane ateş tanıdım feci hareketlilerdi göz korkutucu şekilde. Uzay da biraz zorlama bi isim gibime geldi :/Selam kızlar 3 aylık hamileyim oğlumuz olacağını öğrendik isim düşünmeye başladık. Ankettekiler hoşumuza gidenler. Sizce hangisi ve alternatif varsa da aklınızda söyler misiniz? Kriterlerimiz eymen, mirza gibi isimlerden hiç mi hiç hoşlanmıyoruz ve böyle tunç, demir, metehan tarzı isimler de çok sert geliyor.
Anka ilginçmiş hoş bi isim sağolunAnka olabilir mi alternatif olarak. Güneş sanki kıza daha çok yakışıyor. 2 tane ateş tanıdım feci hareketlilerdi göz korkutucu şekilde. Uzay da biraz zorlama bi isim gibime geldi :/
Güneş daha cok kız ismi gibi uzay güzel bir isim değil bence ateş vb isimlerin çocuklara verilmesi pek uygun görülmüyor uzay yerine URAS olabilir ASİL ve UMUT ta önerimolsun size sağlıkla gelsin evladinizSelam kızlar 3 aylık hamileyim oğlumuz olacağını öğrendik isim düşünmeye başladık. Ankettekiler hoşumuza gidenler. Sizce hangisi ve alternatif varsa da aklınızda söyler misiniz? Kriterlerimiz eymen, mirza gibi isimlerden hiç mi hiç hoşlanmıyoruz ve böyle tunç, demir, metehan tarzı isimler de çok sert geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?