Oğlumuza isim?

?

• Ateş

• Uzay

• Güneş

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence sarışınlara daha bi yakışıyor ama belli de olmaz sizin içinize sinmesi önemli takılmayın beğeniyorsanız koyun
Hic aklmzda olmyan bi isimdi..babam oyle demsti hangnzin kizi olursa güneş koyun adini diye..biz de sevdk gerci ama iste o ne der bu ne der telasi oluyo ister istemz.hayat zaten zor iyice zorlastrmak da istemyorm hayatini:) tesekkur ederim cvp için..

Bence koyun o zaman babanızın da isteğiymiş daha bi anlamlı

Tunç Demir sert isim demişsiniz katılırım

Poyraz Rüzgar vs de benzer nedenlerle ben tercih etmem

Lakin Ateş daha da iddalı ve sert

Arkadaş kızına koydu bana o da çok iddialı gelmişti

Tunç Demir sert isim demişsiniz katılırım

Poyraz Rüzgar vs de benzer nedenlerle ben tercih etmem

Lakin Ateş daha da iddalı ve sert

Arkadaş kızına koydu bana o da çok iddialı gelmişti
İddialı ama sert gelmiyor bana yalnız kıza bilemedim baya erkek adı yani

Kerem çok söyleniyor güzel ama hem bizim hem eşimin tarafında çok var kerem. Batının anlamı me ilginçmiş?
Esmaül hüsnadan biri, el batın - akılların idrak edemeyeceği yüceliği gizli olan, her şeyin iç yüzünden haberdar olan.
Bi öğrencimin adı Muhammed Batın, iki ismi birlikte kullanıyor, çok hoşuma gidiyor ona seslenmek

Benim bildiğim de iç anlamına geliyor

Ama tıbbi terim olarak karın anlamında kullanılıyor yani hastanın batın bölgesi vs şeklinde

Bu nedenle bence pek ülkemizde kullanıma uygun olmaz isim olarak gibi

İlk okuduğumda bana çağrıştırdığı karındı hatta batı yazdınız da fazladan çıktı n harfi diye düşünmüştüm

Evet ben de öyle düşündüm.

Evet daha cok kullanılan o şekilde fakat 99 ısımden biri.. Biliyorsunuz bi kelimenin birden çok kullanım yeri oluyor dilimizde..

Anka olabilir mi alternatif olarak. Güneş sanki kıza daha çok yakışıyor. 2 tane ateş tanıdım feci hareketlilerdi göz korkutucu şekilde. Uzay da biraz zorlama bi isim gibime geldi :/

Ates kac tane cocuk tanidiysam asiri yaramazdi, o yuzden ben koymazdim

uzay ismini sevemedim ben neden bilmiyorum.
Gunes de unisex ok ama kiz agirlikli unisex geliyor bana. Alternatif onerilerim:

- atlas
- çınar
- deniz
- rüzgar
- ata
- can
- mert
- karan

Öncelikle hayırlı olsun bebisiniz, ben toprak, kıvanç, ozan, deniz, mert isimlerini begeniyorum, ama isim koymak benc en zor şeylerden birisi, adıyla yaşasın inşallah

sağlıkla doğsun bebeğiniz. oyum güneşe gitti.
uzay bana zorlama geliyor, ateş ise çok sert.
Güneş ismini ise seviyorum. ben de çocuğuma bu ismi vermeyi düşünürüm.

önerilerim;
ali, taylan, çınar, okan, mert, çağın, cihan, aras, deniz

Güneş daha cok kız ismi gibi uzay güzel bir isim değil bence ateş vb isimlerin çocuklara verilmesi pek uygun görülmüyor uzay yerine URAS olabilir ASİL ve UMUT ta önerimolsun size sağlıkla gelsin evladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…